ροή ειδήσεων

Οι μισθοί παρουσιαστών, διευθυντών και ειδικών συμβούλων στην ΕΡΤ [λίστα]

Το ποσόν των 1.031.400 ευρώ στοιχίζουν στην ΕΡΤ οι 26 ειδικοί σύμβουλοι και προσωπικό ειδικών θέσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιογράφων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης που έχουν δημοσιευθεί από τον περασμένο Απρίλιο...
Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 89.950 ευρώ για την εταιρεία ή, διαφορετικά, ο μέσος όρος των αποδοχών τους ανέρχεται σε 3.459 ευρώ! Ορισμένοι από αυτούς εργάζονται πραγματικά στην ΕΡΤ και ίσως και να λαμβάνουν και λίγα, ενώ άλλοι είναι απλώς εξαφανισμένοι με άδεια «από τη σημαία». Από τα στοιχεία που διατέθηκαν από τους εργαζομένους, και στηρίζονται στη «Διαύγεια», ως προσωπικό ειδικών θέσεων βρίσκονται στην ΕΡΤ οι:

- Έλλη Στάη, δημοσιογράφος, με 4.000 ευρώ
- Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, με 4.000 ευρώ (μεικτά)
- Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, σκηνοθέτης, με 4.000 ευρώ
- Χριστίνα Αρμάνη, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανούσος Καμπανέλης, γυμναστής, με 3.500 ευρώ
- Γιώργος Κουβαράς, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Ανθή Σαλαγκούδη, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Γιώργος Αντωνίου, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Βασίλης Θωμόπουλος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανώλης Κοττάκης, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανώλης Τσακίρης, παραγωγός, με 3.500 ευρώ.
Στην κατηγορία των ειδικών συμβούλων είναι οι:
- Αντώνης Λιάρος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Στάθης Μιχαήλ, σύμβουλος πληροφορικής, με 3.000 ευρώ,
- Γιώργος Μπράμος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Σταύρος Οικονομόπουλος, με 3.500 ευρώ,
- Ματίνα Ρέτσα, σύμβουλος επικοινωνίας, με 3.000 ευρώ,
- Γεωργία Πασπαράκη, EBU, με 2.000 ευρώ,
- Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ασφαλιστικός σύμβουλος, με 2.750 ευρώ,
- Χρήστος Μαχαίρας, δημοσιογράφος, με 2.500 ευρώ,
- Βούλα Κεχαγιά, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Κώστας Μαζάνης, με 2.700 ευρώ,
- Αναστάσιος Ρωσόπουλος, σύμβουλος ραδιοφωνίας, με 3.000 ευρώ,
- Χρήστος Καστρίτης, οικονομικός σύμβουλος, με 3.000 ευρώ,
- Σωκράτης Χατζηιωάννου, με 3.000 ευρώ.
Πηγή: Το Παρόν Απριλίου


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/6/13 21:54

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/13 22:06

    ΕΡΤ Προσλήψεις και πάλι προσλήψεις
    http://www.antinews.gr/2012/08/16/174761/
    (..)Και μετά τους διευθυντές άρχισαν να έρχονται και άλλοι διευθυντές, δημοσιογράφοι και αποτυχημένοι πολιτευτές που ήθελαν μια θέση στη σίγουρη κρατική τηλεόραση. Από την Αρια Αγάτσα περάσαμε στη Σοφία Γιαννακά και συνεχίζουμε για να επιβεβαιωθεί ότι κάθε κουτσός και στραβός ανηφορίζει τη Λ. Μεσογείων αρκεί να έχει… κονέ με την ΝΔ ή τουλάχιστον την αποδοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Μαθαίνουμε λοιπόν,τώρα, μέσα στον Δεκαπενταύγουστο που είναι παχιές οι …μύγες και οι κουβέντες, ότι στη… νέα ΕΡΤ έρχονται… νέοι άνθρωποι για να δώσουν ζωντάνια και να επαναφέρουν τη χαμένη αίγλη της. Γενικός διευθυντής τηλεόρασης ορίστηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος ξαναγυρνά στην ίδια θέση που είχε το 2004-2008 κι απ’ όπου έφυγε για να γίνει στέλεχος του ομίλου του Σκάι, δηλαδή δεξί χέρι του Αλαφούζου, μαζί με το άλλο δεξί χέρι τον κ. Παναγόπουλο.
    Διευθυντής του προγράμματος ορίστηκε ο… νεότατος Τζώνι Καλημέρης, ενώ επιστρέφουν για να πάρουν κι εκπομπές και άλλοι… νέοι δημοσιογράφοι όπως ο Γιώργος Κουβαράς που προαλείφεται για το πρωϊνό, η Σοφία Γιαννακά και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που θα πάρουν βραδινή ενημερωτική εκπομπή, Μαζί τους και η άλλοτε ριαλιτζού, αποτυχημένη πολιτευτής και πρώην βουλευτής της ΝΔ, η Νατάσα Ράγιου. Φυσικά παραμένει η παντός καιρού Έλλη Στάη ενώ αναζητείται γενικός διευθυντής ειδήσεων με τον Στρ. Λιαρέλλη να έχει δεχθεί πρόταση και να μην έχει απαντήσει.
    Διαβάζουμε επίσης ότι το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων, του Χαράλαμπου Σταθάκη (οικονομικός σύμβουλος), της Χρυσάνθης Μακρή (για θέματα ΕΣΠΑ) και του Πέτρου Κοντραφούρη (για θέματα προγράμματος).
    Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε την πρόσληψη του Μάνου Καμπανέλλη ως διευθυντή του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου!
    Δηλαδή, σε μια Ανώνυμη Εταιρεία, την οποία συντηρεί με την εισφορά του ο πολλαπλώς βαλλόμενος φορολογούμενος πολίτης, προσλαμβάνονται 6 νέα στελέχη!!!
    Με τι μισθούς άραγε;
    Αυτή η πολύπαθη ΕΡΤ, με τόσο προσωπικό, δεν είχε στελέχη να αναλάβουν τις συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης;
    Έπρεπε να γίνουν νέες προσλήψεις;
    Θέλουν να μας πούν ότι έψαξαν στο ραδιομέγαρο και δεν βρήκαν ανθρώπους;
    Αυτό πάλι το “διευθυντής του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου” τι είναι;
    Πρώτη φορά το ακούω!!!
    Υπουργός είναι ο κ. Σίμος για να έχει Διευθυντή του Γραφείου του;
    Το ΔΣ αποφάσισε επίσης να αναθέσει σε ειδικό νομικό γραφείο τον έλεγχο της σύμβασης για το Champions League!
    Πολύ ωραία!
    Ποιό είναι το γραφείο;
    Με ποιά διαδικασία επελέγη ή μήπως έγινε απ΄ευθείας ανάθεση;
    Εναντι ποιάς αμοιβής;
    Eρώτηση: Η ΕΡΤ δεν έχει νομική υπηρεσία;
    Γιατί η σύμβαση πρέπει να ελεγχθεί …από ειδικό γραφείο; Η Νομική Υπηρεσία της ΕΡΤ είναι …άσχετη από συμβάσεις;
    Λοιπόν, όταν περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, συνιστά πρόκληση, πρώτου μεγέθους, προς τον Ελληνικό λαό, να γίνονται τέτοιες προσλήψεις.
    Να γίνουν λοιπόν άμεσα γνωστοί οι μισθοί των προσληφθέντων. Για να ξέρουμε τουλάχιστον, τι πληρώνουμε….
    Και μια και γίνεται ανανέωση εμείς μπορούμε να προτείνουμε κι άλλα πρόσωπα: Να επιστρέψουν πάραυτα ο Τέρενς Κουίκ, ο Βαγγέλης Φουντουκίδης και ο Νίκος Μαστοράκης ενώ να ξαναπροσλάβουμε τον Παναγόπουλο, τον Κέκη, τον Χουλιάρα κι όλους όσοι δεν τέλειωσαν το έργο τους.
    Έλεος, πιστεύαμε ότι η συγκυρία για την Ελλάδα ήταν ακατάλληλη για επιστροφή το παρελθόν. Νομίζαμε ότι η κυβέρνηση δε θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα δημιουργούσε εκείνες τις προϋποθέσεις για να εγκαινιάσει μια πολιτική ίσων αποστάσεων από όλους, αντικειμενικότητας και πλουραλισμού στην ενημέρωση.
    Όμως, οι διευθυντές, σύμβουλοι, πολιτικοί παρατρεχάμενοι και υπουργοί δεν αφήνουν. Το σύστημα είναι εδώ για να αναστήσει το αποτυχημένο μοντέλο. Κι όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει την ΕΡΤ τσιφλίκι της και να βολέψει τους δικούς της τότε καταλαβαίνουμε ότι θα έχει πρόβλημα. Παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/13 22:07

    Η ΝΔ διακινεί σαν πρόσφατη μια λίστα παχυλών αμοιβών στην ΕΡΤ της φαύλης εποχής Καραμανλή
    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τα όσα ζούμε τις τελευταίες δυο μέρες, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις μάσκες που πέφτουν, με τα κοντέρ της υποκρισίας να λυγίζουν μπροστά στην πίεση.
    Η επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διακινεί στο Διαδίκτυο μια λίστα με τις αμοιβές δημοσιογράφων της ΕΡΤ οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία ήδη από το 2009, στο πλαίσιο της εξυγίανσης...
    ...που ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου.

    Κάπως έτσι, παρουσιάζεται ως επιχείρημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ το ύψος των αμοιβών που έδινε η ΕΡΤ το 2007 και 2008 σε μεγαλοδημοσιογράφους οι Λυριτζής-Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου, δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια εργάζονται σε άλλα μέσα.

    Με έναν πολιτικά φρικτό κυνισμό, η Νέα Δημοκρατία δεν διστάζει να επικαλείται ως επιχείρημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ τη σπατάλη που οι κυβερνήσεις Καραμανλή επέλεξαν ως τρόπο αύξησης της επιρροής του στα ΜΜΕ! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η επιστροφή δημοσιογράφων αυτής της λίστας στην ΕΡΤ, με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Μανόλη Κοττάκη, του «βιογράφου» του Κώστα Καραμανλή, o οποίος προσλήφθηκε ξανά με μισθό 3.500 ευρώ (εδώ).

    Το καλύτερο; Όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχείρησε να ολοκληρώσει την εξυγίανση της ΕΡΤ με το σχέδιο που κατέθεσε επιστημονική επιτροπή υπό το Νίκο Αλιβιζάτο, η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε κατηγορηματικά να συναινέσει. Από αυτή την περίοδο είναι και το επίμαχο video με τον αξιολύπητο πια Σίμο Κεδίκογλου.

    Σας κοροϊδεύουν. Επενδύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό για να μετατρέψουν τη δίκαιη οργή σας για τα προνόμια του Δημοσίου σε ψηφαλάκια υπέρ του αντιδημοκρατικού αυταρχισμού τους. Μην παίξετε το παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/13 22:10

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;
    «Αλήτη ,προδότη Σαμαρά , φώναζε η μισή Ελλάδα το 1993. Σήμερα όλα δείχνουν ότι είναι το ίδιο επικίνδυνος όσο και αμετανόητος.
    Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και επειδή η υποκρισία έχει τα όριά της
    ας θυμηθούμε τι έλεγαν εκεί στη σαμαρέικο επί Παπανδρέου:
    «Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία. Η συρρίκνωση και απαξίωσή της είναι προς όφελος ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων και δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Ευβοίας, τομεάρχης ΜΜΕ της Ν.Δ εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης. Ο Σίμος Κεδίκογλου, που βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, επεσήμανε ότι οι αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο κ. Μόσιαλος είναι στην τελείως λάθος κατεύθυνση.
    Ανέφερε, επίσης, ότι έχουν καταθέσει τις θέσεις και την αναλυτική πρόταση της Ν.Δ, επαναλαμβάνοντας ότι δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της ΕΤ1 , από την κατάργηση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και κυρίως δεν καταλαβαίνει τη λογική του κλεισίματος των συχνοτήτων ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταπάτησής τους από ξένα τηλεοπτικά κανάλια. Όπως τόνισε κλείνουν συχνότητες, απολύονται εργαζόμενοι και απαξιώνεται η δημόσια περιουσία τη στιγμή που θα μπορούσε το υπάρχον δυναμικό να αξιοποιηθεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την ΕΡΤ, αλλά και για την ελληνική οικονομία.
    «Πιστεύουμε- είπε- στο δυναμικό της ΕΡΤ, πιστεύουμε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί και να παίξει αναπτυξιακό ρόλο και να χρησιμοποιηθούν τα δορυφορικά προγράμματα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική, οικονομικά ανεξάρτητη και να πληροί τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Έλληνας πολίτη. Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στο πλευρό σας».
    Οι άνθρωποι είναι εντελώς ξετσίπωτοι.
    Στο μεταξύ οι νταβατζήδες της ενημέρωσης σήμερα είναι τρισευτυχισμένοι.
    Αλλά και οι εργαζόμενοι στην ερτ ας πρόσεχαν όταν έπρεπε...Όσο για το βενιζέλο και τον κουβέλη σήμερα έπρεπε να ντρέπονται. Ο σαμαράς τους ακύρωσε και αυτοί κάνουν...δηλώσεις!

    το χειρότερο απ` όλα είναι ότι ο σαμαράς προχώρησε σήμερα σε αυτή την κίνηση για να καλύψει την παταγώδη αποτυχία στην ιστορία με τους ρώσους, και προκαλεί τους κυβερνητικούς εταίρους του να τον ρίξουν. στην ουσία εκβιάζει εκλογές. ο άνθρωπος είναι αδίστακτος και επικίνδυνος για τη χώρα. πρέπει να φύγει άμεσα...
    Είχαν τόσο δίκιο όταν το 1993 οι μισοί Έλληνες φώναζαν : ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ;
    Εξακολουθεί να παραμένει ο ίδιος και να συνεχίσει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της πατρίδας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/13 22:18

    Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και επειδή η υποκρισία έχει τα όριά της
    ας θυμηθούμε τι έλεγαν εκεί στη σαμαρέικο επί Παπανδρέου:
    «Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία. Η συρρίκνωση και απαξίωσή της είναι προς όφελος ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων και δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Ευβοίας, τομεάρχης ΜΜΕ της Ν.Δ εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης. Ο Σίμος Κεδίκογλου, που βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, επεσήμανε ότι οι αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο κ. Μόσιαλος είναι στην τελείως λάθος κατεύθυνση.
    Ανέφερε, επίσης, ότι έχουν καταθέσει τις θέσεις και την αναλυτική πρόταση της Ν.Δ, επαναλαμβάνοντας ότι δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της ΕΤ1 , από την κατάργηση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και κυρίως δεν καταλαβαίνει τη λογική του κλεισίματος των συχνοτήτων ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταπάτησής τους από ξένα τηλεοπτικά κανάλια. Όπως τόνισε κλείνουν συχνότητες, απολύονται εργαζόμενοι και απαξιώνεται η δημόσια περιουσία τη στιγμή που θα μπορούσε το υπάρχον δυναμικό να αξιοποιηθεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την ΕΡΤ, αλλά και για την ελληνική οικονομία.
    «Πιστεύουμε- είπε- στο δυναμικό της ΕΡΤ, πιστεύουμε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί και να παίξει αναπτυξιακό ρόλο και να χρησιμοποιηθούν τα δορυφορικά προγράμματα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική, οικονομικά ανεξάρτητη και να πληροί τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Έλληνας πολίτη. Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στο πλευρό σας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/13 22:22

    Η απόφαση για το κλείσιμο της #ERT δεν ανέβηκε στο Δι@ύγεια -Συνεπώς είναι παράνομη (upd)
    Γράφτηκε από Επίκαιρο-s
    Μία καλή μου φίλη έψαξε στο Δι@ύγεια να βρει την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ [μεταφορά αρμοδιοτήτων στο ΥπΟικ] διότι ως γνωστόν, κάθε απόφαση η οποία δε δημοσιεύεται στο Δι@ύγεια δεν έχει νομική ισχύ. Όπως διαπιστώνετε και από το screenshot, στο Υπουργείο Οικονομικών δεν υπάρχει κάποια ανάρτηση που να αφορά στο κλείσιμο της ΕΡΤ. Προφανώς θα το ξέχασε ο Στουρνάρας, οπότε εμείς οφείλουμε να του κάνουμε την υπενθύμιση. Άραγε θα το σηκώσει; Πολύ αμφιβάλλω.
    Ας ελέγξουμε λίγο και τον φίλο μας τον Κεδίκογλου ο οποίος έχει να βάλει υπογραφή στο Διαύγεια από τις 20/05....
    Προφανώς ξοδεύει τον πολύτιμο χρόνο του μαθαίνοντας κοπτοραπτική [εδώ]
    - See more at: http://82.196.11.96/index.php/politiki/item/6119-i-apofasi-gia-to-kleisimo-tis-ert-den-anevike-sto-di-ygeia-synepos-einai-paranomi#sthash.jqkYPywu.dpuf

    Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι παράνομο από κάθε άποψη. Η υπουργική απόφαση Κεδίκογλου θα έπρεπε να δημοσιευθεί στο Δι@ύγεια. Η νομοταγής κυβέρνηση Σαμαρά τσαλαπατά κάθε έννοια δικαίου και ζητεί από τους Έλληνες πολίτες απόλυτη νομιμοφροσύνη.
    Α, ρε Ραγκούση, να ΄ξερες τι ζημία τους έχεις κάνει με μία Δι@ύγεια
    *(upd) Μόνο αν έχει γίνει δημοσίευση στο ΦΕΚ καλύπτεται νομικά ο κύριος Κεδίκογλου καθώς έχει την ίδια νομική ισχύ με τη δημοσίευση στο Δι@ύγεια. Η δημοσίευση στο δι@ύγεια αποτελεί και ηθική υποχρέωση του Κεδίκογλου.
    *(upd2) Η μη ανάρτηση στο @diavgeia συνιστά παραβίαση του Ν. 3861/10 και ειναι παράνομη
    - See more at: http://82.196.11.96/index.php/politiki/item/6119-i-apofasi-gia-to-kleisimo-tis-ert-den-anevike-sto-di-ygeia-synepos-einai-paranomi#sthash.jqkYPywu.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/6/13 10:40

    Who is Salagoudi? Πρωτοεμφανιζόμενη ατάλαντη ξυλάγγουρη δημοσιογράφος!!!!!! με 3.500 το μήνα; Μπράβο στη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *