ροή ειδήσεων

Διακρίθηκε ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στην Αθήνα ο πανελλήνιος αγώνας σκοποβολής IPSC που διεξήχθη στην Μαλακάσα.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου εκπροσωπήθηκε... στο συναρπαστικό αγώνα που έκρινε και την εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό αγώνα της Πορτογαλίας, τον Σεπτέμβριο, από τον αθλητή Νικόλαο Καβουκλή ο οποίος κατόρθωσε να εξασφαλίσει, γι ακόμη μια φορά, την πρώτη θέση στην κατηγορία Open, ανταγωνιζόμενος 34 διακεκριμένους αθλητές σωματείων απ’ όλη τη χώρα.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος Καβουκλής έχει 7 ακόμη πανελλήνιες νίκες στο άθλημα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα λοιπά μέλη του συλλόγου, που έχει μεριμνήσει για τη πραγματοποίηση διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας στο νησί, αθλούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τη θερμή στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στον ίδιο αγώνα υπήρξε και η πρωτιά του συναθλητή μας από τη Ρόδο, προέδρου του «αδελφού» σωματείου σκοποβολής των αστυνομικών, κ. Γιώργου Ηλιόπουλου.

Ο κ. Ηλιόπουλος κατόρθωσε να πάρει την πρώτη θέση μεταξύ 60 συναθλητών του στην κατηγορία Production.

Στις 4 κατηγορίες που διαγωνίσθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Ρόδος, δηλαδή, εξασφάλισε δύο χρυσά μετάλλια!!

Ο Πρόεδρος του ΣΚΟΡ κ. Γιάννης Χαρίτος εκφράζει την ικανοποίηση του για τις διαρκείς διακρίσεις των αθλητών του ομίλου και ενημερώνει ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να διοργανωθούν οι επόμενοι πανελλήνιοι αγώνες αλλά και οι πανευρωπαϊκοί στο νησί της Ρόδου.

Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στα πλαίσια προγραμμάτων ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για τον ευπρεπισμό του σκοπευτηρίου προκειμένου να καταστεί δυνατή η διεκδίκηση σημαντικών διοργανώσεων που θα καθιερώσουν τη Ρόδο τον καλύτερο προορισμό για τη διενέργεια αγώνων του είδους. Σκοπός του ΣΚΟΡ είναι εξάλλου το σκοπευτήριο της Ρόδου να λειτουργήσει και ως διεθνές προπονητικό κέντρο και προς τούτο επιδιώκεται η συνεργασία και με τους τοπικούς φορείς.

OPEN
3ος ο Φέσσας Δημήτριος (ΑΣΛΠ), 1ος ο Καβουκλής Νικόλαος (ΣΚΟΡ) και 2ος Καλογεράκης Γεώργιος (ΜΛΠΣ). Tη βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΠΣΕ, κύριος Ρούσσος Πάρις.

PRODUCTION

Τα ονόματα της νικητήριας τριάδας είναι από αριστερά: 2ος ο Ξυνογαλάς Ανδρέας (ΠΣΕ), 1ος ο Ηλιόπουλος Γεώργιος (ΣΚΟΡ) και 3ος ο Δαφνομίλης Πολύδωρος(ΣΚΟΡΕ)

Σημείωση: Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από το περιοδικό Shooters, που ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής στην Ελλάδα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *