ροή ειδήσεων

Απίστευτο! Μητροπολίτης πέταξε τα ράσα και εμφανίστηκε με κοστούμι (φωτό)

Εκπροσώπησε επίσημα την Εκκλησία της Ελλάδας στην Κίνα φορώντας γραβάτα καθώς είναι υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου...

Έκανε την ανατροπή ο Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος!!!
Φορώντας πολιτικά (!!!), καθώς είναι ο υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου και θιασώτης ένα σωρό αντορθόδοξων «νεωτερισμών», ταξίδεψε στην Κίνα στην έκθεση Τουρισμού ΕXPO 2013 για να εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος!
parapolitika.gr








Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/6/13 13:44

    Καιρός ήταν να πετάξουν τα "κορακίστικα" ρούχα. Αλλωστε μια παροιμια δεν λέει... " τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/13 16:43

    Βρε ουστ που εχετε και αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/13 16:55

    και πολύ καλά έκανε....ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/13 16:59

    παιδια και στην Τουρκια οταν πηγαινουν οι δικοι μας ετσι κυκλοφορουν γιατι αλλιως θα τους σουβλισουν! Προφανως δεν ηθελε να το ρισκαρει ο συγκεκριμενος. Το ρασο ειναι παραδοση αιωνων και καλα κανουν και το φορανε οι παπαδες. Συμφωνω ομως οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα και καλο θα ηταν να υπηρχε επιλογη ποιοι παπαδες θελουν να το φορανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 10:29

      στην κινα δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με το ρασο,λιγο καιρο πριν ηταν εκει κ ρωσσοι ιερωμενοι κ κυκλοφορουσαν με τα ρασα,απλα καποιοι κ καλα νεωτεριστες θελουν να φορανε κουστουμακια.οσο για την επιλογη που λες διαφωνω,οταν αποφασισαν να γινουν ιερωμενοι γνωριζαν τωρα τους χαλαει?αντι να ειναι τιμη τους θελουν να το βγαλουν ,τιποτα δεν ειναι τυχαιο,ουτε καν η δημοσιοτητα του συγκεκριμενου περιστατικου

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/13 11:33


    "Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία και στην πολιτική συμβαίνει και στην Εκκλησία: Όταν το σώμα του Ορθόδοξου κλήρου δεν αντιστέκεται ή παρεμβαίνει σπασμωδικά, σκόρπια και ασυντόνιστα, τότε, η κατάσταση αυτή γίνεται δύναμη της Εκκλησιαστικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Το ίδιο: Όσο η εξουσία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας αποξενώνεται από το «λαό» της Ορθοδοξίας και από τις «ΙΔΕΕΣ» της, τόσο και πιο αυταρχική, δεσποτική και επιθετική θα γίνεται.
    Η νεοταξική φρενοβλάβεια στο πολιτικό πεδίο συμπληρώνεται συμμετρικά και στο εκκλησιαστικό πεδίο, με την «κάστα» της νεοταξικής δεσποτείας: Στον αυταρχισμό και την αλαζονική αυθάδεια των οικουμενιστών και των ποικίλων «ανδρεικέλων» της υπονόμευσης και ισοπέδωσης της Ορθοδοξίας.
    Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Η σημερινή ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από τις κεφαλές της μέχρι τα οργανωμένα «δίκτυα» αυτών των κεφαλών (οικουμενιστές, παπικοί και λοιποί) ΕΙΝΑΙ το σύμμετρο της σημερινής κυβέρνησης των γενιτσάρων της πλανητικής νέας τάξης.
    Οι πολιτικοί «πράκτορες» του παγκοσμιοποιημένου χρηματιστηριακού ολοκληρωτισμού (τα κυβερνητικά ανδρείκελα και όχι μόνο) επιτίθενται με ασυνήθιστη αγριότητα και κυνισμό, αλλά και με πρωτοφανή πώρωση αυθάδειας, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, ισοπεδώνοντας κάθε κοινωνικό, ιστορικό και εθνικό ιστό.
    Με την ίδια πώρωση αυθάδειας, κυνισμού και αγριότητας επιτίθενται και οι «πράκτορες» της παγκοσμιοποίησης στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας: Εδώ οι γενίτσαροι της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της (Νέα Τάξη) εμφανίζονται με το εκκλησιαστικό σύμμετρο του οικουμενισμού και του παπισμού.
    Την ίδια νεοταξική φρενοβλάβεια που ζούμε σε πολιτικό επίπεδο βιώνουμε και στο Εκκλησιαστικό επίπεδο:
    Οι Οικουμενιστές και οι «πράκτορες» του κράτους του Βατικανού (το κράτος της Νέας Τάξης στην εκκλησιαστική του φόρμα) κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Ορθοδοξίας με την ίδια αυταρχική αλαζονεία και «φασιστική» ωμότητα των ανδρεικέλων της κυβέρνησης και των μηχανισμών του νεοταξικού καθεστώτος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *