ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! Αντιμνημονιακό κόμμα ετοιμάζει ο Παπανδρέου

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η υπόθεση αυτή...
Ο νέος πολιτικός φορέας που σκοπεύει να δημιουργηθεί τοποθετείται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και θα έχει χαρακτηριστικά σύγκρουσης με την Τρόικα και κυρίως το ΔΝΤ. Η ρητορική του νέου φορέα μάλιστα θα είναι επικριτική απέναντι στην ΕΕ για τις ολιγωρίες της.
Το περίεργο με όλη αυτή την ιστορία είναι το νέο πολιτικό μόρφωμα θα έχει για αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου. Ναι! Τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου τον πρώην πρωθυπουργό που μας έβαλε στην στενωπό του ΔΝΤ και της Τρόικας…
Το παραπάνω σενάριο δεν είναι ψεύτικο!!!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/13 21:41

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.
    Νάτος-Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!
    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Παράλληλα, εξανάγκασαν ουσιαστικά σε διακοπή τη διαδικασία, αφήνοντας αμήχανο στο βήμα τον Παύλο Γερουλάνο (εκ των στενότερων συνεργατών του στο παρελθόν) να περιμένει με καρτερία να δοθεί το 'οκ' για να αρχίσει την ομιλία του.
    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν χθες παρών στην έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη, ...αντάμειψε όμως τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ σήμερα, φτάνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.
    Για μία ακόμη φορά αυτός ο υπέροχος κόσμος της Ελλάδας έδωσε τη δική του ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    Τώρα η επιστροφή του Γιώργου είναι θέμα χρόνου.
    Ο ίδιος θα επιλέξει, τον χρόνο και τον τρόπο. Όμως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, το δικό μας ΠΑΣΟΚ, είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ οργανισμός, αφού τροφοδοτείται και αιμοδοτείται από αγνούς Έλληνες πατριώτες που έζησαν και ζουν το φασισμό όλων των χρωμάτων στο πετσί τους διαχρονικά. Ο απλός Έλληνας, ο δημοκράτης, ο οικογενειάρχης ούτε ξεχνά, αλλά ούτε και ΔΕΧΕΤΑΙ να παραδώσει ιερά και όσια σε εφιάλτες παλιούς και νέους.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες .!
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/13 21:43

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το σύστημα καθυβρίζει
    και υποτιμά τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις εκλογές του Νοεμβρίου 1989, δημοσιογράφοι υποστήριζαν στην τηλεόραση ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχαν αυξήσει το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου, χρειάζονται «ψυχιατρική υποστήριξη».
    Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.
    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.
    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:
    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/13 21:48

    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες. Κι όσο βλέπουν τον κόσμο να μην τους πιστεύει, κι όσο βλέπουν το Γιώργο να έρχεται για να συνεχίσει το έργο του, τόσο τους πιάνει ταραχή.
    Είναι φανερό πια ότι ο κόσμος κατάλαβε γιατί φτάσαμε στο χάλι του 2009.
    Είκοσι έξι δις. Ευρώ[[26 δις. Ευρώ]]!!! αύξησε το χρέος ο Παυλόπουλος, μόνο και μόνο για προσλήψεις και αυξήσεις. 865.000 άτομα προσελήφθησαν από το 2004 –και το2009.
    Παρέλαβαν το χρέος από την Χούντα και μετά μέχρι το 2004, με 170Δις ευρώ, και σε πέντε χρόνια το παρέδωσαν στο 340 δις. ευρώ.
    Η Ευρώπη, οι ξένες εφημερίδες, όλος ο κόσμος γνωρίζει, ότι στο τέλος του 2009 το έλλειμμα ήταν 15,6%, δηλαδή έπρεπε μέσα στους τρείς πρώτους μήνες του 2010 να βρούμε 35 Δις. Ευρώ για να μη κηρύξουμε πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/13 21:50

    Αυτά τα γεγονότα ο Ελληνικός λαός τα γνωρίζει όλα. Δεν μπορούν πια να γράφουν και να λένε ανοησίες και συκοφαντίες.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα!
    Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί, ο Αντωνάκης έβλεπε το Μητσοτακέικο να το κυνηγά, και σκέφτηκε πως θα σωθεί. Έτσι στα πεδία των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, έπαιξε τα ρέστα του και μέσα στα χαρακώματα του βρώμικου πολέμου , συνάντησε τον Αλέξη του 4% που κατέστρεφε την Ελλάδα προκειμένου να μην πέσει κάτω από το 3% , τον Βαγγέλη και τους ..λοιπούς δημοκράτες της νύχτας. Και τα κομπρεσέρ της καταστροφής έπιασαν δουλειά. Έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, με τρία μνημόνια!!! Με μια ανεργία που σπάζει κόκκαλα, με μυριάδες κλειστές επιχειρήσεις, με ολόκληρους κλάδους εργαζομένων να κινδυνεύουν και πολλούς συμπατριώτες να έχουν αυτοκτονήσει.
    Η λάσπη όμως και η βρώμικη συμπεριφορά ‘’γύρισε στα μούτρα τους’’ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 21:51

      Ο λαός μας σήμερα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και όπου κι αν παρουσιαστούν τρώνε στη μούρη τα χαλασμένα γιαούρτια που είχαν…αποθηκεύσει για τον Γιώργο Παπανδρέου.
      Τρέμουν και μόνο που ακούν τη λέξη επιστροφή. Φοβούνται το πολιτικό τέλος του Βαγγέλη και σκέπτονται μήπως ερχόμενος ο Γιώργος μιλήσει και πεί ΟΛΗ την αλήθεια, και για το δημοψήφισμα, και για την προδοσία, και τις διάφορες λίστες και ιδιαίτερα Γαλλικής προέλευσης. Κάποιοι κομματάρχες τρέμουν από τώρα.
      Θα δούμε λοιπόν και θα μάθουμε ποιοι ‘’γνώριζαν και οργάνωσαν’’ την λίστα Λαγκάρντ; Ποιοι μεθόδευσαν το διπλό κτύπημα κατά του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου; Ποιοι ‘’γαλλόφρονες και ποιοι ..αλλόφρονες’’;
      Υπομονή φίλοι, συμπατριώτες και σύντροφοι !
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα κάψει !!!
      Φωτιά και τσεκούρι στους ρουφιάνους και στους εφιάλτες !

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/13 21:53

    καλα ο Παπανδρεου, πρεπει να ειναι και πολλη ΓΚΑΟΥ!!!!!....και μαζι αυτοι που τον ψηφιζουν!!!!!! τοσο πολλη υποτιμουν την νοημοσηνη μασ, σαν Ελληνικο λαο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/13 21:55

    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .
    3% έλλειμμα ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, ενώ ξεπερνούσε το 15% στο τέλος του 2009
    Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..

    865.000 προσλήψεις από το 2004-2009, εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
    Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
    Με 120.000 ευρώ αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
    35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/13 22:06

    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ;
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;
    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη..ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;
    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/13 23:20

    Η πλάκα είναι πως κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ θα τον ψηφίσουν και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 23:45

      Συνταξιούχε έλληνα και ελληνίδα θέλεις να δεις ΞΑΝΑ εμφύλιο;

      Θέλεις να δεις τα παιδιά σου σκοτωμένα, πληγωμένα, ανάπηρα γεμάτα μίσος για τα αδέλφια μας; Διώξτε από την αυλή σας τους φονιάδες, τους αγροίκους, τους πράκτορες , τους ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ!
      Έχεις εγγόνια; Τα αγαπάς ; Τα σκέπτεσαι; Διώξε τα καθάρματα τις νύχτας , τους Χρυσαλήτες, από την πόρτα σου.
      Φτύστε στα μούτρα τους πληρωμένους δολοφόνους της Πατρίδας μας και...
      των παιδιών μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/13 00:00

      11:45 έχεις δίκιο, δεν θέλουμε εμφύλιο, θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ , ότι έχουμε να φαγοθεί και αυτό, δεν θέλουμε εμφύλιο, θέλουμε ο εχθρός που θα μας σφάξει να μην μιλάει Ελληνικά ( άντε σπαστά)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/13 00:01

      και χίλια συγγνώμη 11.45, η ταχύτητα βλέπεις , φαγωθεί...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/13 23:28

    ANTE
    POKKIA KOUSOURNA GIANOPOYLE TSIGARE STAGKA
    O FILOS SAS KANEI KOMMA KAI ESEIS MAZI TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/13 23:33

    Ρε τί πίνεται και ειστε σε εκσταση μαρτυρηστετο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 23:45

      Διψούν για αίμα, θα τους δώσεις το αίμα των παιδιών σου;
      Κοίταξε τα αγρίμια που μπήκαν στην βουλή. ...ΣΚΕΤΟΙ ΛΥΚΟΙ!
      Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Τι μπορεί να σουν προσφέρουν μια εγκληματική ομάδα από άτομα της νύχτας και των αναμορφωτηρίων;
      Θέλεις τα παιδιά σου στη φυλακή; Θέλεις τα παιδιά σου εμπόρους ναρκωτικών; Θέλεις τα παιδιά σου ανώμαλους, ψυχοπαθείς, νταβατζήδες και προδότες;
      Μυαλομένε Έλληνα. Διώξε τα φίδια από την πόρτα σου. Ψάχνουν για ΑΙΜΑ!
      Μόνο με αγάπη για τα αδέλφια μας θα σώσουμε την πατρίδα μας. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..!
      Πώς γίνεται να εμπιστεύεσαι το φασισμό για να σε οδηγήσει στη Δημοκρατία;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/13 00:02

      11.45 σεισμός σεισμός σοσασιαλισμός!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/13 00:34

      Λοιπον παιδια στις επομενες εκλογες ολοι ΠΑΣΟΚ ενταξει?????

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/6/13 09:02

    Η ώρα της δικαίωσης έφθασε.
    Ο Γιώργος γυρίζει !
    Η μία μετά την άλλη οι άθλιες συκοφαντίες ,ψευδολογίες, φασιστορουφιανιές, κατέπεσαν παρασύροντας στο δρόμο προς τον υπόνομο και όλους τους ’’εμπνευστές τους’’. Εξ άλλου πόσο θα μπορούσε να διατηρηθεί μια τέτοια αθλιότητα, όταν σήμερα τίποτα δεν μένει κρυφό;
    Πόσο θα μπορούσαν οι ύαινες της διαπλοκής και της διαφθοράς με τα φερέφωνα τους, να παραπληροφορούν το λαό μας, ώστε να μη φαίνονται οι πληγές που άνοιξαν στην δόλια πατρίδα μας;
    Τον φέρνει πίσω ο προδομένος λαός, ο ακούραστος δημοκρατικός μας λαός. Αυτός που έγραψε μυριάδες σελίδες δόξας, προόδου, πολιτισμού, σεβασμού και αγάπης. Αυτός ο λαός που αγωνίζεται να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα παιδιά του, ώστε να διατηρήσουμε τη φλόγα της Ελληνικής φυλής άσβεστη για να γεμίζει τις ψυχές μας και να ‘’μπολιάζει’’ τις ερχόμενες γενιές μας.
    Του το χρωστάμε άλλωστε αλλά και αυτός μας χρωστάει.
    Μας χρωστάει την αλήθεια με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!
    Ο Λαός μας πέρασε και περνάει πολλά. Υποφέρει, βασανίζεται, διώκεται, εκβιάζεται ,παραπληροφορείται, πεινάει και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!
    Πρέπει λοιπόν να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ για να φτύσει τους εφιάλτες κατά πρόσωπο. Πρέπει να μάθει γιατί τον πρόδωσαν και ποιοι κάθε βράδυ το παραπληροφορούσαν πρόστυχα, προκλητικά, ανέντιμα και ανθελληνικά.
    Πρέπει επί τέλους να μπεί κάποια τάξη και ευνομία.
    Η ώρα της επιστροφής θα είναι δύσκολη γιατί η Ελλάδα δυστυχώς δεν βρίσκεται στο 2010. Η πολιτική και παραπολιτική συμμορία έχει ξοδέψει πολλές φιάλες σπάνιο ελληνικό αίμα. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού.
    Η κυβέρνηση…Καραμανλή που διέλυσε την Ελλάδα, που κατέστρεψε την οικονομία, που διώχνει τα παιδιά μας μετανάστες ΚΥΒΕΡΝΑ αυτή την ώρα την Ελλάδα;.
    Αβραμόπουλος, Στυλιανίδης , Χατζηδάκης, Παναγιωτόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Κεφαλογιάννη , Σταϊκούρας , και τόσοι άλλοι υπεύθυνοι της ΜΕΓΑΛΗΣ καταστροφής κάθονται πάλι! στις ίδιες πολυθρόνες και αποφασίζουν ΞΑΝΑ! για μας και τα παιδιά μας.
    Έντρομοι οι μηδενιστές ετοιμάζουν και πάλι λάσπη και …λάσπη !
    Τώρα όμως ο λαός ξέρει και..ξέρουν τι τους περιμένει.
    ΥΓ
    Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν συνέχιζε ο Καραμανλής ή παραλάμβανε ο Σαμαράς΄η ο Τσίπρας, ή, ο Βενιζέλος.
    Φανταστείτε ……!!!!
    Που θα βρισκόταν η Ελλάδα σήμερα; Τι θα κάναμε για να ζήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/6/13 13:49

    ΩΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *