ροή ειδήσεων

Απών ο Επόπτης Υγείας σε Κω και Νίσυρο

Χωρίς επόπτη Υγείας παραμένει εδώ και ένα χρόνο το τμήμα Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κω μετά την υπογραφή, από τη Περιφέρεια, της μετάταξης στην Αθήνα του μοναδικού υπαλλήλου που το στελέχωνε...

Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εποχιακές και μη σε Κω και Νίσυρο δεν ελέγχονται από τις 28 Μαΐου του 2012, χρόνος αποχώρησης του επόπτη Υγείας καθώς οι δυο υπάλληλοι που έρχονται για δυο μέρες από το τμήμα Υγειονομικού της Ρόδου δε προλαβαίνουν ούτε για τις νέες άδειες να κάνουν αυτοψία.

Σαράντα μόνο ήταν οι αιτήσεις για νέες άδειες κατ/των Υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κω - Νίσυρο που έπρεπε να ελεγχθούν το προηγούμενο μήνα όταν επιτακτική είναι και η ανάγκη ελέγχων λειτουργίας ευπαθών επιχειρήσεων, για τη προστασία της δημόσιας υγείας και οι έλεγχοι για τη λειτουργία των βιολογικών των ξενοδοχείων και η άμεση ενημέρωση, που δεν έχουν οι επαγγελματίες και η διερεύνηση καταγγελιών.

Η προϊσταμένη του τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Γιάχου διεκπεραιώνει αυτή τη στιγμή διοικητικές πράξεις σε συνεργασία με τα στελέχη Υγειονομικού της Ρόδου.

Άγνωστος ο χρόνος επαναπρόσληψης δύο εποχιακών

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου-σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΑ- ορίστηκε για τον Αύγουστο, στο τέλος δηλ. της τουριστικής περιόδου. Από την άλλη πλευρά η θέση δε μπορεί να καλυφθεί παρά μόνο με προκήρυξη, γιατί δε πρόκειται για απλή απόσπαση αλλά για μετάταξη, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα επαναπροσληφθούν οι δυο εποχιακοί σε Κω και Κάλυμνο αντίστοιχα,με 8μηνη σύμβαση όπως έγινε τον Ιανουάριο του 2012.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *