ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΩΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ


Ο γνωστός σε όλους μας για την αγάπη του με το νησί μας Μπαρκανίκας ξεμπροστιάζει τις υπεύθυνες μαριονέτες του δήμου Ρόδου...

Ο Μπαρκανίκας καταγγέλλει πως βρέθηκε δωρητής εργολάβος να βάλει πανιά και να
ευπρεπίσει τους ερειπωμένους μύλους στο Μανδράκι και ο δήμος Ρόδου του έκλεισε της πόρτες!!!
Δυστυχώς αλλά αυτή η κατάσταση επικρατή χρόνια πολλά στην διαχείριση του τόπου μας από αυτούς που εκλέγουμε για να διαχειριστούν τα προβλήματα του τόπου μας ως κεφαλές του τόπου,,,αλλά δυστυχώς μεγάλη μερίδα αυτών των εκπροσώπων κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μπουν στην πολιτική για να εξασφαλιστούν οικονομικά.

Στην μαγνητοσκόπηση που ακολουθεί και ο ποιό αγράμματος πολίτης θα καταλάβει με ποιους πολιτικούς διαχειριστές έχουμε να κάνουμε!!!

Όμως κάτι που δεν ακούστηκε στην μαγνητοσκόπηση είναι το όνομα του αντιδημάρχου ,λόγο πως κάποιοι τον φοβούνται ? ο λόγος για τον νυκτόβιο κ... ΚΑΡΑΤΖΙΑ,,, που αυτός και άλλοι πολλοί βάλθηκαν να καταστρέψουν το νησί μας!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/6/13 10:21

    Τι σχέση έχει ο Δήμος με τους Μύλους; Είναι ιδιοκτησία της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Εκεί θα έπρεπε να απευθυνθεί. Αυτοί θα έκριναν αν μπορούν να μπουν πανιά (στον έναν σίγουρα μπορούν, στους άλλους δύο ίσως όχι αν δεν γίνουν πρώτα κάποιες εργασίες).
    Μάθετε πριν κράξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/13 10:32

      Όσα δεν φτάνει η αλεπού,,,,,,δεν μου λες εσύ ρε άλλο νησί είναι οι μύλοι;;;;; Το κράτος μπάχαλο βρε Ρωμιοί εσείς το κάνατε έτσι!!!!! Ελληνόφωνα αντίγραφα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/13 10:46

      Ίδιο νησί, αλλά άλλη ιδιοκτησία βρε π@π@ρα! Δεν έχει ο Δήμος Ρόδου δικαιωδοσία. Ας ρωτούσε την αρχαιολογία. Τι παραπονιέσαι;

      Είναι σαν να μαζευόμαστε 2-3 άτομα από τη γειτονιά και να θέλουμε να φτιάξουμε το σπίτι του γείτονά σου, αλλά ρωτάμε εσένα. Θα μας πεις εσύ ναι, σας δίνω την άδεια; Θα μας πεις, ρωτήστε τον γείτονα!

      Άντε πια... με κάθε άσχετο εδώ μέσα (ο ίδιος πρέπει να είναι αυτός που γράφει το ανωτέρω σχόλιο με αυτόν που ανέρτησε το άρθρο)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/13 10:47

      Επίσης αν εμείς είμαστε ελληνόφωνα αντίγραφα, εσύ είσαι τουλάχιστον κακό αρχαιοελληνικό αντίγραφο, wannabe ancient greek!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/13 10:34

    Κύριε Μπαλκανίκα, ορθώς ο Δήμος αξίωσε την παρουσίαση του εργολάβου ώστε να παρθεί μια απόφαση από το Δ. Συμβούλιο συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα ότι δηλαδή ο εν λόγω εργολάβος αναλαμβάνει το έργο χωρίς καμία δέσμευση ή άλλη οικονομική επιβάρυνση του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/13 12:01

    Λοιπον εγω παιδια βρηκα το πως θα ψηφισω επιτελους στης δημοτικες εκλογες. Θα ψηφισω οποιον υποψηφιο δημαρχο, οποιασδηποτε παραταξης υποσχεθη οτι θα βαλει υπευθηνο καθαριοτητας η οπου αλλου πρεπει τον Λουκα Μπαρκανικα, του οποιου το εργο γνωριζω πανω απο 20 χρονια. Δεν ξερω αν ο ιδιος θελει που θα το επιθυμουσα παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/13 16:46

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΤΗΤΩΝ!!!Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΕΦΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΟΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΥΡΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!
    ΕΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/13 17:37

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΟ-ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΚΑΙ ROTARY !! ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ !!!
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!! ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/13 22:02

    όλα είναι μπουρδέλο και μερικοί πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Εγώ ως πολίτης δεν με ενδαιφέρει ποιος έχει αρμοδιοτητα για τους μύλους, για την καθαριότητα, για το πράσινο, για τα φανάρια, για τους δρόμους και για πολλά άλλα. Θέλω να λειτουργούν όλα σωστά ΤΕΛΟΣ Μαλ όλοι μιλάτε και προσπαθείτε να πίσετε ποιός φταίει. όπως το γελοίο όλων με την τέντα στο λιμάνι . Λαμόγια ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *