ροή ειδήσεων

Αυτό το ξέρατε για την ασπιρίνη;

Η ασπιρίνη δεν ενδύκνειται μόνο στο να αποτρέψει τα εμφράγματα, αλλά επίσης μπορεί... να αποτρέψει την εμφάνιση της πιτυρίδας, να αφαιρέσει τους λεκέδες από ιδρώτα, να αφαιρέσει το πράσινο από τα ξανθά μαλλιά το καλοκαίρι(αν κολυμπάτε σε πισίνα), αλλά και να θεραπεύσει τα σπυράκια.

1. Λεκές από ιδρώτα σε ρούχο: Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα. Με το λιώσιμο όμως λίγης ασπιρίνης σε νερό σε ποσότητα τόση όση χρειάζεται ώστε να δημιουργηθεί ένας πολτός, μπορείτε να εξουδετερώσετε τον λεκέ. Αφήστε τον πολτό για μερικά λεπτά πάνω στον λεκέ. Μετά πλένετε τον λεκέ κανονικά.

2. Για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά: Αν έχετε βαμμένα ξανθά μαλλιά και κολυμπάτε σε πισίνα, το χλώριο επηρεάζει το χρώμα και τους δίνει μια πράσινη απόχρωση. Για να απαλλαγείτε από την πρασινίλα, ανακατέψτε 8-10 χαπάκια ασπιρίνη με νερό και απλώστε στα μαλλιά. Αφήστε για 10 λεπτά και μετά ξεβγάζετε.

3. Για τα σπυράκια: Λιώστε με λίγο νερό ένα χαπάκι ασπιρίνης και απλώστε τον πολτό που δημιουργήθηκε, πάνω στο σπυράκι. Αφήστε για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνετε με νερό.

4. Για την πιτυρίδα: Προσθέστε δύο θρυμματισμένα κομμάτια ασπιρίνης στο σαμπουάν που λούζεστε.

5. Για την μπαταρία του αυτοκινήτου: Αν αρρωστήσει η μπαταρία, δώστε της ζωή με 4 χαπάκια ασπιρίνης - 2 για τον κάθε πόλο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *