ροή ειδήσεων

Focus: Τι κάνουν σήμερα 9 αποτυχημένοι πολιτικοί (μεταξύ των οποίων και 2 πρώην Πρωθυπουργοί)

Ένα επικριτικό αφιέρωμα σε 9 Έλληνες πολιτικούς που βούλιαξαν τη χώρα στη διαφθορά και το νεποτισμό καταστρέφοντας την όσο έκαναν ό,τι ήθελαν φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Focus....
Οι 9 πολιτικοί είναι, σύμφωνα με το protothema: ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Λούκα Κατσέλη και ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το δημοσίευμα κάνει λόγο για τον πρώην προστατευόμενο του Γιώργου Παπανδρέου που αντιμετωπίζει πολυετή φυλάκιση γιατί αλλοίωσε λίστα με πιθανούς φοροφυγάδες και έβγαλε από αυτή τα ονόματα των συγγενών του.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου το γερμανικό περιοδικό υπενθυμίζει τη «μαύρη τρύπα» των 140 εκατ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει ειρωνεία το γεγονός ότι τώρα δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού με θέμα την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο αναφέρει ότι το κάποτε νο2 του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή υπενθυμίζοντας την καταδίκη του σε σε 8 χρόνια φυλάκιση. Η Βουλή ήρε την ασυλία του και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες χρόνων κατέληξε ότι ο Τσοχατζόπουλος δωροδοκούνταν, γράφει το Focus.

Οι τρεις πρώην υπουργοί, Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Διαμαντοπούλου και Λούκα Κατσέλη, αντιμετωπίζονται σε μια παράγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι ενώ κάποτε ήταν τα «πρωτοπαλίκαρα» του Παπανδρέου για τη λήψη μέτρων διάσωσης, τώρα ο καθένας τους έχει το δικό του κόμμα.

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ότι επί Κώστα Καραμανλή τα οικονομικά της Ελλάδας βγήκαν τελείως εκτός οχιάς υπογραμμίζοντας ότι από όταν εγκατέλειψε την εξουσία, δεν έχει κάνει καμία δήλωση ούτε στα ΜΜΕ ούτε στη Βουλή.

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είναι μέλος της ΝΔ και στενός φίλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τον Φεβρουάριο καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση. Ήξερε ότι στενός του συνεργάτης είχε υπεξαιρέσει 18 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας του, αποφάσισε το δικαστήριο, γράφει ο συντάκτης.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν τρίτος στη μάχη για τη διαδοχή του Καραμανλή στην προεδρία της ΝΔ. Καθαιρέθηκε με δικαστική απόφαση γιατί είχε σβήσει πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε πρατήριο καυσίμων.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/13 14:44

    ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ !

    Ο Πάνος που κατέβηκε μόνος από τη σκάλα του ελικοπτέρου .
    Επί τέλους και ένα...ευχάριστο:
    Ο Διάσημος συγγραφέας εγχειριδίων κατασκοπίας και τρομοκρατίας, και μέλος του κοινοβουλίου , κύριος Πάνος παρλαπιπόπουλος ή, και τρεχαγυρεύοπουλος "κατάφερε" μετά από ..ΚΑΤΑ-ΔΙΩΞΕΙΣ είκοσι και πλέον χρόνων, να φθάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα....που επί τέλους θα του επιτρέψει να κοιμάται χωρίς …σκύλο κάτω από το κρεβάτι του !
    Ψάχνοντας με τους συνεργάτες τους στα σκουπίδια του..Κορυδαλλού ανακάλυψε τη φωτογραφία του αιώνα.
    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους συνουσιάζεται με την υπαρχηγό του...17 του Νοέμβρη.
    Τα μάτια του Πάνου "γουρλώνουν" το κεφάλι ξεκουρδίζεται και αρχίζει να..περιστρέφεται. Επί τέλους αναφωνεί ! Επί τέλους..
    Περιχαρής ο... Καημενούλης ετοιμάζεται να "καταθέσει" αυτό το μοναδικό στοιχείο στο..ΟΗΕ και απαιτήσει από το Γενικό Γραμματέα να συλληφθεί ΠΑΡΑΥΤΑ ! Ο πρόεδρος της Βορείου… Κορέας.
    Έτσι οι αδρώς αμειβόμενοι επί 20 χρόνια αντιπρόσωποι του έθνους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ιστορική αποστολή τους.
    Έχουν στα χέρια τους την 17 Νοέμβρη ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ !!!!

    Ο Πάνος νιώθει το ...κόκκινο χαλί του "θριάμβου" να υπερίπταται του χώρου των..Πυραμίδων του έσω εγκεφάλου του.
    Έχει αρχίσει να "πλάθει" την ιστορία με το ..κίτρινο πετρέλαιο που κατεβάζει ...ο Βόλγας και χαμογελάει σαρκαστικά.
    Τώρα Ανδρέα σε κρατάω !! Δεν ήσουν μόνο αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά ήσουν και...βιαστής.

    Γρήγορα να πάρουμε υγρό από τον κόλπο της...του ακρωτηρίου της "Καλής ελπίδας" σκέπεται και ..ξαφνικά ακούει την αεροσυνοδό να φωνάζει : Προσδεθείτε προσγειωνόμαστε ....
    Και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα. Ήταν όνειρο;
    Και όμως μια μέρα εγώ κυβερνήσω τη...Σελήνη σκέπτεται και χαμογελάει.
    Η απότομη κίνηση του αεροπλάνου του χάλασε την διάθεση....
    Και ο Πουαρό ξεκουράζεται σκέφτηκε !

    Με αγάπη,
    Από τα γραφεία της Μαύρης Λιμουζίνας
    ΝΤΙΚ ΜΑΛΛΟΟΥ!
    ΥΓ.
    Τώρα μπορείτε να δώσετε ..πέντε φά (σ)κελα με ψήφους για τους "ΑΞΙΟΥΣ" …ολυμπιακών αγωγών μπλοκγερς που τον στηρίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/13 14:45

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/13 14:46

    Άδωνις: Περιμένω να μου κάνει μήνυση ο Καμμένος
    ========================
    Σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα
    Χρυσοβελώνη, πυροδότησε η αναφορά του πρώτου στο σκάφος του Πάνου Καμμένου.

    Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι περιμένει ακόμα να του κάνει μήνυση ο Πάνος Καμμένος για το θέμα του σκάφους, ενώ τόνισε:

    «Γιατί δεν μου κάνει τη μήνυση ο Καμμένος; Γιατί έχει off shore!»

    Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε με ειρωνεία «παρθένα», «άσπιλο» και «αμόλυντο» τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:

    «Αναφέρεστε στον Καμμένο και ερεθίστηκα…»

    Η κ. Χρυσοβελώνη από την πλευρά της καταλόγισε προσωπική εμπάθεια στον Άδωνι Γεωργιάδη, απέναντι στον Πάνο Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/13 15:08

    Επιμένουν να μας ..σώσουν !!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ελληνίδα μάνα, Έλληνα άνεργε, συνταξιούχε, νέε πτυχιούχε….
    έχεις δει κανένα χρυσαλήτη να πεινάει, να είναι άνεργος ή να υποφέρει Να έχει..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; Όχι βέβαια, αφού τους χρυσοπληρώνουν να διαλύσουν την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένειά μας. Τα παίρνουν ‘’ΧΟΝΤΡΑ’’ για να σε δηλητηριάζουν οι φονιάδες τις νύχτας. Μέρα νύκτα από όποια θέση κι αν βρίσκονται ξεπουλάνε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φίλους και αδέλφια, μόνο και μόνο για να ΦΑΝΕ!!!
    *Έχεις ακούσει αν ο Καμμένος, έχει ούτε ένα ένσημο; Αν έχει σηκωθεί έστω και ένα πρωινό στις ..Ο7.00 από το κρεβάτι του; Έχει ποτέ του ιδρώσει , εκτός από την ώρα της’’ σουσιμαγειρικής ‘’ και εκτός από την ηλιοθεραπεία που κάνει; Έχει ποτέ βοηθήσει , με τόσα χρήματα που έχει, κάποιον που έχει ανάγκη;
    *Έχεις ακούσει αν ο Τσίπρας έχει δουλέψει ποτέ του, ή αν προσέφερε κάτι στην Ελλάδα εκτός από την ΛΟΥΦΑ του στο στρατό; Έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν το κόμμα του (+) ..(-) 3% να ‘’φουντώσει’’ σαν απαγορευμένο φυτό και χωρίς καμιά μεταβολή στα λόγια ή στα έργα του, να ανέλθει σαν κισσός στο δένδρο της εξουσίας; Τι συνέβη; Τι μεσολάβησε και ..ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς άρχισε να ‘’παρουσιάζεται’’ σε όλα τα παράνομα και μη κανάλια της διαπλοκής των διεφθαρμένων και των νταβατζήδων; Θαύμα σήμερα και σε άθεους από άθεους;
    *Κι όμως, Τσίπρας και Καμμένος και..άλλοι, βγαίνουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και μιλάνε για ανεργία, για άνεργους, για την δυστυχία που ζούνε..οι άλλοι !
    Καλά δεν ντρέπονται; Δεν σέβονται τίποτε;
    *Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) ! χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
    Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !
    Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.
    **Ο Σαμαράς είναι αυτός που βλέπουμε, που ξέραμε, τον ψηφίσαμε και κλαίμε ..!!! Τι μπορεί να κάνει ο καημένος για να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του; Παντού ’’χρωστάει’’ ..χάρες, άσε που ανέλαβε να καλύψει το ..μέλλον των Μεσσήνιων με τα δανεικά ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!.
    Οι χρυσοφονιάδες, είναι μόνο αχθοφόροι με έντονη τάση για κτηνοέρωτες..
    Αυτοί θα μας..σώσουν..????
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
    Μετά, αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
    Γιατί είσαστε η αιτία που υποφέρει. Εσείς οδηγήσατε τη χώρα στη συμφορά
    Και τώρα έρχεται η ώρα ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/13 15:11

    Η αλήθεια με τη δύναμη της λογικής και των γεγονότων.

    Η ανατροπή μιας θεωρίας συνομωσίας
    =====================
    Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα, από όταν ανέλαβε Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου κυκλοφόρησαν, κυρίως στο διαδίκτυο, απίστευτες θεωρίες συνομωσίας, που ήθελαν τον πρώην Πρωθυπουργό, από απλά ,,προδότη,, μέχρι μέρος ενός σχεδίου καταστροφής της χώρας από ξένες δυνάμεις, στο οποίο εντολοδόχος ήταν ο Γ. Παπανδρέου.

    Επειδή, ιδιαίτερα, η εποχή της κρίσης ήταν πρωτόγνωρη για την ελληνική κοινωνία, οι διάφορες θεωρίες δεν περνούσαν απαρατήρητες και μέρος των αδαών πολιτών αναρωτιότανε για την ορθότητά τους. Το πρώτο πλήγμα, το δέχτηκαν αυτές οι θεωρίες της συνομωσίας, όταν ο Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

    Εκεί οι συνομωσιολόγοι βρέθηκαν στη πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ο ,,εντολοδόχος,, να βρίσκεται αντιμέτωπος με όλους αυτούς που σύμφωνα με τις θεωρίες σχεδίαζαν το τέλος της χώρας. Περιορίστηκαν στο ότι ήταν κίνηση ,,μπλόφας,, αλλά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε δυσχερή θέση, αφού το δημοψήφισμα είχε βρει σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας θετική ανταπόκριση.

    Πρόσφατα, η προσφυγή της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή μιας από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες «συνωμοσίας», οι οποίες ευδοκίμησαν όλο το διάστημα της διετούς διακυβέρνησης Παπανδρέου.

    Ας θυμηθούμε ότι όλη η θεωρία των συνομωσιολόγων , όλων αυτών που έβλεπαν πίσω από την προσπάθεια διάσωσης της χώρας, σενάρια εξόντωσής της από ξένες δυνάμεις του κακού, είχαν στηρίξει τη θεωρία τους στο γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, ενώ υπήρχαν άλλες δυνατότητες αυτόνομης λύσης, όπως Ρωσία και Κίνα.

    Όταν αποδείχθηκε ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΑΚΕΛ δεν είναι σε θέση να βρει λύση μέσα από τους συντρόφους της Ρωσίας και της Κίνας, όταν αυτές οι δυνάμεις δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν ώστε να βοηθήσουν την Κύπρο, η οποία φυσικά, παρουσιάζει και λιγότερα οικονομικά και διαθρωτικά προβλήματα, είναι προφανές ότι αυτή η θεωρία συνομωσίας κατέρρευσε.

    Βέβαια, το θέμα μας δεν είναι μόνο η ανθρώπινη και πολιτική δικαίωση του Γ. Παπανδρέου, αλλά ότι ιστορικά θα αποδειχτεί πως σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή για τη χώρα, σε μια χρονική στιγμή που αποτελούσε ουσιαστική ευκαιρία για την ανάταξη της χώρας, οι εύκολες θεωρίες συνομωσίες την καθυστέρησαν, την υπονόμευσαν, και ίσως μάλιστα, την ματαίωσαν οριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/13 15:12

    Η θέση του Γιώργου Α. Παπανδρέου ήταν και είναι γνωστή:
    =========================
    Διαφάνεια, όπως απαιτεί ένα κράτος δικαίου, που δεν έχει καμία σχέση με μικροκομματικές σκοπιμότητες.

    Ανάδειξη της αλήθειας, ώστε να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, οι εμπνευστές της χωρίς όρια συνωμοσιολογίας και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Συνωμοσιολογία που επικράτησε τα τελευταία δυόμισι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας και αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

    Απόρριψη της λογικής του συμψηφισμού, που εξισώνει τους εμπρηστές με τους πυροσβέστες. Λογική που κατέπεσε ήδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα στατιστικά στοιχεία και το έλλειμμα του 2009, όπου ανεδείχθησαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας τα τελευταία χρόνια.

    Είναι βέβαιο ότι, οι «τιμητές» θα αποκαλυφθούν. Και θα λάβουν τα επίχειρα της Ιστορίας από την οποία τίποτα δεν έχουν διδαχθεί.

    Στη Βουλή, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες μιας συντεταγμένης Πολιτείας, θα κληθούν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και να τοποθετηθούν για όλα αυτά τα θέματα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/13 15:15

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ… ΡΕΓΚΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΕΓΚΟΥΖΑ
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Φοβόταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και δικαιολογημένα, ότι η διαρροή της λίστας με τα συγκεκριμένα ονόματα που υπήρχαν, θα την ‘’έκαιγε’’, όπως σίγουρα επιθυμούσαν πολλοί. ΄Επρεπε να προσέχει πολύ και σχεδόν όλους. Έπρεπε να προσέχει, ενώ ταυτόχρονα να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Υπουργός οικονομίας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα και μάλιστα σε μια εποχή που ο γκρεμός, ήταν ο εφιάλτης όλων των Ελλήνων, δεν είναι και η καλλίτερη θέση για κάποιον που έχει αποφασίσει ότι ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιστούν διαρθρωτικές αλλαγές και νόμοι, όπως έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα.
    Η λίστα ήλθε άτυπα στην Ελλάδα την περίοδο των εκλογών. Τότε που όλοι, βλέποντας την αρχική επιτυχία του μνημονίου (1), είχαν ..τρομοκρατηθεί. Τότε που ο Σαμαράς έβλεπε την Ντόρα, στον ύπνο του κάθε βράδυ, να τον κυνηγά κρατώντας ένα μεγάλο κρητικό μαχαίρι. Τότε που ο Σύριζα της ανωμαλίας είχε αρχίσει τις κατεδαφίσεις, αφού με το περίπου (+) – (-) 3% που είχε, κινδύνευε να κατεδαφιστεί και ο ίδιος. Τότε που μαυροφόροι μεταφορείς της ηλιθιότητάς τους, ξύριζαν τα κεφάλια τους, για να χωρέσει το..μυαλό τους στη κουκούλα. Τότε που σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι συντεχνίες είχαν αποφασίσει ‘’ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ’’ !!! να σωθούν αυτοί κι ας ..καεί η Ελλάδα.
    Προσπαθώ να καταλάβω τη θέση των αρμοδίων, που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και από κάτω το έγχρωμο κομματικό "πλήθος" φώναζε: Και σε μένα δώσε ..μερικούς! Και είναι γνωστό τι θα συνέβαινε αν κάπου ..παραπατούσε η λίστα που με τόσο κόπο και προσπάθεια του ΙΔΙΟΥ του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου αποκτήσαμε.
    Κι εγώ θέλω..! θα φώναζαν όλοι; Και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Μόλις η λίστα έφυγε από τα χέρια του Παπακωνσταντίνου έγινε χαμός !!! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ αμέσως……!

    Αντί άλλων σχολίων θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα από το..γρηγορόσημο! δηλαδή τα χρήματα που ‘’ ΕΠΑΙΡΝΑΝ’’ οι υπάλληλοι, που το 2010 αντιδρούσαν, προκειμένου να εκτελέσουν την υπηρεσία τους. Δηλαδή ποιο ήταν το κλίμα ..της εποχής των ‘’ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ..ΤΑΥΡΟΥ’’, τότε που κατά την ‘’Αυριανή’’, ο πιο …επιτυχημένος υπουργός ήταν ο Αλογοσκούφης . Τότε που ορισμένοι εφοριακοί ‘’πηδούσαν από τις ταράτσες’’ για να μην πάνε φυλακή ! Τότε που το έλλειμμα κτυπούσε το κόκκινο στο 15,6% , δηλαδή στην ΑΜΕΣΗ! εξεύρεση 35Δις.Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 15:16

      2.[[ Ο κ. Ρεγκούζας, ανήκε πολιτικά στην τάξη των «λοχαγών» της ΝΔ που στήριξαν την άνοδο του Κ. Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ.
      Είχε αναλάβει σκιώδης υφυπουργός Οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ και τελικά υπουργοποιήθηκε επί ΝΔ.
      Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Ρεγκούζας «αθέτησε τις «διακομματικές» συμφωνίες για το βόλεμα των εφόρων που ίσχυαν για χρόνια.
      Ξεκινώντας μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη -έβαλε παντού δικούς του» (Ελευθεροτυπία, 2/10).
      Δεν σταμάτησε όμως εκεί.
      Ζήτησε τη μετάθεση τελωνειακών, 24 τμηματαρχών τελωνείων Αττικής,
      που ανήκαν πολιτικά στη ΝΔ και για τους οποίους είχε στοιχεία ανάμιξης τους σε υποθέσεις διαφθοράς.
      Οι προϊστάμενοι τους όμως αρνήθηκαν να προχωρήσουν τις μεταθέσεις, με αποτέλεσμα να απειληθούν από τον Ρεγκούζα με πειθαρχικές ποινές.
      Σε αυτό το σημείο βγήκε στη δημοσιότητα η βιντεοκασέτα μιας ομιλίας που είχε γίνει πριν από τρεις μήνες από τον Ρεγκούζα σε εκδήλωση των εφοριακών, όπου κατάγγειλε τη διαφθορά που επικρατεί στον κλάδο τους και τους κάλεσε να αντιδράσουν.
      Στα πλαίσια αυτής της ομιλίας είπε και την περίφημη φράση: [[«να μειώσετε το γρηγορόσημο ».!!!!!
      Το όλο θέμα το έφεραν στη Βουλή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ]]].
      Αυτό! λίγο πολύ ήταν το κλίμα
      που επικρατούσε στις αρμόδιες υπηρεσίες, όταν επελέγη για υπουργός ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που σαν εκπρόσωπος τύπου του Πασόκ το αμέσως προηγούμενο διάστημα, είχε ‘’κτυπήσει πολλές φορές στο μαχαίρι τη γροθιά του’’.
      Αν βέβαια σε όλα αυτά ‘’προσθέσετε’’ και τις υπερπροσπάθειες του Βαγγελάκη να γίνει πρόεδρος του Πασόκ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!! αντιλαμβάνεται κανείς, το κλίμα της εποχής.

      * Φαντάζεται κανείς να έπαιρναν ΑΥΤΟΙ! οι εγκάθετοι τη λίστα στα χέρια τους;
      Σήμερα ζούμε στον αστερισμού του νέου ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ(89) Νου 2 !
      Ίδια πρόσωπα, ίδια γεγονότα, σχεδόν ίδιες μεθοδεύσεις, μόνο που τώρα έχουμε και εσωτερικούς ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
      Σήμερα έχουμε μια ‘’ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ’’ πολυκομματική ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *