ροή ειδήσεων

Ποιοι σταρ του Hollywood ψηφίζουν Ελλάδα;

Που θα βρουν καλύτερα από λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Hollywood που επιλέγουν κάθε χρόνο τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε ...
είναι πάντα από τους top προορισμούς παγκοσμίως.

Κάποιοι ήρθαν και αποχώρησαν ήδη, κάποιοι είναι ακόμα εδώ και κάποιοι άλλοι υποσχέθηκαν πως θα ξανάρθουν.

Τα ελληνικά νησιά διεκδικούν και φέτος με αξιώσεις μια πολύ καλή θέση ανάμεσα στους top προορισμούς για τις διασημότητες.

Πρώτη και καλύτερη είναι η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος που με αφορμή τη βάφτιση της κόρης του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά, απόλαυσε τις θάλασσες της Μυκόνου. Οι φωτογραφίες της με μαγιό δε σταμάτησαν να «παίζουν» τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή sites.

Γοητευμένοι από την Σαντορίνη έμειναν όμως και οι Brangelina, οι οποίοι έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές το νησί. Μάλιστα τώρα που έκαναν την αρχή λέγεται πως είναι έτοιμοι να το ξαναεπισκεφτούν σύντομα.

Η Demi Moore είναι ακόμα μια σταρ που ψηφίζει Ελλάδα. Το περσινό καλοκαίρι ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε στη Μύκονο και την Κεφαλονιά.

«Yassou Mykonos» έγραφε πέρυσι στο twitter ο Russell Crow κατά την επίσκεψη του στα ελληνικά νησιά. Σε άλλο tweet, πάλι, είχε ποστάρει μια φωτογραφία από ένα ελληνικό νησί και ρώταγε περιπαικτικά «Πού είμαι τώρα;».

Την Ελλάδα έχει λατρέψει όμως και η Madonna, η οποία κάθε χρόνο βάζει στο πρόγραμμα των καλοκαιρινώ της διακοπών κάποιο ελληνικό νησί.

Την Ίο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη έχει επισκεφτεί όμως και ο Robert De Niro.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *