ροή ειδήσεων

Η SixStarHolidays προσθέτει την Ελλάδα στους κορυφαίους πολυτελείς προορισμούς

Μια ακόμα επιτυχία στον τομέα του τουρισμού για την Ελλάδα, μετά την ανακοίνωση της βρετανικής εταιρείας SixStarHolidays.co.uk ότι συμπεριλαμβάνει τη χώρας μας στους κορυφαίους πολυτελείς τουριστικούς προορισμούς... που προτείνει στους πελάτες της.

Κρήτη, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, αλλά και Χαλκιδική περιλαμβάνονται στους κορυφαίους προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι. Η καμπάνια με τίτλο, «Luxury Ευρώπη», έχει ξεκινήσει επίσημα στην ιστοσελίδα Sixstarholidays.co.uk αυτή την εβδομάδα με νέο μοναδικό περιεχόμενο, εντυπωσιακά στοιχεία, εικόνες και σε βάθος ενημέρωση, όλα σχεδιασμένα για να καταστεί όσο το δυνατόν πιο απλή η έρευνα για τις διακοπές των ονείρων σας.

Η SixStarHolidays.co.uk αποσκοπεί στην προσέλκυση κρατήσεων από οικογένειες, ζευγάρια και νεόνυμφους, που αναζητούν μια εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών, διαμονή σε εκπληκτικά θέρετρα, απολαμβάνοντας αξέχαστες εκδρομές και δραστηριότητες. Κάθε κράτηση ή έρευνα γίνεται από έναν εκπαιδευμένο ειδικό ταξιδιωτικό πράκτορα, παρέχοντας μια προσωπική υπηρεσία, που προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές από την πρώτη κίνηση, έως τον προγραμματισμό κράτησης και αναχώρησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SixStarHolidays.co.uk, Mal Barritt, δήλωσε ότι αποφάσισε να κάνει το άνοιγμα στην Ευρώπη, αυτή την εποχή του έτους, για να προσελκύσει παραθεριστές που αναζητούν να εξασφαλίσουν διακοπές με ένα πρόσθετο στοιχείο πολυτέλειας. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές προσφορές που προσφέρονται, με διαμονή σε εξέχουσες περιοχές, αναδεικνύοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας εξαιρετικής παρουσίασης αναδεικνύονται τα ελληνικά νησιά Κρήτη, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, αλλά και η Χαλικιδική. Στους προορισμούς αυτούς προωθούνται μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, που προσφέρουν πολυτέλεια και μια γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *