ροή ειδήσεων

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUCESS STORY ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!

Μια εκπληκτικά ακριβής και πραγματική ανάλυση του οικονομολόγου Κυριάκου Τόμπρα...
Και κατά κεφαλήν Success Story :
1,5 ΔΙΣ / 5.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ = 300.000 ευρώ ανά αυτόχειρα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ι :
Το Success Story των Μνημονίων παράγει δημοσιονομικό όφελος της τάξης των 300.000 ευρώ ανά αυτόχειρα.
Από την αναγωγή του στοιχείου αυτού στο πρότυπο του δημοσιονομικού στόχου της Γερμανίας, ήτοι σχέση Δημοσίου Χρέους / ΑΕΠ = 75%, προκύπτει το εξής :
Ελληνικό ΑΕΠ = 175 ΔΙΣ,
Δημοσιονομικός Στόχος Δ. ΧΡΕΟΥΣ / ΑΕΠ = 75%,
ήτοι στόχος Δημοσίου Χρέους = 131,25 ΔΙΣ.
Άρα, η δημοσιονομική εξυγίανση κατά το γερμανικό πρότυπο, απαιτεί μείωση χρέους ως εξής :
309,00 ΔΙΣ – 131,25 ΔΙΣ = 177,75 ΔΙΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΙΙ
Για την επίτευξη του δημοσιονομικού στόχου Δ. ΧΡΕΟΥΣ / ΑΕΠ = 75%, απαιτείται περαιτέρω μείωση χρέους κατά 177,75 ΔΙΣ, ήτοι :
177,75 ΔΙΣ / 300.000 ευρώ = 592.500 ακόμη αυτοκτονίες.
Και αν οι 592.500 υπολοιπόμενοι αυτόχειρες είναι συνταξιούχοι,
τότε το δημοσιονομικό όφελος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού λύνεται αυτόματα και το ασφαλιστικό και αυξάνεται το πρωτογεννές πλεόνασμα, αφού ο προϋπολογισμός θα ελαφρυνθεί από τη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων.
Είναι δυνατόν να μη θέλουμε να καταλάβουμε ένα τόσο απλό ζήτημα ;;;
Και να διαμαρτυρόμαστε για τις μόλις 5.000 αυτοκτονίες, όταν ο δημοσιονομικός στόχος της ΤΡΟΪΚΑ απαιτούσε συνολικά 597.500 ;;;
Ούτε στο 1% του στόχου δεν είμαστε ακόμη !!!
Dr. Kiriakos Tobras
Οικονομολόγος
makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/13 14:35

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ..... ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/13 16:36

    Ετοιμαστειται για νεα μετρα τον Σεπτεμβρη,γιατι το προγραμμα δεν βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/13 18:53

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/13 20:12

    Τα πήρε πίσω ο Καμμένος
    «Κάηκε» από τΑ CDS ο Καμμένος

    Τραγελαφικές διαστάσεις λαμβάνει η δικαστική διαμάχη του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει καταμαρτυρήσει πολλά και διάφορα στον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση των CDS. Ωστόσο, όταν η υπόθεση έφτασε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Π. Καμμένος εμφανίστηκε... ηπιότερος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει τον Αντρίκο Παπανδρέου!
    ***Αποζημίωση
    Θυμίζουμε ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διεκδικώντας αποζημίωση 1,4 εκατ. ευρώ. Αιτία, τα όσα έχει κατά καιρούς δηλώσει ο Π. Καμμένος περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου στις αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) σε ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
    ****Το Διαδίκτυο φταίει...
    Οπως προκύπτει, λοιπόν, από τα πρακτικά της δίκης, ο Π. Καμμένος επιχείρησε να «μαζέψει» τους ισχυρισμούς του σε βάρος του Α. Παπανδρέου. Οταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε «εσείς, λοιπόν, λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου (σ.σ.: του Α. Παπανδρέου), ο Π. Καμμένος τον διαβεβαίωσε: «Καμία, κύριε πρόεδρε, και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους...».
    Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο Π. Καμμένος αρνείται ότι αποκάλεσε «λαμόγιο» τον ενάγοντα («πού τον έχω πει λαμόγιο να μας πει. Κύριε πρόεδρε, δεν προκύπτει από πουθενά»), ρίχνοντας την ευθύνη στα... μπλογκ:
    «Είναι προϊόν Διαδικτύου, όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο Διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του Κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες»...
    ***«Λαμόγια», «συμμορίες» και κόζα νόστρα
    Οταν ο Π. Καμμένος ερωτήθηκε σχετικά από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, διέψευσε ότι έχει αποκαλέσει «μαφία» την οικογένεια Παπανδρέου. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε ο ενάγων, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δηλώσει σε διαφορετικές περιόδους τα εξής: «Την κλείνει ο Αντρίκος την offshore... Δεν θα γλιτώσετε λαμόγια». Επίσης: «Για μία ακόμη φορά το μέλος τη οικογένειας που φέρεται ως συμμορία, ο Αντρίκος Παπανδρέου...». Και: «Εδώ έχουμε μια συμμορία, μια συμμορία οικογενειακή, η οποία λειτουργεί με νόμους της κόζα νόστρα...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/13 20:14

    ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΟΡΚΩΣ!!!!!

    H κατάθεση του μάρτυρα
    Νωρίτερα είχε εξετασθεί ο Κυριάκος Τόμπρας ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Καμμένου.
    -----------------------------------------------
    Ο κ. Τόμπρας υποστηρίζει ότι «ο κ. Καμμένος πότε δεν έβλαψε την τιμή και την υπόληψη του κ. Ανδρέα Παπανδρέου διότι ποτέ δεν αναφέρθηκε εις βάρος του καταφατικά. Εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ μία δήλωση του κ. Καμμένου, του κ. Καμμένου, όμως,όχι την είπε το τάδε σάιτ και λέω είναι του Καμμένου, μία δήλωση του κ. Καμμένου εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ που να λέει ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι απατεώνας, ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε αυτό, τον κατηγορεί για εκείνο. Όχι.
    «Ο κ. Καμμένος», συνεχίζει ο κ. Τόμπρας, «έκανε ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, εξαιτίας των ερωτήσεων του κάποια θέματα έφερε στο φως και πήρανε δημοσιότητα και η δημοσιότητα δημιούργησε πρωτοσέλιδα και τα πρωτοσέλιδα δημιουργήσανε αναρτήσεις στα σάιτ αλλά αυτά δεν είναι του Καμμένου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/13 20:15

    ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων: Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
    Μικρή υπενθύμιση:

    Η χρυσή δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο Καρατζαφέρης είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *