ροή ειδήσεων

Επιτυχία Στουρνάρα! Φορολόγησε με 124 ευρώ άστεγο 61χρονο, χωρίς εισοδήματα

Οι ύποπτοι για ξέπλυμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.. «μαύρου χρήματος» της λίστας Λαγκάρντ και πολλοί ακόμη διαπλεκόμενοι μπορούν να περιμένουν ...
(για να ελεγχθούν, εάν ποτέ, φυσικά, αυτό γίνει…).
Η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, «βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο», περνά από «κρησάρα» τους «πραγματικούς» υπαίτιους του δημοσιονομικού εκτροχιασμού ρίχνοντας φόρους «κατακέφαλα», χωρίς –κανένα- φόβο και πάθος, ακόμη και σε αστέγουςμε μηδενικά εισοδήματα!


Η τελευταία επιτυχία Στουρνάρα αφορά στην φορολόγηση με 124,35 ευρώ ενός 61χρονου ο οποίος δεν έχει σπίτι να μείνει, πάσχει από σοβαρές παθήσεις, δεν έχει ούτε μισό ευρώ στην τσέπη του και μπροστά στη μάχη της επιβίωσης αναγκάζεται να ζητήσει στήριξη από τους συνανθρώπους του και την εκκλησία!
Την καταγγελία αυτή που σοκάρει, όπως πολλά τρελά και παράλογα τα οποία λαμβάνουν χώρα στη «Νέα Ελλάδα» των μνημονίων, της Μέρκελ και του Σόιμπλε, έφεραν στο προσκήνιο τα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω». Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κινήματος, ο κ. Λάμπρος Παπαδόπουλος, 61 ετών, κατήγγειλε στο Κίνημα ότι φορολογήθηκε με το πόσο των 124,35 ευρώ, επειδή θεωρήθηκε ότι απέκτησε εισόδημα 3.000 ευρώ από επαιτεία (ως τεκμαρτό για το έτος 2012!).
Σύμφωνα με τους «Δεν Πληρώνω», ο κ. Παπαδόπουλος δεν παίρνει καμιά οικονομική βοήθεια ή επίδομα από το Κράτος. Είναι άστεγος και για το λόγο αυτό φιλοξενείται από τον εθελοντικό σταθμό πυροσβεστών στον Νέο Βουτζά, Αττικής. Ζει από ένα θαύμα αφού πάσχει από σοβαρές παθήσεις, έχει υποστεί επέμβαση στον εγκέφαλο πάσχων από ρηχθέν ανεύρυσμα εγκέφαλου και εγκεφαλικό, έχειπαραμορφωτική αρθρίτιδα και ταλαιπωρείται από βουβωνοκήλη και πληθώρα άλλων χρόνιων ασθενειών. Είναι αποκλεισμένος από την κοινωνική πρόνοια του δήμου Μαραθώνα και ζει από την φιλανθρωπία ανθρώπων και με τη βοήθεια της εκκλησίας της Νέας Μάκρης και του Αρχιμανδρίτη πατέρα Αντωνίου.
Η ιστορία του ξετυλίχτηκε όταν προσήλθε πριν λίγες ημέρες στο κοινωνικό ιατρείο του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» για εξετάσεις και ιατρικές συμβουλές. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε στους αρμοδίους ότι το ελληνικό Κράτος τον φορολόγησε για το 2012 με 124,35 ευρώ, όταν δεν έχει ούτε μισό ευρώ στην τσέπη του και δεν έχει καμιά πηγή εισοδήματος. Και, έτσι, ήρθε στην επιφάνεια μια τεράστια επιτυχία του κ. Στουρνάρα στη «μάχη» κατά της εισφοροδιαφυγής.
Πώς να αδικήσει κανείς τα μέλη του «Δεν Πληρώνω» που ασκούν έντονη δράση αλληλεγγύης όταν αναφερόμενοι στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για «μια παρέα από ζόμπι που κυβερνά αυτό τον τρόπο και φορολογεί αστέγους, με μηδενικά εισοδήματα, τη στιγμή που βολεύει “κολλητούς”, όπως τον κ. Χ. Παπουτσή, με μηνιάτικα που φτάνουν έως και τις 20.000 ευρώ»!
Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/7/13 16:25

    ....Ανεργη 3 χρονια...(κ ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΩ επιδομα ανεργειας)...χωρις τιποτα γραμμενο στο ονομα μου...μονο ενα αυτοκινητο 1400cc....κ μου ρθε ΡΑΒΑΣΑΚΙ να πληρωσω 1.300 ευρω...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *