ροή ειδήσεων

Προσοχή στο 549 ΤΕ (Σύμη)!!! Μαύρο στρατόπεδο (ειδικά για Ροδίτες)!!!

Αναγνώστης:
Επειδή αυτό τον καιρό παρουσιάζεται η νέα σειρά στο στρατό, θα ήθελα να προειδοποιήσω... μέσα από αυτό το blog τους Ροδίτες φαντάρους για το στρατόπεδο της Σύμης, το 549 ΤΕ.

Με λίγα λόγια: Μείνετε μακριά του 549 ΤΕ, πάση θυσία. Βάλτε μέσο να φύγετε ΠΡΙΝ πάτε εκεί, κάντε οτιδήποτε χρειαστεί. Όταν θα πάτε θα είναι αργά.

Το συγκεκριμένο στρατόπεδο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΙΑΤΡΟ, βρίσκεται σε μόνιμη εμπλοκή, λίγοι φαντάροι, οι οποίοι βέβαια εάν είναι από Αθήνα, Κρήτη, Πελοπόννησο ή οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ της Ρόδου, μετατίθενται στα σπίτια τους 3 μήνες πριν απολυθούν. Οι ΡΟΔΙΤΕΣ: ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ!!! Αυτό με τη δικαιολογία ότι «είναι ήδη κοντά στο σπίτι τους». Φυσικά αυτό είναι μια μεγάλη μπούρδα, αφού και που είσαι θεωρητικά δίπλα στο σπίτι σου, δε μπορείς να πας παρά μόνο στις άδειες και ιδιαίτερα το χειμώνα εφόσον έχει καράβι (3 φορές τη βδομάδα) και καλό καιρό… Το ότι δεν έχει γιατρό, κάνει την θητεία εκεί εξαιρετικά επικίνδυνη και καθόλου τυχαία πριν μερικά χρόνια πέθανε ο συμμαθητής μου ο Ορέστης εκεί πέρα για όσους τον θυμούνται από μηνιγγίτιδα, ενώ φέτος ένας φαντάρος διαγνώστηκε με ηπατίτιδα!!!!! Ποιος ξέρει πόσα άλλα έχουν γίνει…
Οπότε οι μαλάκες της υπόθεσης είναι ορισμένοι άτυχοι Ροδίτες που δε βάλανε μέσο όταν «έπρεπε» και καταλήξανε στη Σύμη. Σημειωτέον: παρόμοια ή μάλλον, ακόμα χειρότερη κατάσταση, επικρατεί στο Καστελόριζο.

Όλα αυτά συμβαίνουν για δύο λόγους. Ο πρώτος και ο λιγότερο σημαντικός είναι πως δεν υπάρχουν αρκετοί φαντάροι, ή μάλλον αυτοί υπηρετούν στην ακριτική Αττική... Ο δεύτερος και ουσιαστικότερος, είναι πως οι κατά κανόνα τεμπέληδες στρατιωτικοί, ενώ θα μπορούσαν να πηγαίνουν στα μικρονήσια μόνο Αθηναίους και Κρητικούς, οι οποίοι στους 6 μήνες θα πήγαιναν και σπίτια τους (σε αντίθεση με όσους υπηρετούν στη Ρόδο για παράδειγμα ή στον Έβρο οι οποίοι δε δικαιούνται θεωρητικά κάτι τέτοιο) ΔΕΝ το κάνουν διότι, θα πρέπει να φέρνουν καινούριο κόσμο σε μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι τώρα, τουτέστιν περισσότερα χαρτιά, περισσότερες σκοτούρες. Ενώ τώρα με τη λύση των «αμετάθετων Ροδιτών» δε χαλάνε τη ζαχαρένια τους και δε χρειάζεται να μεταθέσουν και να στείλουν στη Σύμη τόσους πολλούς διαφορετικούς στρατιώτες: Οι Ροδίτες μένουν εκεί, οπότε εναλλάσσονται μόνο οι υπόλοιποι.

Θέλω να καταλήξω στο συμπέρασμα ως ΠΑΘΩΝ, πως όσοι μπορείτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βάλετε μέσο για να μην καταλήξετε σε μικρονήσι και να κάνετε τη θητεία σας στη Ρόδο, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ για τους κατοίκους της παραμεθόριου. Μην αφήσετε την ανικανότητα και ανοργανωσιά των καραβανάδων να σας ταλαιπωρήσει για 8 μήνες και ψυχικά ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Μην είστε από τους λίγους «μαλάκες της υπόθεσης» που θα την πατήσουν, ενώ τα βύσματα από Αθήνα ή την Κρήτη κάνουν ζωάρα στη Ρόδο σε προνομοιούχες μονάδες και μετά παίρνουν και μετάθεση πάλι για Αθήνα ή Κρήτη… Το 549 ΤΕ είναι ΜΑΥΡΟ και καλό θα είναι να το αποφύγετε!

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/13 02:21

    άχουτο μωρέ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/13 02:44

    Μαλακα μου εισαι μεγαλη κοπρια κωλοτσαμπικε εκει ρε κοπροσκυλο. Νσ σαπισεις στη Σύμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποτε κάνουμε μπουλινγκ σε όποιον λέει την άποψη του? Αν είναι έτσι σε τίποτα κλαψιάρικα ταινίες πηγαινε και κραξε και εκει

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/13 03:55

    "Θέλω να καταλήξω στο συμπέρασμα ως ΠΑΘΩΝ" Ρε παλιομαλάκα βουτηρομπεμπέ σημερα είναι η επέτειος της εισβολής των Τούρκων στη ν Κύπρο που σφάξανε και λειλατίσανε ολόκληρό λαο και εσύ παρουσιάζεσε σαν παθών παλιοκοθώνι αδερφή του κερατά τη είναι ο στρατός ρε τρύπιε αχρηστο κορμί το βρακί της μάνας σου . Χάσου τομάρι, εκεί ρε μαλάκα είναι η ΕΛΛΑΔΑ στα σύνορα που σε στείλαμε να φυλάξεις, εκεί που υπηρετησαμε όλοι και σε άλλα χρόνια πιο δύσκολα.ΧΕΣΤΗ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΔΕΙΛΕ ΟΥΣΤ ΛΗΓΜΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/7/13 06:50

    Η Σύμη έχει λίγους φαντάρους βρε ηλίθιε γιατί κάτι καλομαθημένα σαν εσένα σκέφτονται έτσι και όσοι μπορούν φυσικά βάζουν και μέσο για να φύγουν απο ΄κει... Εγώ περνούσα τόσο καλά στη Σύμη όταν πήγα που με παρακαλούσαν οι δικοί μου να βάλουνε μέσο να έρθω Ρόδο και δεν ήθελα! Με κάτι τέτοιες μαλακίες μαύρισε μετά το στρατόπεδο... και επειδή έτυχε να κοιμάμαι στον ίδιο θάλαμο με τον Ορέστη... μάθε ότι πρώτον υπήρχε γιατρός τότε στο 549 και ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο το γεγονός ότι το παιδί υπηρετούσε στη Σύμη... μη σπιλώνεις λοιπόν τη μνήμη του με αηδίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/13 06:52

    Κλασσικός προνομιούχος ροδίτης. Έναν που ξέρω εγώ τον ξεσκίσανε
    τον είχαν από Ψίνθο στην Πυλώνα και πίσω πάλι. Αίσχος μ' αυτή την ασυλία λόγω του
    τουρισμού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/13 07:00

    Στείλτε τον στο Πρωτοκκλήσι Εβρου να καλοπεράσει το παιδί....θέλει και άδειες ο τουρίστας της Συμης...Ας τον φάει το κρύο στην σκοπιά(-10 βαθμούς ,η ζέστη και τα κουνούπια το καλοκαίρι,οι μόνοι κάτοικοι θα είναι οι τουρίστες Πακιστανοί που σέρνονται στα περάσματα του Έβρου ,θα λυώνει απο την κούραση και μετά να δείς πως θα του φανεί η Σύμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 09:56

      Καλα τα λες φιλε μου.Ανεβα και παραπανω.Κουφοβουνο,ριζια,λαγος,καβυλη κτλ με χιονια,κουνουπια,πακιστανους κα ωραια.Ολα τα μαμοθρεφτα με το iphone στο χερι κοροϊδευουν με 9 μηνες στο στρατο.Σιγα να μη σκιστει το καλτσον καλε.18 αμεσα να ξαναγινει η θητεια.Καλομαθημενα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/13 12:06

    Προς τον φίλο φαντάρο που γράφει το άρθρο.

    Φίλε μου και εμείς υπηρετήσαμε και ξέρουμε το ζόρι που περνάς.
    Αλλά ΚΑΝΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Ξέρω δεν είναι εύκολο όταν στο λένε. Κάνε υπομονή όμως.
    Όπως και παντού έτσι και τα στρατόπεδα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και ελλείψεις.

    Κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι τα στρατόπεδα στη Ρόδο θα είναι καλύτερα.
    Άσε που ένας διοικητής να αλλάξει, αλλάζει και το χρώμα του στρατοπέδου (Από Μαύρο σε Άσπρο σε Γκρι)

    Για το γιατρό που λες έχεις δίκιο, αλλά εδώ βλέπεις ότι και Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας δεν έχουν γιατρούς.

    Γι αυτό κάνε λίγους μήνες υπομονή.
    Προσπάθησε να πιάσεις φιλίες με τους άλλους φαντάρους. Θα περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος. Θα μου πεις δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Προσπάθησε όμως.
    Και οι στρατιωτικοί μη νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουν. Οι περισσότεροι ξέρουν, άνθρωποι είναι. Κάνουν ότι μπορούν.

    ΥΓ: Ούτε στρατιωτικός είμαι ούτε σ--------ς (παίζουμε κρεμάλα;). Φίλους στρατιωτικούς έχω και ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 13:01

      Μπράβο σου έτσι πρέπει να απαντάμε .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/13 13:14

    E όχι και να απαντάμε έτσι!!! Αφού δεν έχουμε επιχειρήματα σε όσα λέει το παιδί, πρέπει μόνο ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! Ντενεκέδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/13 13:25

    ρε μπουρτζοβλαχοι κατσικογαμηδες ολο δεν γουσταρετε την Ροδο κ ολο μεσα στο σαιτ αυτο κωλοτριβεστε.
    βρε ουστ πισω στα γκομενακια σας τις κατσικουλες ζωα οργια σουργελα........
    αι στα τσακιδια .
    Ροδιτες δεν προκειται να γινετε ποτε οσο κ αν το θελετε ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 14:33

      Ποιός είπε ότι θέλουμε να γίνουμε ροδίτες;;;;;;; 1.000.000 φορές μπουρτζόβλαχος παρά ροδίτης!!!! Απαπαπα μακριά από εμάς!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 15:10

      k tote giati asxoleiste mazi mas re gidia?
      epeidh den sas sinoume shmasia k sas exoume sto ftysimo (giati apla den yparxete gia mas) prospa8eite na mas traviksete thn prosoxh ?
      i sas aresei na sas leme poso neandertal k katsikogamhdes eisaste?
      k epeidh logika exete faei apeires sfaliares ap tis roditisses pou oute na sas ftysoun den 8eloun gi ayto vgazete tetoia xolh?
      oust mpeeeeeeeeeeeee

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 15:42

      Γιατί είστε ψώνια, τραβάτε το δούλεμα σαν αλεξικέραυνο και πεθαίνουμε στα γέλια με τις ανοησίες που γράφετε για να μας πείσετε. Και μόνο την προσοχή σας δεν θέλουμε! Πάντως έχετε πλάκα, όταν σας κουνάμε το χρήμα και εσείς κάνετε τούμπες για να το πάρετε. Αλλά αξίζει τον κόπο. Γελάμε με την καρδιά μας!!! Μην κάνεις λόγο για τις ροδίτισσες. Πιο άσχημες γυναίκες δεν έχω δει στην ζωή μου!!!! Κοντές, μαύρες με μουστάκι... μπλιάχ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/13 15:57

      εσυ δινεις χρημα σε ροδιτες?
      εδω γελαμε προφανως ετσι?
      χαχαχαχαχα
      μονο απο σενα δεν θελουμε λεφτα κ ουτε πηραμε ποτε.
      εσεις ερχεστε κατα χιλιαδες κ μενετε εδω μπας κ φατε ενα κομματι ψωμι που ψωμολυσσατε στα μερη σας.
      συγνωμη αν μιλαω ασχημα αλλα ειναι η αληθεια σας αρεσει δεν σας αρεσει.
      αστο φιλαρακι δεν σε παιρνει....
      οσον αφορα τις ροδιτισσες επιβεβαιωνεις αυτο που λεω οτι εχετε φαει χοντρες χυλοπιτες απ αυτες κ γι αυτο βγαζετε τοση χολη.
      δεν πειραζει περαστικα σας.
      εκτος κ αν εισαι πουστρακος οποτε παω πασο.
      ΥΓ επειδη οπως καταλαβες κ εσυ ειμαι ο μονος ροδιτης που ασχοληθηκα μαζι σας γραψε ελευθερα οτι θες κ δεν θα σου απαντησω ξανα...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/13 16:13

      Επειδή δεν έχεις επιχειρήματα γι αυτό δεν απαντάς αλλά δεν πειράζει. Θα σου απαντήσω. Επειδή διασκεδάζω με την γελοιότητά σας, έρχομαι που και που για λίγες ημέρες. Όπου κι αν πάω, όταν κουνήσω το χρήμα να δεις πως κάνετε για να το πάρετε. Πως κάνει το σκυλί σε μια λιχουδιά, έτσι και εσείς. Και τα χρήματά μου θέλετε και τα παίρνετε σαν τρελοί. ΑΝ φάω ποτέ χυλόπιτα από ροδίτισσα, θα πάω να αυτοκτονήσω. Τότε θα σκεφτώ να γίνω πουστράκος. Να ήταν σαν τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης, ναι! Να τις λατρέψω σαν θεές αλλά όχι τις ροδίτισσες. Τις ασχημότερες γυναίκες της Ελλάδος...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/13 16:17

      Μίλησε ο κατα φαντασίαν Ωνάσης.
      Δε σου αρέσουν οι Ροδίτισσες ε; Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/7/13 16:21

      Τελικά απάντησες!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαα!!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/7/13 16:28

      Είμαι ο 4:17, αλλά όχι ο 3:57. Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο άλλος σου απάντησε.

      Αλλά που μυαλό να το καταλάβεις.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος21/7/13 16:29

      αν εισαι απο Θεσσαλονικη αδελφε πρεπει να πω οτι την θεωρω μια απ τις ομορφοτερες πολεις τις Ελλαδας.
      γιατι ημουν εκει 5 χρονια κ περασα τελεια.
      κ οποτε μιλαω γι αυτην σταζει μελι το στομα μου.απλουστατα γιατι περασα ομορφα κ εχω ομορφες αναμνησεις.
      εσυ ομως για να εχεις τετοια αποψη για την Ροδο σημαινει οτι δεν περασες καλα οταν ηρθες.
      δεν ειναι κακο να το πεις.
      οτι μισω την ροδο γιατι οταν ηρθα εγινε αυτο κ αυτο.
      κ οχι να λετε ενα σωρο μαλακιες κ να βριζετε κ κωλοτσαμπικοι κτλ.
      αυτα ειναι τα δικα σας επιχειρηματα ?

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος21/7/13 16:32

      @4:28. Άστο μεγάλε... ο ίδιος είσαι.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος21/7/13 16:34

      @4:29 δεν είμαι από θεσσαλονίκη. Και εγω αγαπάω θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι είναι απλοί, χαλαροί και ωραίοι. Δεν είναι ψώνια και νεόπλουτοι.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος21/7/13 16:34

      Και όμως δεν είμαι ο ίδιος. Αλλά όπως λες και εσύ είμαι μεγάλος. Να σαι καλά.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος21/7/13 16:36

      Ο ίδιος είσαι.... Δεν το έχεις σου λέω...

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος21/7/13 16:38

      Μας βλέπεις όλους ίδιους.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος21/7/13 16:41

      Ο ίδιος είσαι

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/13 14:35

    Σαν αυτον τον φανταρο βγαζατε και στην κατοχη και οταν ολη η ελλαδα πολεμαγε τους γερμανοιταλους εσεις στηνοσασταν.Τι σου φταινε οι μπουρτζοβλαχοι μετα ρε βλακα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 15:14

      μπορειτε να μου εξηγησετε ρε μπαζα γιατι αφου δεν γουσταρετε την ΡΟδο εισαστε ολη μερα μεσα σε ροδιτικο σαιτ?
      τι θελετε να καταφερετε?
      κ εσυ βρε ηλιθιε τι δουλεια εχεις εδω μεσα?
      αι σιχτιρ πια με το οργια κ τα σουργελα.
      δεν προκειται να προσαρμοστειτε ποτε στην κοινωνια της Ροδου γιατι δεν κανετε γι αυτην.εισαστε απλα ανυπαρκτοι.
      αι στα τσικιδια γυριστε στα βουνα κ στις μαντρες σας.
      ουστ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 15:45

      Φυσικά και δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε στην κοινωνία της ρόδου γιατί 1. δεν είμαστε σαλιγκάρια και 2. έχουμε αξιοπρέπεια. Επίσης δεν συνεργαζόμαστε με τον οποιοδήποτε κατακτητή... :)))

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 16:02

      εσυ παλικαρι μην το παιζεις πατριωτης.
      πες μου καταρχην απο που εισαι για να σου πω κ εγω καποια ιστορικα γεγονοτα για την πολη σου η το χωριο σου.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/13 16:20

      Είμαι μπουρτζόβλαχος. Εσύ τι είσαι; Ελληνοροδίτης; Ιταλοροδίτης; Τουρκοροδίτης; Αιγυπτιοροδίτης; Εβραιοροδίτης;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/13 16:23

      Πολύ αμφιβάλλω αν είσαι πράγματι βλάχος. Βλέπεις έχει τύχει να γνωρίσω βλάχους και έχω την καλύτερη γνώμη γι αυτούς.

      Κάτι ψευτόμαγκες σαν κι εσένα... δεν τους θέλουν στα μέρη τους. Τους ντροπιάζεις λένε.

      Ε! εμείς οι Ροδίτες είμαστε πιο ανεκτικοί.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/13 16:27

      Όντως... έχεις την καλύτερη γνώμη γι αυτούς... γι αυτό τους βρίζεις! Είστε πιο ανεκτικοί μήπως και ρουφήξετε χρήμα από αυτούς....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/7/13 16:29

      Εγώ δεν έβρισα κανένα βλάχο. Άλλοι ίσως το κάνανε και κακώς. Εγώ όχι.

      Σου είπα απλά ότι τους βλάχους απλά τους ντροπιάζεις. Το ίδιο λένε και εκείνοι για σένα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/7/13 16:35

      Άστο δεν το έχεις σου λέωωωω....

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος21/7/13 16:36

      Καλά λες. Όχι το κόλλημά σου δεν το χω.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος21/7/13 16:42

      Έχεις άλλα κολλήματα. Να βρίζεις τους άλλους.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/13 15:59

    21/7/13 - 3:14 μ.μ. Εσυ ρε Τσαμπικε απο που ειρθες ? Πριν ερθει ο τουρισμος στην Ροδο τι εισασταν ? Τσοπάνηδες και αγρότες δεν ήσασταν ? Μανδρικο, Μανδρακι σου λεει κατι ??? ΜΑΝΔΡΙ και τι ειναι αυτο ??? Εχεις παει διακοπες σε εμάς να δεις οτι ειναι τουριστικα πιο εξελιγμένη τώρα παρά στην Ροδο ? Σε εμάς ο τουρισμος ειναι 12 Μήνες τον χρόνο, ενώ εσυ 6 μηνεσ την βαρας και σκέφτεσαι μονο Μα@ακιες , για αυτο σκέφτεσαι και μιλας ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 16:08

      Σωστός! Παρόλα αυτά εσύ εδώ. Τα εξελιγμένα δε σου κάνουν.
      Μήπως προτιμάς τα ... ληγμένα;
      Κανένα πρόβλημα.
      Να σε βολέψουμε. Εμείς οι Τσαμπίκοι όλους τους βολεύουμε. Είμαστε έξω καρδιά.
      Στα εξελιγμένα μέρη σου πάλι... φαίνεται ούτε ζωγραφιστό δε σε θέλουνε. Κάτι θα ξέρουνε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 16:24

      Έξω καρδιά οι τσαμπίκοι;;;;;;;;;;; Μάλλον κανενα 50 ευρω θα σας κούνησαν!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 16:26

      Μάλλον όχι. Κουνήθηκες εσύ τζάμπα και σου κάναμε ψυχικό. Το κάνουμε και αυτό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/13 16:30

      Και ξέρεις πως κουνάνε το 50ευρω... Στην μούρη! και αμέσως απαντάτε YES SIR! Για το χρήμα ζείτε ρεεεεε....!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/13 16:32

      Εμείς τουλάχιστον λέμε YES SIR στο χρήμα.

      Εσύ που στο χρήμα κάνεις OH YES OH YES MORE BABY MORE.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/13 16:39

      Λέτε YES SIR στο χρήμα με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. ΝΑΙ! Έτσι κάνω! Δίνω χρήμα και πέφτει στα γόνατα η άλλη και αρχίζει! Και εσύ που το ξέρεις ότι όταν μου κάνουν πίπα λέω OH YES OH YES MORE BABY MORE;;;; Βρε λεςςςς;;;;;;;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/7/13 16:44

      Έλα ρε! το κατάλαβες; Μπράβο. Αργείς αλλά τα πιάνεις.
      Αφού λες σε όλο τον κόσμο ότι μόνο αν πληρώσεις το κάνεις. Γιατί διαφορετικά δε μπορείς.

      Και πρέπει και τώρα που απλά ένας φαντάρος είπε το πρόβλημά του να μας το πεις ξεκάθαρα ότι μόνο αν πληρώσεις γίνεται τπτ.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/7/13 16:45

      φυσικα κ δινετε χρηματα για να γαμησετε.
      αλλιως δεν μπορειτε.
      χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος21/7/13 16:52

      Μα ναι! Για να κάνεις οτιδήποτε στην Ρόδο πρέπει να πληρώσεις! Στη Ελλάδα μια χαρά πάμε. Στην Ρόδο και να γουστάρετε πάλι χρήματα ζητάτε για να σας πηδήξουμε!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος21/7/13 16:52

      και μην απαντάς 2 φορές... Αφού είσαι ο ίδιος...

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος21/7/13 17:00

      ειδες που σιγα σιγα αποκαλυπτεις οτι εισαι πουστρακι?
      στο ειπα παραπανω κ σε ενοχλησε.
      το ξερουμε οτι πηδιεστε ο ενας με τον αλλο ρε συ.
      μια χαρα πατε σιγουρα. το γαμησι μεταξυ σας παει συννεφο. κ τωρα καλοκαιρι το δινετε κ καταλαβαινει ε?
      κ παρεμπιπτοντως παλι γυρισες στα φοβερα επιχειρηματα.
      που ελεγες παραπανω οτι δεν εχω εγω.
      κ δεν ειμαστε ο ιδιος.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος21/7/13 17:05

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!! ΕΥ ΤΥ ΧΩΣ! Το καλό είναι ότι όταν δεν έχεις επιχειρήματα αρχίζεις να βρίζεις. Δεν πειράζει! Χαλάλι το γέλιο που ρίχνω! Ευχαριστώ! Και να απαντάς με μια δημοσίευση!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/7/13 16:19

    τι εγινε παιδια?
    νευρακια νευρακια?
    εγω δεν ξερω κανεναν ροδιτη να μπαινει σε σαιτ των Ιωαννινων πχ κ να βριζει τα Γιαννενα.
    εμεις ασχολουμαστε με μαλακιες η εσεις που σε καθε ευκαιρια βριζετε την Ροδο?
    εγω απλα απαντησα σε καποιους που βριζουν την ροδο κ τους ροδιτες.
    εχετε μεγαλο μισος για την Ροδο κ το βγαζετε σε καθε ευκαιρια.
    μεσα σας ξερετε τι σκεφτεστε κ γιατι μιλατε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 16:23

      Ασχολούμαστε μαζί σας για να γελάμε!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 16:25

      Είδες ρε! Εμείς οι Ροδίτες σκορπάμε γέλιο. Μας αρέσει να γελάει ο κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι

      Όχι ξινοί σαν εσένα.

      Εμείς και τους ξινούς, όπως εσένα, τους κάνουμε να γελάνε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 16:43

      Όχι φίλε μου... Δεν είστε χαρούμενοι...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/13 16:38

    ειστε μαλακες γιατι ετσι θελουν να ειστε!! παλι χασατε το θεμα και βριζετε ο ενας τον αλλο
    τοσο αζα ειστε!!να σας δω μια φορα ολους μονιασμενους και τπτ αλλο, βληματα!! αλλα αυτα σας εμαθαν αυτα κανετε.
    ειμαστε ολοι απο την εδω πλευρα μαλακες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/13 16:56

    ρε βλαχακια βγαινετε κ απο πανω τωρα?
    πατε να το παιξετε αμυνομενοι κ πολιτισμενοι?
    κ οτι σας βριζουν οι Ροδιτες?
    αντε να το πειτε κ στην μαμα σας.
    ξεκινατε να βριζετε την ροδο κ τους ροδιτες κ μολις σας την πεφτουμε το παιζεται οτι "εμεις δεν βριζουμε κ εσεις βριζετε κ προσβαλετε".
    κ το παιζεται κ θιγμενοι?
    γραφετε βρισιες απο πανω κ μετα γραφετε κ καλα αλλοι κ μιλατε ομορφα για να βγουν μαλακες οι ΡΟδιτες?
    δεν πιανει το κολπακι τσομπανακια....
    ρε αντε γαμηθειτε ομαδικως τσομπανηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 17:02

      Ευτυχώς ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ!!! ΕΥ ΤΥ ΧΩΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 17:04

      Φίλε μου 04:56 μια χάρη.

      Το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε τελικά το θέμα.
      Ένας φαντάρος έγραψε ένα παράπονο και το κάναμε εδώ θέατρο του παραλόγου.

      Μια χάρη λοιπόν. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙΣ ΒΛΑΧΟΥΣ. Το έγραψα πιο πάνω. Αυτοί είναι καραγκιόζηδες.
      Οι βλάχοι είναι σοβαροί άνθρωποι. Από τους καλύτερους που θα γνωρίσεις. Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι βλάχοι ούτε που τους θέλουν στα μέρη τους.

      Οι βλάχοι οι αληθινοί που τους τιμάμε στην ιστορία μας παινεύονται ότι είναι σκληραγωγημένοι. Και χάλια να ήταν η Ρόδος δε θα τους χάλαγε. Δε θα μουρμουρούσαν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 17:06

      Γράφεις και απαντάς στον εαυτό σου; Μπράβο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/13 17:10

      Σ' όποιον και αν γράφω, σ' όποιον και αν απαντώ, εσύ μια φορά ΒΛΑΧΟΣ αυθεντικός δεν είσαι. Απλά τους ντροπιάζεις. Βλάχος γιαλαντζί ίσως...

      Σ' όποιον και αν γράφω σ' όποιον και αν απαντώ, εσύ πήρες το παράπονο του φαντάρου και το ξεφτίλισες.

      Τέλος, σ' όποιον και αν γράφω, σ' όποιον και αν απαντώ, εσύ είπες ότι οι Ροδίτες σκορπάμε γέλιο. Δεν είμαστε ξινοί σαν εσένα.

      Και ευχαριστώ για το Μπράβο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/13 17:11

      φιλε 5,04 εχω πολλα επιχειρηματα να πω.
      οτι κ να τους πεις ομως δεν καταλαβαινουν αν δεν τους βρισεις.
      δεν ειμαι ουτε πιτσιρικας ουτε αμυαλος ουτε καποιος μαλακας που μπαινει εδω μεσα για να βριζει.
      δυστυχως ομως δεν μπορεις να μιλησεις σε αλλη γλωσσα μ αυτους.
      κ επειδη προφανως ξερεις καλυτερα δεν θα τους ξαναπω βλαχους.
      βριζουν πρωτα κατεβαζουν καντηλια για ολους του ροδιτες κ μετα το παιζουν κ αμυνομενοι κ πανε να βγαλουν εμας μαλακες που απλα απανταμε στις υβρεις τους.
      αν δεν τους αρεσει η δημοσιευση κ τους ενοχλει ας βριζουν αυτον που το γραφει.
      κ οχι ολους.
      τους βαρεθηκα ολους τους κομπλεξικους εδω μεσα που μπαινουν μονο κ μονο για να μας βριζουν....

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/13 17:13

    Βαρέθηκα! Πολύ γέλασα σήμερα. Φτάνει τόσο. ΡΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! Να αγαπάτε τον τόπο σας γιατί είναι υπέροχος!

    Όσο για τον φαντάρο, υπομονή φίλε μου... Μπορεί να είναι δύσκολα αλλά δεν είναι για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 17:16

      Να σαι καλά φίλε μου. Αλλά μη νομίζεις και εσύ ότι τσιμπάμε. Αλλά και χωρίς λίγο καβγά και γέλιο δε γίνεται. Βαρετή ζωή θα ήταν μετά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/13 17:19

      ΣΩΣΤΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/13 17:24

      η αληθεια ειναι οτι ηταν καλη μαχη:)
      αντε καλη συνεχεια σε ολους....

      Διαγραφή
  16. o αρχικός "φαντάρος"21/7/13 20:11

    προς τον: Ανώνυμος21/7/13 - 12:06 μ.μ.

    ωραία τα είπες ρε φίλε και είσαι ο μόνος που απαντάω γιατί οι άλλοι δύο που βρίζουν είτε πέρασαν πολύ άσχημα στο στρατό, οπότε με ένα σκεπτικό εντελώς ζηλόφθονο και χαιρέκακο θέλουν και οι υπόλοιποι να περάσουν τα ίδια (συνείδηση δούλου σύμφωνα με ένα πολύ γνωστό δυτικό φιλόσοφο) είτε πέρασε ζάχαρη και για να καλύψει τις ενοχές του δε θέλει άλλους να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση (και πάλι συνείδηση δούλου υπανθρώπου). Δεν είναι να ασχολείται κανείς.
    Από εκεί και πέρα, εγώ απλά ζητούσα μια νορμάλ θητεία (έχω απολυθεί πλέον) στην παραμεθόριο, στη Ρόδο όπου γεννήθηκα και κατοικώ, αλλά αφού μου έτυχε απουσία βύσματος να με στείλουν σε μικρονήσι, ας επιστρέψω και εγώ στον τόπο μου στους 6 μήνες όπως προβλέπεται για τους υπόλοιπους Έλληνες και όπως προβλεπόταν ΚΑΙ για τους Ροδίτες μέχρι τη σειρά 319. Όταν μου έλεγαν στο κέντρο ως νεοσύλλεκτος "βάλε βύσμα για να πας στη Ρόδο, ακόμα κι αν είσαι Ροδίτης" εγώ δεν άκουγα... Που να ήξερα; Νόμιζα πως οι Ροδίτες στη Ρόδο θα πάνε... Εδώ πάνε τόσοι άλλοι..

    Τέλος πάντων, έγραψα το παραπάνω κείμενο ώστε να γνωστοποιήσω την κατάσταση που επικρατεί, διότι στο στρατό η ράδιο αρβύλα δίνει και παίρνει, οπότε να μη νομίζουν οι νέοι φαντάροι πως στη Σύμη είναι "ζωάρα" όπως ακούγεται και όπως όντως πρέπει να ήταν πριν κανα δύο χρόνια, όταν και ο γενικός σχεδιασμός ήταν να μετατραπεί το τάγμα σε Μηχανοκίνητο, οπότε και έφερναν περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή είναι μαύρο τάγμα και η μόνη του ελπίδα είναι ο νέος διοικητής που θα έρθει το Σεπτέμβρη να μειώσει τις υπηρεσίες ώστε να σπάσει κάπως η εμπλοκή.

    Ο σχεδιασμός αυτός της Μεραρχίας, του να μένουνε οι μαλάκες που δεν έβαλαν βύσμα αμετάθετοι, είναι εντελώς άδικος και παράλογος, οπότε πρέπει να καταγγελθεί. Καταγγέλθηκε μέσα από αυτό το βήμα, διότι αφορά κυρίως τους φαντάρους από τη Ρόδο. Αν δεν κάνουμε εμείς τίποτα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Δε θα ενδιαφερθεί κανείς άλλος, αφού όλοι οι άλλοι, ακόμα και εάν περνάν όσο άσχημα όσο εμείς, σε μερικούς μήνες μετατίθενται.

    Όσο για την ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 549 ΤΕ στη Σύμη, πρέπει να προστεθεί και το εξής: Εάν πάθει κάποιος το οτιδήποτε, τον κατεβάζουν με καναδέζα στο ιατρείο του χωριού και εκεί τον εξετάζει πολιτικός ιατρός. Εάν κριθεί ότι πρέπει να πάρει κάποιο φάρμακο, τότε ο γιατρός του γράφει κανονικά τη συνταγή ΑΛΛΑ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!! Μόνο εάν έχει κάτι το σοβαρό και κριθεί ότι πρέπει να μεταβεί στη Ρόδο (στο ΤΥΕΘ) θα του χορηγήσουν εκεί τα φάρμακα δωρεάν.
    Μάλιστα, στο στρατόπεδο υπάρχει φαρμακείο και πολλά φάρμακα, αλλά λόγω του ότι δεν υπάρχει ιατρός να τα χορηγήσει παραμένουν κλειδωμένα μέχρι να λήξουν και να πεταχτούν! Θέατρο παραλόγου κανονικότατα.
    Οι διάφοροι "αστεράτοι" που επισκέπτονται κάθε μήνα το νησί για να δείξουν πόσο "ενδιαφέρονται" (παράλληλα οι φαντάροι χώνονται σε καθαριότητες βαψίματα κλπ, μόνο και μόνο για να κάνει ο αστεράτος τη βόλτα του με το ελικόπτερο), γιατί άραγε δε φέρνουν έναν ιατρό να καλύψει αυτό το σοβαρότατο κενό;
    Επειδή ουσιαστικά ΔΕΝ ενδιαφέρονται και λόγω του ότι δεν έχει γίνει ουδεμία δημόσια καταγγελία δε κινείται τίποτα. Το μόνο που τους τσαντίζει λίγο είναι όταν όλες οι βρωμιές τους και οι ανικανότητές τους βγαίνουν στη φόρα, οπότε κάτι ίσως να γίνει τώρα!

    Επιπρόσθετα λοιπόν, σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα που συμβαίνουν σε γενικότερο επίπεδο στη χώρα μας, οι φαντάροι στο 549 ΤΕ Σύμης είναι και... ανασφάλιστοι δίχως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/13 00:21

      Είμαι ο 12:06

      Σε ευχαριστώ για όσα λες για το σχόλιό μου. Ήθελα απλά αυτό, να δώσω συμβουλή.

      Καλώς γράφεις ότι γράφεις. Όλοι λίγο πολύ έχουμε γνωστούς που θα πάνε φαντάροι, ας ξέρουμε τι γίνεται στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό.

      Θα αναφέρω απλά λίγα πράγματα ακόμα:
      1) Τις μεταθέσεις δεν τις κανονίζει νομίζω η Μεραρχία αλλά το Υπουργείο.
      2) Αλλιώς καταλαβαίνει κάθε άνθρωπος τι είναι ζωάρα. Και εμένα η εμπλοκή με χάλαγε στο στρατό. Άλλους πάλι όχι.
      Σκέψου π.χ. ο άλλους που είναι από Αθήνα όχι Σύμη ή Ρόδο, δεν έχει δ/ν, έτσι κι αλλιώς στο στρατόπεδο μένει.
      Τι θα κάνει στην εμπλοκή; Μια από τα ίδια. Θα κάτσει με την παρέα του στο θάλαμο, στη σκοπιά, κουβεντούλα, χαβαλές με τους άλλους φαντάρους και καλή παρέα. Ίσως (όχι σίγουρα, ίσως) να μην τον χαλάσει καθόλου. Γι' αυτό σου λέει ζωάρα.

      Γι' αυτό σου είπα και εγώ. Παρέα και καλή διάθεση. Έτσι ο χρόνος περνά καλύτερα.

      3) Αυτά που λες για το γιατρό ΤΡΑΓΙΚΑ ναι. Αλλά να λες και ένα ευχαριστώ που στη Σύμη υπάρχει ιατρείο με γιατρό να εξετάσει. Σε άλλα μέρη δεν υπάρχει.
      Θα έπρεπε να έχει και στο στρατόπεδο, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση στην Ελλαδίτσα μας, αυτά είναι πολυτέλειες πια.

      Σε άλλα στρατόπεδα λέγανε δεν είχε υλικά καθαρισμού. Από τα σπίτια τους φέρναν οι φαντάροι.

      Αυτά,
      Καλός πολίτης και καλή συνέχεια.
      Προετοιμάσου όμως!
      Μη νομίζεις ότι στην πολιτική ζωή θα βρεις ρόδινα και ωραία όλα όσα δικαιούσαι και θεωρείς λογικά. Δυστυχώς όπως και στο στρατό, τα πράγματα είναι δύσκολα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/13 00:25

      Λίγο περίεργη η ανάρτησή σου έως απαράδεκτη. Θα μπω στην λογική του νεοελληναρά για να καταλάβω το σκεπτικό σου. Πρώτα απ’ όλα είναι και αυτή μια μονάδα που κάποιος πρέπει να υπηρετήσει. Καλώς ή κακώς. Επιθυμούσες μια νορμάλ θητεία στην παραμεθόριο και συγκεκριμένα στην Ρόδο, αν και ροδίτης, και ενοχλήθηκες που σε έστειλαν Σύμη. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει κάποιος που είναι από Γιάννενα και υπηρετεί στην Σύμη; Αυτός τι πρέπει να κάνει; Εσύ εξάλλου παίρνεις το καραβάκι και σε 1 ώρα το πολύ είσαι σπίτι σου. Ο άλλος από Γιάννενα; Θα ταξιδεύει 2 ημέρες μέχρι να φτάσει στο σπίτι του. Αν σου έρχονταν μετάθεση για τριεθνές θα ήταν καλύτερα; Μην είμαστε και πλεονέκτες. Επίσης βύσμα, βύσμα, βύσμα… Χωρίς βύσμα δεν μπορεί να γίνει κάτι; Αλλά οι περισσότεροι νεοελληναράδες αυτό σκεφτόμαστε. ΒΥΣΜΑ. Μια θητεία 9 μηνών κάνετε και κλαίγεστε λες και θα υπηρετείτε για πάντα εκεί. Φίλε υπάρχουν και πιο μαύρες μονάδες από αυτή, που οι υπηρετούντες την πατρίδα υποφέρουν. Άκρη Θεού αποκλεισμένοι και 10 χλμ μακριά από κατοικήσιμη περιοχή χωμένοι σε βουνά χωρίς θέρμανση, χωρίς ιατρό, με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς λουτρά κτλ.
      Γι’ αυτό να ευχαριστείς τον Θεό που υπηρέτησες εκεί και δεν σε στείλανε κάπου πολύ χειρότερα.
      Μπορεί να σε εξοργίσουν τα γραφόμενά μου αλλά πριν απαντήσεις διάβασε το παρακάτω.

      http://silentcrossing.wordpress.com/2010/01/09/30-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-2008-%CF%8E%CF%81%CE%B1-0410-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-23/

      Ας μην είμαστε εγωιστές και παρτάκιδες. Απευθύνεσαι κυρίως στους ροδίτες. Καλά κάνεις. Έτσι νιώθεις ότι είναι το σωστό. Αλλά από την στιγμή που δεν θα πάνε ροδίτες, δεν σε ενδιαφέρει ποιοι και από πού θα πάνε.
      Εγώ μαζί σου είμαι. Σκέφτηκες και έκρινες ότι αυτό που γίνεται είναι λάθος και καλά έκανες και το κατήγγειλες αλλά σκέψου και τα παραπάνω.
      Πάντα φιλικά, ένας που υπηρέτησε παραμεθόριο πολύ μακριά από το σπίτι του και λόγω του 9μηνου ήταν και αμετάθετος…

      Διαγραφή
    3. o αρχικός φαντάρος22/7/13 16:09

      Προς Ανώνυμος 22/7/13 - 12:21 π.μ.
      Η λογική την οποία φαίνεται να συμμερίζεσαι και εκφράζεις στις δύο δημοσιεύσεις σου, είναι προσωπικά για εμένα ανεπίτρεπτη ως ηττοπαθής. Το ότι "υπάρχουν και χειρότερα" δε νομίζω ότι βελτιώνει την υφιστάμενη κατάσταση. Ίσως δημιουργεί μια ψευδαίσθηση για την άσχημη θέση στην οποία βρίσκεσαι και σε βοηθάει να την καμουφλάρεις κάπως και να νιώσεις καλύτερα. Αυτή η λογική λοιπόν ίσως είναι χρήσιμη για κάποιον ο οποίος βιώνει αυτές τις κακουχίες - αδικίες. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προσπάθησα να την ενστερνιστώ αλλά μη μπορώντας να αγνοήσω ότι είναι ουσιαστικά μια ψευδαίσθηση, δε με βοήθησε και πολύ. Όπως και να 'χει, από τη στιγμή που απολύθηκα, αυτός ο τρόπος σκέψης είναι παντελώς άχρηστος και δε βοηθάει σε μια συζήτηση, αφού διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα δεν αλλάζει ούτε βελτιώνεται, όσο και να υπάρχουν τρισχειρότερες περιπτώσεις στον Ελληνικό Στρατό. Δεν αμφιβάλλω καθόλου πως υπάρχουν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μέρη από το 549 ΤΕ (όπως φυσικά και πολύ καλύτερα) αλλά αυτό όπως ανέφερα και πριν, δεν αλλάζει κάτι.

      Όσο για τις μεταθέσεις, έχω την εντύπωση ότι τις κανονίζουν μαζί υπουργείο και μεραρχία, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία και δεν αλλάζει το λόγο για τον οποίο παραμένουν οι Ροδίτες αμετάθετοι πλέον στα μικρονήσια, δηλαδή η αεργία ορισμένων στρατιωτικών που είναι δυστυχώς υπεύθυνοι για αυτά τα θέματα.

      Τα παραπάνω καλύπτουν και τον Ανώνυμος 22/7/13 - 12:25 π.μ. θέλω να πιστεύω...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/7/13 23:20

      Κακώς το αντιλαμβάνεσαι ως ηττοπάθεια. Δεν είναι ηττοπάθεια, είναι γενική αντίληψη. Αντίθετα με εσένα που είναι εγωπάθεια γιατί κρίνεις με βάση τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
    5. ο αρχικός φαντάρος23/7/13 19:11

      Μα με βάση ποιον θα ήθελες να κρίνω; Εσένα; :P
      Επίσης αυτό που περιέγραψες δεν ονομάζεται εγωπάθεια...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/7/13 21:29

      Φίλε μου για να καταλάβουμε.
      Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι είναι μεγάλη ήττα να πεις θα κάνω λίγους μήνες υπομονή μέχρι να τελειώσει ο στρατός;

      Τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με την ανάρτησή σου;

      1) Να παροτρύνεις Ροδίτες να βάλουν βύσμα να μην υπηρετήσουν Σύμη;
      2) Να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του στρατοπέδου;
      3) Να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του Στρατού και της θητείας;
      4) Να ξεσηκώσεις κόσμο εναντίον του Στρατοπέδου ή του στρατού;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/7/13 00:04

      Αγοράκι πολύ σε νταντέψαμε. Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις αυτό είναι πρόβλημά σου. Πρόσεξέ το γιατί θα έχεις πρόβλημα στη ζωή σου. Εγώ για καλό σου το λέω. Αν κρίνεις το γενικό με βάση το ειδικό και προσπαθείς να καθοδηγήσεις το σύνολο, το έχασες το παιχνίδι. Και μην χρησιμοποιείς την λέξη φαντάρος. Δεν είσαι πλέον.

      Διαγραφή
    8. ο αρχικός φαντάρος24/7/13 18:44

      @Ανώνυμος 23/7/13 - 9:29 μ.μ.

      "Μεγάλη" ήττα δεν είναι, αλλά μια ήττα που μπορεί να αποφευχθεί, εάν υπάρχει σωστή πληροφόρηση για το τι εστί το στρατόπεδο της Σύμης αυτή την περίοδο. Αυτός ήταν και ο σκοπός της ανάρτησης. Να πληροφορήσει τους Ροδίτες για το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Να μη νομίζουν ότι είναι "καλά" και να πάρουν τα μέτρα τους. Εγώ πριν πάω δεν είχα σαφή εικόνα για το τι παίζει εκεί, πολλές διφορούμενες απόψεις. Εάν ήξερα ίσως και να μπορούσα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά.

      Από εκεί και πέρα, εάν τυχόν διορθωθούν ορισμένα κακώς κείμενα του νησιού, μέσω της δημοσιοποίησης της όλης κατάστασης, αυτό θα είναι ευχής έργον...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος22/7/13 18:17

    anteeee pali o kathenas ta dika tou allo to thema alla leme pali epi tis ousias mono ligoi apantisane.alla mia pou xefige to thema na apantiso kai ego :D. roditis eimai kai nai to paradehomai oti ehoume polla psonia kai antres kai ginaikes...alla kai eseis oi thesalonikeis an den sas niazane oi rodites den tha asholousastan mazi tous ( panta me ton dinato asholeisai kai me auton pou zileueis i tha itheles na isoun..kanenas den asholeitai me tous ''adinamous''i tous ''ahristous'') auto einai kanonas. Episis kai oi thesalonikeis den ane piso...se poia hora ehete dei simproteuousa? auto mono oi thesalonikeis to epinoisan gia na niothoun oti einai kai autoi kati...kai moo pou lete oti san ti thesaliniki den iparhei eeee den nomizo na einai kaliteri i zoi ekei apo oti sti rodo me antikimenika kritiria...ti parapano ehei i thesalinik apo ti rodo? to mono pou tha peite inai i nihterini zoi pou kai edo ehoume alla as to dektoume :).....kai pali omos parola ata to paradehomaioti kai oi rodites den einai oi kaliteroi.apa deite oloi ti kampoura sas kai papsete na lete gia tous allous...........kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/13 23:33

      Ποιός είπε ότι αυτός που έγραφε τα παραπάνω είναι από Θεσσαλονίκη; Και πότε ασχολήθηκε θεσσαλονικιός με ροδίτες και γενικά με άλλους; Λίγο τους χαμουτζίδες τσιγκλάμε και τίποτα άλλο. Θα σου απαντήσω σαν θεσσαλονικιός. Επειδή είμαστε χαλαροί τύποι δεν ασχολούμαστε με κανέναν, δεν μας νοιάζει κανένας. Εμείς όλους τους γουστάρουμε. Αντίθετα οι υπόλοιποι ασχολούνται με εμάς πχ χαμουτζίδες. Αλλά και πάλι, χαλαρά... Δεν τρέχει κάτι. Όσο για την συμπρωτεύουσα που ειρωνεύεσαι μάθε ότι στο Βυζάντιο η Θεσσσαλονίκη ήταν συμβασιλεύουσα και συνεχίσε σαν συμπρωτεύουσα. Ο τίτλος δεν έχει κανένα νόημα απλά θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη. Αλλά φιλαράκι μην συγκρίνεις Ρόδο με Θεσσαλονίκη... Η Θεσσαλονικάρα μας είναι ιδέα, δεν είναι πόλη! Εμείς και Ρόδο γουστάρουμε και Κω γουστάρουμε αλλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!! (Ανέκδοτο: Τι είπε ο πρώτος θεσσαλονικιός που πήγε στον παράδεισο; Ωραίος ο Παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική ΔΕΝ ΕΧΕΙ σε λέω φίλε μου!!!)

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/7/13 20:03

    Αν φύγουν οι "τσοπάνηδες" από την Ρόδο, θα καταρεύσει το νησί. Όσοι ξέρουν κατάλαβαν
    τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/7/13 20:37

    e kala den tha katareusei den stirizontai stous tsopanides an katalava poious enoeis tsopanides...oi ''tsopanides'' den erhontai sti rodo einai makria. alla kai pali autoi pou erhontai voithane :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/7/13 10:40

    Μια χαρά είναι το τάγμα, δεν έχει πολύ κόσμο αλλά όσοι υπηρετούμε εκεί περνάμε μια χαρά. Εϊμαστε δεμένοι μεταξύ μας, δε χώνει κανείς τους συναδέλφους του, οι αξιωματικοί κάνουν ότι μπορούν, μένουμε σε αξιοπρεπές κτίριο, υπάρχουν σχετικά καλές εγκαταστάσεις. Στην τελική στρατό υπηρετούμε, δεν κάνουμε πληρωμένες διακοπές σε ξενοδοχείο. Ο καιρός περνάει γρήγορα, ας το έχουν αυτό στο μυαλό τους όλοι οι παραπονιάρηδες. Και ο βουτυρομπεμπές που παροτρύνει τους άλλους να βάλουν βύσμα για να λουφάρουν στο στρατό, όταν θα δει τι τον περιμένει όταν απολυθεί μάλλον θα παρακαλάει να ξανγυρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο αρχικός φαντάρος23/7/13 19:13

      Πολύ αποτυχημένη η προσπάθειά σου να προβοκάρεις... über fail

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/13 00:08

      @ 7:13. Για να βγάζεις τέτοιο άχτι για την μονάδα φαντάζομαι φάπα που έπεσε. Τώρα δηλαδή νομίζεις ότι τους εκδικείσαι; Πλέον πιστεύω ότι η ιστορία σου είναι μούφα και δημιουργείς θέμα γιατί βγάζεις απωθημένα. Κρίμα.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/13 23:01

    οτι και να κανεις μια ζωη τσαμπικος θα εισαι ζωο!!!!που να καειτε κωλοφαρα ροδιτες....γτ το νησι ειναι γαματο αλλα εσεις το γαματο.....παπαρα που θα πεις για τους Κρητικους....εισαι σπιτι σου και παπαπονιεσαι κιολας...αχρηστοι..αν δεν ηταν ο τουρισμος θα ειχατε λημοκτονησει ανικανοι τσαμπικοι....σαν εχουν γαμησει κορεσ και αδελφες οι αλβανοι...που τα 100 μαγαζια τα εχουν ΟΛΑ αλβανοι,...αχρηστοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/13 20:57

      μιλάς και εσύ ρε γυφτοκρητικέ που έχεις φάει του κόσμου τις επιδοτήσεις για να φυτέψεις... χασίσι, για "τσαμπίκους" και για "άχρηστους" που εάν δεν ψηφίζατε με χέρια και με πόδια ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκη, θα ψωμολυσσούσατε τώρα; Σκατόφαρα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/13 01:35

      προσωπικα μου ετυχε σε στρατοπεδο της Ροδου να ερθει μεταθεση σε κρητικο ΚΥΡΙΑΚΗ.
      κ να ερθει αρων αρων ο ΛΟΧΑΓΟΣ που ηταν αξ.οπλισμου για να παραλαβει απ το βυσμα τον κρητικο κ να φυγει.
      ξαναλεω ΚΥΡΙΑΚΗ.
      οποτε μην το παιζεται πατριωτες κ οτι υπηρετειτε με παθος την πατριδα.
      οσο για τις ροδιτισσες εσυ δεν προκειται ποτε να γαμησεις ροδιτισσα βρωμιαρη σκατοφατσα.
      φανταζομαι πως εισαι κ τι σφαλιαρες εχεις φαει απ τις ροδιτισσες για να βγαζεις τετοιες μαλακιες απ το μυαλο σου σουργελο....
      ΥΓ. οι κρητικοι ειναι κ γαμω τα παιδια.
      εχω πολλους γνωστους κ φιλους κ ειναι ολοι παλικαρια κ ντομπροι.
      δυστυχως ομως υπαρχουν και παπαρες σαν κ σενα.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος24/7/13 15:58

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!) ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑΣ?
    ΣΥΜΗ ΠΗΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΜΑΚΙΑ!
    ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΩ 2 ΜΗΝΕΣ!
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ)....

    ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ .... ΧΩΡΙΑΤΗ ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/7/13 19:49

    gia ton 11:01 eno eseis sti kriti an den eihate touristes kai goitites tha isastan mia hara ase re file....oso gia tous alvanous kai ego den tous pao alla afou pane kai trone ta koroida ekei ti na kaneis tous kanane plousious...toulahiston autos plironei kai forous kai den ta kanei maura...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/7/13 23:49

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!) ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑΣ?
    ΣΥΜΗ ΠΗΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΜΑΚΙΑ!
    ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΩ 2 ΜΗΝΕΣ!
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ)....

    ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ .... ΧΩΡΙΑΤΗ ΒΛΑΚΑ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/13 01:40

      δεν ξερω αν εχει δικιο το παλικαρι που γραφει το αρθρο.
      αλλα ρε φιλαρακι εσυ αυτο καταλαβες?
      δεν ξερεις οτι σε καθε ευκαιρια υπαρχουν οι κομπλεξαρες που βριζουν την ροδο κ τους ροδιτες?ειδικα σ αυτο το σαιτ.
      προσωπικα εχω υπηρετησει σε 4 μερη στην ελλαδα οταν ημουν στο στρατο.
      δεν με πειραξε που κανει τα παραπονα του το παλικαρι.
      με πειραζει ομως να βλεπω παπαρες να βριζουν την ροδο κ τους ροδιτες σε καθε ευκαιρια...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος26/7/13 01:08

    ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΠΟΠ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/7/13 23:07

    mia erwtish...THN PALEYETE?????????KSEFTILISATE TO ARTHRO MWRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/11/13 23:06

    Το στρατόπεδο παραμένει μαύρο και τώρα με το νέο διοικητή!!!! Μακριά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/11/13 17:33

    Υπηρετησα εκει το 2004 μεσω Ολυμπιακων Αγωνων πιο μαυριλα δεν γινετε αλλα περασαμε ωραια , ημασταν μια παρεα ολοι , μετα πηγαμε ολοι σπιτι μας (ακομη και οι Ροδιτες) ειχαμε 2 παληκαρια απο Ροδο και μετα πηγανε σε στρατοπεδα στην Ροδο - δεν ξερω εαν τα αλλαξανε τωρα.

    ΥΓ:Εαν εσεις θελετε να κανετε θητεια στο κρεβατακι σας με πρωινο απ την μαμα και πιτες της γιαγιας τοτε παρτε αναβολες εχουμε γεμισει φλωρια.

    ΕΛΕΟΣ

    549 ΤΕ - 2004 Β ΕΣΣΟ - 287

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/1/14 15:50

    εγω παντως υπηρετησα εκει το 2010 και περα οτι ο διοικητης ηταν απο τους καλυτερους ανθρωπους που γνωρισα ποτε , ολοι οι ανθρωποι που γνωρισα εκει ηταν υπεροχοι . περασαμε τελεια οσο εκατσα εκει . γιατρους ειχαμε δυο φανταρους. προσωπικα θα ξανα πηγαινα. και σας πληροφορω οτι περασα πολυ καλυτερα εκει παρα στην αθηνα που ηρθα μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/3/14 08:35

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Π ΕΓΡΑΨΕΕ ΑΥΤΗΗ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ ... ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΚΑΛΗΤΕΡΟΟΟ ΚΑΙΙ ΤΗΝ αν. ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗΗΗ ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 327 . . ΑΠΟΛΕΙΩΜΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ . . ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ Υ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ . . . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΔΥΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙΙ .. . ΕΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 14 ΩΡΕΣνα παω. ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ και ΑΛΛΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ .ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΡΑΚΙΙΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ . . . Η ΖΩΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΔΩΣΕ ΛΕΥΤΑΑ . Η ΝΑ ΜςΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . . . . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ . . ΠΥΣΤΕΥΩΩ ΝΑ ΜΝ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΗΚΑ . . . ΓΤΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΟΕΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . . . !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/14 02:00

      Ωραίος ο βοσκός απ' τα Χανιά... έκατσε 3-4 μήνες Σύμη και μετά μετάθεση Κρήτη. Αλλά οι άλλοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται...

      Καλώς...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/14 13:10

      Μηπως θελεις να υπηρετησεις φιλαρακι στο σπιτι σου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/4/14 13:12

      Μηπως ηθελες να υπηρετισεις στο σπιτι σου ,φιλαρακι

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος22/8/14 19:11

    magges hmoun kai egw fantaros sth symh to 2010.mia xara pernousa kai den hmoun vysma...apo lamia hmoun...ekana 6 mhnes sto nhsi kai malista eixe kai 2 giatrous//..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολλοί σας φαίνονται οι 9 μήνες.
    Τι να πούμε κι εμείς που κάναμε 32?
    Καμμιά λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *