ροή ειδήσεων

Aυλαία για το φεστιβάλ ροδίτικης γαστρονομίας

Στην κεντρική πλατεία στο Φαληράκι της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Ροδίτικης Γαστρονομίας...
Ο σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας «Μεσόγειος» με την στήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου διοργάνωσε την εν λόγω εκδήλωση, η οποία, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν εκατοντάδες ξένοι τουρίστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Στην αρχή της εκδήλωσης, τα τοπικά χορευτικά εργαστήρια «Rhodos Rythme» και «Τερψιχόρη», μετέφεραν τον πολιτισμό του τόπου μας στους επισκέπτες, ενώ στη συνέχεια σεφ από έντεκα ξενοδοχεία (ElysiumResorts & Spa, Rodos Palladium, Irene Palace Hotel, Mitsis Faliraki Beach, Mitsis Alila Resort & Spa, Apollo beach hotel, Calypso hotel, Blue Sea Resort hotel, Grecottel Rhodos royal, Kallithea hotel, Kresten hotel, Cathrin hotel, Evi hotel Rhodes, Colympia beach hotel) παρουσίασαν τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ τους που ενθουσίασαν τους ξένους επισκέπτες οι οποίοι είχαν κατακλύσει το χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η αντιπεριφερειάρχης αρμόδια για τα θέματα τουρισμού κα Ελευθερία Φτακλάκη απηύθυνε χαιρετισμό και ενθάρρυνε την πρωτοβουλία του συλλόγου, καθώς πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ παραδοσιακής ροδίτικης γαστρονομίας που διεξάγεται στο νησί μας, ενώ υπογράμμισε και τη πρόθεση της να στηρίξει εμπράκτως παρόμοιες δράσεις, οι οποίες έχουν στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Στο φεστιβάλ, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Μ. Δρακιού, η περιφερειακή σύμβουλος και πρόεδρος του Κ.Ε.Κ Γ. Γεννηματάς Λ. Παπατσή, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Κ. Δώρος κ. α.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/13 14:31

    τζάμπα φαγητό μέσα, τζάμπα κι έξω.. Ηλίθιοι άρχοντες, το μόνο που σας νοιάζει είναι η δημόσια προβολή, έχετε καταστρέψει την πραγματική οικονομία από την οποία περιμένετε να εισπράξετε φόρους.. Οι επιχειρήσεις φέτος έχουν μειώσεις από 30-60%, τι έχετε να πείτε γι'αυτό; Γαστρονομίες και μ@λακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/13 05:09

    ontos mono gia provoli diki tous ginonte afta. to fagito to fagane olo oi pakistanoi tou falirakiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *