ροή ειδήσεων

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Αδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό νοσοκομείο - BINTEO

Αντιμέτωπος με διαδηλωτές, αλλά και άτομα που φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με τον χώρο της Υγείας, βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Aδωνις Γεωργιάδης, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο. Μάλιστα κάποιος από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο. ..
Ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας στο VIMA FM υποστήριξε πως στο νοσοκομείο είχαν φτάσει μέλη της άκρας Αριστεράς και μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, στη συνέχεια του πέταξαν έναν καφέ και μετά κάποιος από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο. Μάλιστα τόνισε πως αν και η αστυνομία το ενημέρωσε για τους συγκεντρωμένου, εκείνος αποφάσισε να πάει από την κεντρική είσοδο και να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους. Οπως είπε «αν και με περίμεναν, δεν κρύφτηκα».
Εντολή του κυρίου Γεωργιάδη προς την Αστυνομία ήταν να μην προκληθούν επεισόδια παρά μόνο σε περίπτωση βίας. Ωστόσο τα συγκεντρωμένα άτομα μόλις ο υπουργός Υγείας κατέβηκε από τη μηχανή τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Μόλις έγινε το επεισόδιο παρενέβησαν οι αστυνομικοί που υπήρχαν στον χώρο του νοσοκομείου και κατάφεραν να τον βγάλουν από τον κλοιό των διαδηλωτών.
Μετά το συμβάν, ο υπουργός μίλησε στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου, όπως ήταν προγραμματισμένο και μάλιστα δέχθηκε τις συγγνώμες του για το επεισόδιο. Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης είπε «μία μειοψηφία φασιστική δεν θα με κάνει να μην κάνω το καθήκον μου».
Χαρακτηριστικό είναι ότι συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο «με ερυθρότητα και εμφανή σημάδια χτυπημάτων στον λαιμό».
Νωρίτερα το πρωί, ο κ.Γεωργιάδης, είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου αφού περιηγήθηκε στους διαδρόμους και στους θαλάμους, ενημερώθηκε από εργαζόμενους και γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *