ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!

Αναγνώστης:
Σήμερα βρέθηκα σε βενζινάδικο της shell στο λιμάνι της Ρόδου και αφού είχα ψάξει σε δύο άλλα βενζινάδικα για την καλύτερη τιμή... στην αμόλυβδη κατέληξα στο ανωτέρω γιατί την είχε 1,76 στον φωτεινό μεγάλο πίνακα. Ζήτησα να βάλει 20 € και στην απόδειξη που έλαβα, αφού ρωτήθηκα εάν θέλω, έγραφε 1,856 το λίτρο.. Όταν απόρησα πήρα την εξής γελοία απάντηση. Σας έβαλα την v power γιατί στα νησιά η απλή δεν είναι ότι καλύτερο για την μηχανή.(Ζω αρκετά χρόνια στην Ρόδο αλλά η πινακίδα μου είναι Αθηναϊκή). Προσοχή αγαπητοί φίλοι σε όλους αυτούς τους πονηρούς επαγγελματίες.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/7/13 01:20

    και εκεί που το στελνεις άσχημα, είναι όταν του λες ότι το δικό σου είναι πετρελαιοκίνητο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/13 01:28

    αυτο παντα γινoταν με την shell. αν δεν ζητησεις την απλη σου βαζουν την v power. καπου ειχα διαβασει πως οι υπαλληλοι δεχονται πιεσεις για να το κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/13 02:22

    το συγκεκριμενο πρατηριο εχει προσλαβει ολοι την οικογενεια της δικιας του και απελησε ολους τους αλλους ! και βεβαια με συμβαση που γινεται καθε μηνα δεν υπαρχει αποζημιωση!

    λαμογια ....


    σου βαζουν V power χωρις να σε ρωτανε εμενα ενας γερος που εχει εκει μου πουλησε και τσαμπουκα επιδει ηθελα την απλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/13 06:53

    Ακομη και στο πετρελαιο το ιδιο κανουν.... Εγω ζητησα το απλο και μου ειπε οτι δεν εχουν, αλα υπαρχει το v power.... Αφου δεν εχεις βρε καραγκιοζη... Βγαλε την τιμη απο την πινακιδα και μην εχεις μια τιμη 10 λεπτα κατω απο τον Ριζοπουλο.... Φυσικα και εφυγα... Ειναι βενζιναδικο προς αποφυγη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/13 07:49

    Γιατί την πατάτε? πολύ απλά. Έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης σε ότι έχει να κάνει με την βενζίνη του Βερόπουλου, ότι τάχα μου είναι νοθευμένη και ότι κάνει ζημια στον κινητήρα και ετσι αποφεύγετε να πηγαίνετε εκει. Εγώ λοιπόν διαψεύδω τους πάντες λόγο ότι βάζω από εκεί τουλάχιστον 15 χρονια, και ποτε δεν είχα πρόβλημα στο ίδιο αυτοκίνητο το οποιο μηχανικά ειναι άψογο μέχρι στιγμής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/13 08:27

    kai stin ethnikis astistasis to idio ginete systimatika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/13 08:35

    ναι κ εγω το εχω παθει στην εθν. αντιστασεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/13 09:13

    Ξέρετε γιατί την πατάτε? γιατί πέφτετε συνεχώς θύματα παραπληροφόρησης και ράδιο αρβυλα σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του Βερόπουλου και για αυτό αποφεύγετε κάποιοι να πηγαίνετε εκεί. Εγώ προσωπικά βάζω από εκεί τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρονια και ποτε μα ποτε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στο αυτοκίνητο μου. Και αυτά που λένε κάποιοι μηχανικοί ότι τάχα μου έχει νερό η βενζίνη τους, είναι παραμυθια της χαλιμάς, και το νερό είναι στα μυαλά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/13 11:53

      Δεν εχεις δει περιουσια να καταστρεφεται για αυτο τα λες αυτα...δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες αλλα οχι και παραμυθια της χαλιμας οταν τοσοι πολλοι εχουν παθει ζημιες απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο..ΥΓ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ :)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/13 13:20

      Και εγώ βάζω εκεί αρκετά χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα , βάζω και στην μηχανή που έχω και θα συνεχίζω να βάζω.

      Διαγραφή
    3. 12 χρόνια στο αμάξι και 7 χρόνια στο μηχανάκι και με συνεχή έλεγχο στα φίτρα βενζίνης, ποτέ δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα με την βενζίνη στον Βερόπουλο και όσο ήταν στης shell και τώρα που είναι της Avin. Πάντα άκουγα κι εγώ για αυτές τις περιουσίες που λες φίλε 11:53, ποτέ μα ποτέ κανένας από αυτούς που τα έλεγαν δεν το είχε δει με τα μάτια του, πάντα κάποιος έμπιστος του το είχε πει. Αν θες πές μας εσύ τι είδες και ποιός ήταν ο λόγος της καταστροφής που λες και μη μου πεις γενικά κι αόριστα η βενζίνη του Βερόπουλου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/7/13 18:21

      Ανώνυμος15/7/13 - 11:53
      Πόσοι μηχανικοί από εσάς τα τσεπώσατε από τους διαφορους βενζινοπώλες για να συκοφαντήσετε το συγκεκριμένο βενζινάδικο? Από την ώρα που άνοιξε λυσσάξατε οι ντόπιοι βενζινοπώλες διαδίδοντας σε όλους ότι έχει νερό, άμμο, σκουριά, φύκια, ψαρια, χταπόδια, είναι κάτω από την στάθμη της θάλασσας κλπ κλπ κλπ. Ψέματα λέω??? Η είναι ψέματα ότι η τιμή της βενζίνης που εχει είναι όμοια με της Αθήνας??? Πριν 15 μερες ήμουν Αθηνα και σε όσα βενζινάδικα σταμάτησα το ανώτερο που βρήκα ήταν 1.68!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/13 12:53

    Τελικα μηπως φταινε οι ταξιτζιδες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/7/13 13:14

    Mην ξαναπατήσετε σε βενζινάδικο της Shell, είναι αισχροκέρδια αυτή η v power μεγάλη εκμετάλευση.... Σε καιρούς που η βενζίνη είναι στα ύψη είναι αδιανοήτο να τολμούν να σου βάζουν βενζίνη πιο ακριβή από την άπλη γιατί και εδώ που τα λέμε δεν έχει καμία διάφορα με την απλή, σας κοροιδεύουν στα μούτρα σας. μην ξαναπατήσετε μαυρίστε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/7/13 13:42

    το μονο shell βενζιναδικο που αξιζει και εχει τις καλυτερες τιμες ειναι στο μηδεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/13 16:56

      αυτο θα εγραφα τωρα φιλε........... κι εγω εκει παω!!! ειναι πολυ ενταξει, δεν ειχα προβλημα ποτε μου.... και μετα τον βεροπουλο εχει την καλυτερη τιμη στη Ροδο!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/13 12:54

      Πολύ σωστά, και η βενζίνη του είναι και φτηνή και υψηλής ποιότητας!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/7/13 18:10

    Sas peirakse kai to shell....alla kiala o kosmos....olo malakies diavazw apo sxolia....sovarefteite ligo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/7/13 20:37

    Βεροπουλοοοοοοοοοοοο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/7/13 22:08

    Ρε ολοι την ιδια βενζινη φερνουν... Και ο καθενας προσπαθει με τον τροπο του να σε κερδισει ως πελατη... Αυτη η πρακτικη, να σου βαζουν δηλαδη vpower ειναι τραγικη! Ωστοσο, πρεπει και εσεις να προσεχετε τι σας βαζουν. Βλετε να πιανει απο την vpower, χερι επι τοπου! Η απλα, πηγενετε αλλου.
    Οσο για τον βεροπουλο, δεν ξερω πως τα καταφερνει και εχω πιο φθηνη την βενζινη του, σιγουρα ομως δεν εχει νερα και αλλα τετοια. Το μονο που εχω ακουσει και θ αμπορουσα να πιστεψω ειναι πως το μιγμα του περιεχει διαφορετικα (πιο φθηνα) λιπαντικα. Τουτεστην, εχει μεν χαμηλοτερη ποιοτητα, δεν θα σου καψει καιτον κινιτιρα ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/13 15:09

      Ακόμα ένα παραμύθι μετά το νερό, τώρα έρχονται και τα λιπαντικά. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, βρείτε μου έναν ντόπιο βενζινοπώλη να είναι φτωχός!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/7/13 22:48

    To θεμα ειναι το εξης: ο βενζινοπωλης κερδιζει καποια λεπτα στο λιτρο ειτε βαλεις απλη ειτε vpower....πουλαει την vpower ακριβότερα αλλα την αγοραζει και ακριβοτερα..Αρα λογικα δεν πρεπει να εχει και τεραστια διαφορα στο κερδος για να προσπαθει να πουλαει την ακριβη.Aν πουμε οτι κερδιζει 2-3 λεπτα διαφορα απο βενζινη σε βενζινη στο λιτρο ολη η μoυρμουρα γινετε για 20-30 λεπτα στο 20ευρω;Μα στο 20ευρω με την απλη λογικα βαζεις παραπανω ποσοτητα απο οτι στην v power.Αρα για εναν βενζινοπωλη δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειτε με αυτο..Εκτος....εκτος φυσικα αν πουλαει την απλη για vpower οποτε εκει ναι αξιζει να προσπαθεις να την πουλησεις....Και μην αρχισουμε τα αστεια περι ¨εχω δει διαφορα στο αμαξι¨ θα λιωσουμε στο γελιο....Ουτε αλλα αστεια περι ελεγχων στα καυσιμα στην ροδο....Οσο στα περι βεροπουλου καντε μια βολτα στις εγκαταστασεις να δειτε πως ολοι γεμιζουν στα ιδια γεμιστηρια...ολες ειναι ιδιες...οποιος αμφιβαλλει ας παει μεχρι εκει να δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/13 08:47

      Ston veropoulo douleueis ??? xaxaxaxaxa oti nane les

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος16/7/13 00:41

    Υγραεριο να σωθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/13 06:45

      Μολις γινει αρκετα διαδεδομενο θα φορολογιθει και αυτο υπερβολικα και θα εχει τιμη παρομοια με την βενζινη... Θα το δουμε συντομα πιστευω....
      Οσοι προλαβαν και το εκαναν νωρις, μπορει να προλαβαν να σωσουν λεφτα. Τωρα πλεων παιζετε το αν θα προλαβεις να γλιτωσεις ή αν θα τον πιεις τελικα...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος16/7/13 15:52

    egw vazw apo to annis marias xronia kai den eixa ote provlhma!!
    apo times den einai kai o kalyteros alla egw prosopika den tha pigena pote se ena poly fthino prathrio alla oyte
    se ena poly akrivo!!!epilegw mia mesh timh gia 2 logoys ! to poly fthino apo kapou alloy tha vgalei....
    kai to poly akrivo aisxrokerdh!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/7/13 22:52

    Όποιος πάει αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο πρατήριο
    θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παλιός υπάλληλος,
    στην ερώτηση που του έκανα που είναι τα παιδιά εδώ που με εξυπηρετούσαν
    δεν πήρα καμιά απάντηση.
    Έτσι από απορία ρώτησα έναν δυο γνωστούς που βάζουν βενζίνη στο ίδιο πρατήριο μου είπαν ότι τους έδιωξε όλους για να πάρει το σόι της φίλης του και μάλιστα τους κατηγόρησε ότι έκαναν βαρύ παράπτωμα για να δικαιολογίσει στην εταιρεία τον διωγμό τους.το τραγικό είναι ότι αυτά τα παιδιά δούλευαν πολλά χρόνια τα περισσότερα, μόνο μια κοπέλα άφησε που και αυτή είναι μετρημένα τα ψωμιά της. Τώρα όσον αφορά την βενζίνη του
    δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι καλή, Βέβαια πολλές φορές με πιέζουν να βάλω την v-power με άσχημο τρόπο αλλά αυτό το ξεπερνάς.
    Ένα τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι αισθάνθηκα πολύ άσχημα με όλα αυτά τα παιδιά που έμειναν άνεργα χωρίς σοβαρό λόγο.
    Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καλός επαγγελματίας και σίγουρα θα ακούσουμε τα άσχημα νέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/7/13 01:26

    loipon kati asxeto kapoioi lene oti den eidan diafora an evazan aplh h v power h racng..paidia skefteite logika einai idia ta 95 oktania me ta 99 ths racing? thn idia apodosh tah exei o kinhthras? skefteite ligai prin lete blakeies.. kai mhn pei kapoios oti 4 oktania einai liga giati tha einai toulaxiston asxetos....... ayta.... gia ta ypoloipa klain opoios den thelei den vazei apo ekei.. apla.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/12/19 22:32

    Στο συγκεκριμένο Βενζινάδικο (Shell στην οδό Αυστραλίας ) εγώ δεν πρόκειται να περάσω ξανά ούτε απέξω (ήμουν πελάτης τους τα τελευταία τρία χρόνια )γιατί όταν τους πάρεις μπιτόνι δικό τους ( το πουλάνε οι ίδιοι ) για να σου βάλουν βενζίνα Αμόλυβδη σου βάζουν ότι θέλουν με αποτέλεσμα να παθαίνεις ζημιά στο μηχάνημα που θα πας να την χρησιμοποιήσεις. ¨Οταν θα τους ζητήσεις εξηγήσεις για το Λάθος τους είναι ευνόητο να κάνουν το ΚΙΝΕΖΟ..Είναι όλοι τους καινούργιοι όπως λέτε παραπάνω και δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλεία τους. είναι ανευθοινοι ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΌΡΘΙΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *