ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ

Το ατύχημα συνέβη προ λίγου έξω από το πανεπιστήμιο αιγαίου και δυστυχώς το ατύχημα είναι σοβαρότατο/!!!!
Πηγή που μας ειδοποίησε μας ανάφερε... πως το ατύχημα έγινε λόγο μεγάλης ταχύτητας του διερχόμενου αυτοκίνητου που παρέσυρε την κοπέλα και την έσερνε αλλά αυτή η μαρτυρία δεν έχει να κάνει με τίποτα στα πραγματικά γεγονότα του ατυχήματος λόγο πως η τροχαία Ρόδου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος,
Η πρώτες μαρτυρίες λένε.... περισσότερα

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/13 21:17

    δηλαδη τι μετρα να παρουν στον δρομο του πανεπιστημιου???? Δεν ειναι παντα να τα ριχνουμε στους αλλους..... απλα οι οδηγοι θα πρεπει να προσεχουμε παραπανω. Δυστυχως τα ατυχηματα στο νησι ειναι παρα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 21:29

      +1.Περαστικα στην κοπελα.Δυστυχως ελλειψη οδηγικης παιδειας,αθλιο οδικο δικτυο & ανυπαρκτοι τροχονομικοι ελεγχοι συμβαλουν καθοριστικα στην αυξηση των τροχαιων ατυχηματων-δυστυχηματων.Τα κρανη και οι ζωνες υπαρχουν για να μας προστατευουν οσο γινεται καλυτερα και οχι για να μη μας γραφει η τροχαια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/13 21:58

      Θα συμφωνήσω και εγώ με τον 9:17 έχουμε σοβαρότατη έλλειψη οδικής παιδείας, μηδενικές ευθύνες, απείθαρχους οδηγούς, και φονιάδες της ασφάλτου. Επίσης έχω παρατηρήσει πολλούς νεόπλουτους με αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού να θεωρούν όλους τους δρόμους αποκλειστικά δικούς τους, και οποιος τους σταθεί εμπόδιο βρίζουν και κάνουν προκλητικές και απειλητικές κινήσεις εναντίων μας!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/13 00:08

      @ 9:58

      καλα οσο για τους νεοπλουτους οτι και να πουμε λιγο θα ειναι. Θα σου δωσω απλα ενα παραδειγμα... εξω απο γνωστο ξενοδοχειο στην οδο Αμερικης, παντα μα παντα τις βραδινες ωρες στο πεζοδρομιο πανω, το οποιο ειναι και ραμπα, και γωνια με αποτελεσμα ο αλλος που θελει να στριψει να μην εχει ορατοτητα, βλεπεις μια ασημι Πορσε. Να τονισω οτι η Τροχαια ειναι 2 βηματα αλλα..........

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/13 21:45

    Οδηγώ και εγώ μηχανάκι. Το έχω πει και παλαιότερα, θα το πω και πάλι.
    Δεν σέβονται καθόλου τα μηχανάκια. Συνεχώς παραβιάζουν την προτεραιοτητα σαν να μην υπάρχουμε. Δεν μας υπολογίζουν καθόλου.
    Περαστικά στην κοπέλα και ελπίζω να μάθουμε επί τέλους να σεβόμαστε τον ΚΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 21:54

      Σωστος αλλα και οι οδηγοι διτροχων δεν ειναι αγιοι.Σφινες αναμεσα απο αυτ/τα,παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη,υπερβολικη ταχυτητα,κρανος(καλαθακι)στον αγκωνα,σπανια βγαζουν φλας,οδηγιση χωρις φωτα(!)κ.α.Καθε οδηγικη ομαδα εχει τη δικη της καθαρα Ελληνικη συμπεριφορα ειτε ειναι πεζος ή ποδηλατο ή δικικλο ή αυτ/το ή λεωφορειο ή φορτηγο ή ταξι κ.α.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/13 22:01

      17/7/13 - 9:54 Αυτά που λες ισχύουν για κάτι κακομαθημένα κωλόπαιδα και όχι για οικογενειάρχες που έχουν ένα μηχανάκι απλά και μονο για να κάνουν την δουλειά τους. Και εγώ είμαι 41 και οδηγό μηχανάκι, ε και? οποιος έχει μηχανάκι κάνει όλα όσα λες???? είσαι άκυρος φιλε μου!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/13 00:04

      εσυ μπορει να εισαι κυριος οταν οδηγας αλλα δυστυχως πολλοι οδηγοι μηχανακιων ειναι οτι να νε απλα. Για να σου δωσω ενα γρηγορο παραδειγμα... εχτες εκει που καθομουν για καφε σε γνωστη καφετερια και ενω ο δρομος ειναι μονοδρομος, 4 μηχανακια με οδηγους μεγαλης ηλικιας εμπαιναν παρανομα στον μονοδρομο. αυτο δε με το κρανος στον αγκωνα εμενα με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/13 22:12

    17/7/13 - 10:01 μ.μ. Εσυ εισαι ακυρος.Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ειναι οι πιο αποθρασυνεμοι.Νομιζουν οτι δε θα παθουν τπτ.Τα ατυχηματα ειναι για τους αλλους και αυτοι δεν παθαινουν τπτ.Ειναι οι superman.Kλασσικη Ελληνικη λογικη-μαγκια.Εφαγα τη ζωη με το κουταλι και δεν παθαινω τπτ.Κανενας δε με γραφει και ο δρομος φυσικα ειναι χωραφι μου.Η πειρα και εμπειρια συχνα σκοτωνει.Οτι κανεις καθημερινα(οδηγιση εννοω)και για χρονια πρεπει να το κανεις σα να ειναι η πρωτη φορα.Η νεες γενειες φαινεται να αλλαζουν λογικη και νοοτροπεια και αυτο ειναι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 22:31

      Φιλε δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς και ούτε σε ποιον απευθύνεσαι, όπως επίσης δεν είσαι σε θέση να κανεις εσύ ο άγνωστος κριτική και υποδείξεις σε εμενα τον άγνωστο επίσης. Οδηγάω μηχανάκι από τα 13 μου, και πίστεψε με τις μαλακίες που έκανα μικρός τώρα τις σκέφτομαι και απορώ πως κατάφερνα και έβγαινα πάντα σώος, εκτος από μια στραβή εξαιτίας αλλου που παραβίασε το στοπ και στα 17 μου να βρεθώ με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι. Πάντως για να πω ότι θα οδηγήσω όπως τότε θα πρέπει να είμαι ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ. Και όχι φιλε μου δεν ειμαι με κανένα GSXR1000 αλλα ούτε με καμια hayabusa τουρμπατη. Ενα κινεζικο 125 έχω με ανωτατη ταχύτητα τα 100 με το ζόρι!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/13 22:20

    Ένα θα πω.....για πρώτη φορα στη ζωή μου οδηγούσα μηχανάκι επί 15 μέρες από Πειραιά προς Γλυφάδα και το αντίστροφο, και μερικές διαδρομές στο άσχετο. Το ότι επέστρεψα πίσω σώος και αβλαβές θα πρέπει να είχα ΑΓΙΟ. Εδώ είμαστε πολύ καλύτερα, εκεί οι οδηγοί είναι απλά ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ...δεν υπάρχουν λέμε. Ενώ εδώ ρε παιδιά πνιγόμαστε σε μια κουταλια νερό, όλοι θέλουν να δοκιμάσουν του ίππους τους σε δρόμους που χωράνε όλα κ όλα 2 οχήματα και μέχρι να βάλουν την τεταρτη να έχει τελειώσει ο δρόμος???? δλδ ΕΛΕΟΣ εξαιτίας αυτών των ανεύθυνων και εγκληματικών ανθρώπων να παίρνουν ζωές στο λαιμό τους?? Ας πανε στην Αθηνα να κάνουν εκεί τις μαγκιές τους, αλλα μετά να δούμε ποιος θα τους φέρει και με ποιον τρόπο στη Ρόδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 23:11

      Kλασσικη απαντηση Ελληνα."Ξερεις ποιος ειμαι εγω"?.Τα σχολια περιττευουν φυσικα.Για ανεβειτε λιγο Αθηνα οπως λεει και ο 10:20 μ.μ. και μετα να σας δω.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/13 22:53

    re den mas xezete kai oi dyo pou vrikate na mallosete edo mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/7/13 23:44

    17/7/13 - 10:31 μ.μ. Aπο τη στιγμη που γραφεις εδω μεσα να ξερεις οτι θα δεχτεις αρνητικη κριτικη και υποδειξεις απο ανθρωπους που δεν γνωριζεις.Δεν υπαρχουν παντα ανθρωποι που συμφωνουν με αυτα που εκφραζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/7/13 08:31

    Επιπλέον ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα στο δρόμο μπροστά από το Πανεπιστήμιο είναι ο άθλιος φωτισμός. Αυτές οι δημοτικές λάμπες (που χρησιμοποιούνται παντού στην πόλη)κάνουν τη χειρότερη δουλειά. Δεν φωτίζουν αρκετά (το περισσόετρο φως εξαφανίζεται προς τα πάνω) και αντί να διακρίνεις ό,τι κινείται διακρίνεις μόνο σκιές. Την πρώτη φορά, που ήρθα στη Ρόδο είχα σοβαρό πρόβλημα να διασχίσω την Δημοκρατίας καθώς δεν είχα μάθει πώς πάει ο δρόμος, τις στροφές του, κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *