ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ... ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ SECURITY ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ'' ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗ-ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/13 01:05

    ean oi sygkekrimenes ores sou kopelia einai to brady pisteuo oti malon den pas kala.
    To oti einai eleu8eri i eisodos den simeni oti einai eleu8eri na mpeneis OLO TO 24wro!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/13 01:12

    file apo panw to oti einai eleytherh h eisodos shmanei oti einai eleytherh apla an htan tha eixan wres anarthmenes.. par ola ayta h kopela leeei tis wres pou kanoun oi sylogoi tou stivou proponhsh..... kai einai arketes kath oti einai arketes omades... twra an einai nomimo olo ayto as anarthsoun wres pou mporei na kanei proponhsh to koino...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/13 08:57

    Βάση νομου είναι υποχρεωμένος ο σύλλογος η ο δήμος να κοινοποιήσει την οποια απόφαση αφορά τους πολίτες, οτιδήποτε άλλο αναφέρεται προφορικά δεν ισχύ και άρα δεν είναι επίσημο, το ότι έβαλαν έναν σεκιουριτά και τον έμαθαν να λέει παπαγαλία 2 πράγματα στους πολίτες αυτό δεν μου λέει τίποτα. Επίσης δεν έχει κανένα δικαίωμα ο σεκιουριτάς να εμποδίσει τον οποιονδήποτε να εισέλθει στον χώρο πέρα του προφορικού, οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θεωρείτε παράνομη και σε περίπτωση που προσπαθήσει να σας ακινητοποιήσει με τα χερια είναι καθαρή χειροδικία. Επαναλαμβάνω, εκτος του προφορικού "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ" ακόμα και απο το μανίκι να σας τραβήξει, ειναι χειροδικία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/13 08:58

    εμενα παντως μου αρεσει να παιζω μπασκετ στο κλειστο των 5000 θεσεων που υπαρχει εκει και η εισοδος ειναι παντα ελευθερη.. αληθεια κανενας δεν ειχε ποτε το θαρρος να ερευνησει αυτη την υποθεση?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/13 15:35

    καντε μια βόλτα στην παλιά πόλη... σκέτη κατάντια... ελευθερη εισοδος σε μηχανακια και αυτοκινητα... αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/13 15:38

    εσυ ο πρωτος αν δεν ξερεις το θεμα δεν χρειαζεται να απαντας σε ολα..πρωτα οι ωρες που λεει η κοπελα ειναι απο το πρωι μεχρι τις 21 00 το βραδυ μετα τις 21 00 μπορεις να μπεις..καταλαβες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/13 19:12

    katalavete ena pragma ....otan exoun proponisi athlites stivoy, kai malista exoume protathlites ellados kai me simmetoxes stin ethniki omada.eeeee as pigeneis kopelia meta tis 7 ,den peirazei,den ginete otan exoun proponisi oi omades me dekades athlites na eine alloi tosoi eleftheroi askoumenoi,na gimnastis kai esi ,alla pio meta stin ora sou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/13 20:23

    kai apofash yphrxe alla orismenoi eksypnoi thn eksisan kai wres gia eley8eroyss exei apo to prwi700-1000, 1200-1500 kai apo 200 kai meta an 8eleis na kaneis proponhsh phgene sto palio toy stiboy poy exei apenanti kai anoikto gymnastirio na kaneis!to oti einai dhmotiko den shmainei oti kanoyme oti 8eloyme ola ta exoyme kanei empate skyloi aleste.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/7/13 20:51

    Αν υπάρχει ωράριο πρέπει να βάλει ταμπέλες ο δήμος που να ενημερώνουν το κοινό, καθώς και τν αριθμό απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Καθαρά πράγματα για να μην γίνουμε ζούγκλα. Παρακαλώ να γράφετε Ελληνικά, μας βγαίνουν τα μάτια με τα αγγλοορνιθοσκαλίσματά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/13 22:06

    επειδή είναι δημοτικός χώρος να βάλει και εισητήριο όπως στο εξωτερικό και άλλους δημοτικούς αστυνόμους να κόβουν πρόστιμα για τα σκυλιά τα ποδήλατα και τις μπάλες όταν κάνουν προπόνηση επαγγελματίες αθλητές και όχι μόνο να φωνάζουμε μετά χάλασε το στρώμα,το ταρτάν και άλλα...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/7/13 15:35

    oles i wres einai eletheres apla prepi oi eletheri askoumeni na drastiriountai sto diadromo 8 gia na min enoxloun tous athlites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/7/13 08:47

    Ας κρατήσουν έναν διάδρομο τουλάχιστον, τον 8, να μπορεί να πηγαίνει ο καθένας ότι ώρα θέλει να τρέχει σε αυτόν και ας κρατήσουν τους υπόλοιπους 7 διαδρόμους για τις ομάδες.
    Και ας είναι και κάπως ευέλικτοι και λογικοί οι σεκιουριτάδες και να ενεργούν ανάλογα με τις ανάγκες γιατί μου έτυχε το εξής:
    Χειμώνας, πολύ κρύο, όλοι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο και τρέχω ολομόναχος με ψιλόβροχο στον διάδρονο 1 για να κάνω "κομάτια". Επαναλαμβάνω ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. Και μου βγαίνει η κυρία σεκιουριτού από τα ζεστά του γυμναστηρίου και μου λέει να πάω στον 8 γιατί λέει ΘΑ έρουν και ΘΑ κάνουν κομμάτια άλλοι.
    Φυσικά και συνέχισα στον 1 και φυσικά για την υπόλοιπη μισή ώρα δεν εμφανίστηκε ψυχή να τρέξει...
    ΕΛΕΟΣ!
    Επίσης ήταν πολλές οι φορές που ο 8 διάδρομος και όχι μόνο, ήταν κλειστός από τα παιδάκια των συλλόγων. Πως μου λές κυρία μου να τρέχω στον 8 από τη στιγμή που είχε άλλους διαδρόμους ελεύθερους....
    ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/7/13 13:28

    Δε γαμιουνται οι ομάδες και οι αθλητές τους.
    Οι ελεύθερες ώρες που γράφετε , αν ισχύουν , είναι οι πλέον ακατάλληλες για τον κόσμο .
    Στο καρακονερο πάω απο όταν ήμουν παιδί και κανείς δεν πρόκειται να μου το στερήσει.

    Λυπάμαι απλά τον σεκιουριτα που θα προσπαθήσει να με σταματήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *