ροή ειδήσεων

Ρόδος: βρέφος παραλίγο να πνιγεί από τους ηλιόσπορους - μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Στην Κρήτη χρειάστηκε να μεταφερθεί και να υποβληθεί σε εγχείριση βρέφος 15 μηνών από τη Ρόδο, το οποίο κατάπιε δύο... ηλιόσπορους και παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή!

Στην Κρήτη χρειάστηκε να μεταφερθεί και να υποβληθεί σε εγχείριση βρέφος 15 μηνών από τη Ρόδο, το οποίο κατάπιε δύο...ηλιόσπορους και παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή!

Το περιστατικό, συμφωνα με τη Ροδιακή, σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο και το μωρό σώθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των γιατρών του νοσοκομείου οι οποίοι σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους το μετέφεραν στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, το βρέφος ηλικίας 15 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου έχοντας προβλήματα δύσπνοιας. ʼμεσα οι γιατροί της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου άρχισαν τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν ότι δύο ηλιόσποροι είχαν καθίσει στον λαιμό του μωρού, δημιουργώντας πρόβλημα στην αναπνοή του! Σε συνεννόηση με τους γιατρούς του ΠΕΠΑΓΝΗ κανονίστηκε να γίνει η μεταφορά του βρέφους με συνοδό την γιατρό κ. Ειρήνη Παπανικήτα, το πρωί του Σαββάτου (20 Ιουλίου) και άμεσα το μωρό εισήχθη στο χειρουργείο όπου και του αφαιρέθηκαν τα δύο σπόρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως επεσήμαναν οι γιατροί του νοσοκομείου, η κατάσταση του 15μηνου βρέφους ήταν πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη χειρότερα, αν δεν υπήρχε άμεση κινητοποίηση από τους γιατρούς της Ρόδου.

Πάντως πλέον το μωρό χαίρει άκρας υγείας και μετά την πλήρη ανάρρωσή του θα επιστρέψει στο νησί μας.
prismanews.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *