ροή ειδήσεων

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρόδου!

Πολλά και ενδιαφέροντα τα μουσικά και θεατρικά θεάματα που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Ρόδου αυτό το καλοκαίρι! Αναλυτικότερα:...
Νατάσσα Μποφίλιου – Τετάρτη 10 Ιουλίου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Η παράταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου μετά το επιτυχημένο πέρασμά της από την Αθήνα αλλά και το Λονδίνο συνεχίζει το μαγικό της ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα και αποδεικνύει ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

‘Εδώ μυρίζει Ελλάδα’ – Κυριακή 14 Ιουλίου Κούκος προαύλιος χώρος
Μια γιορτή για τη γη, τη θαλασσα και τον πολιτισμό της Ρόδου. Κι όλα αυτά με τρόπο βιωματικό, ζεστό και άμεσο, με γλέντι και χαρά, όπως ταιριάζει στους κατοίκους του νησιού και τους φίλους τους.

Γιάννης Κότσιρας – Στάθης Δρογώσης – Τετάρτη 17 Ιουλίου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς, τον Στάθη Δρογώση, σε μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.

Αλκηστις Πρωτοψάλτη – Σάββατο 27 Ιουλίου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Με “μία αγκαλιά τραγούδια” η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ερμηνεύσει ένα απόσταγμα από αγαπημένα τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία.

Τα Βαφτίσια – Πέμπτη 01 & Παρασκευή 02 Aυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Μετά τις 124 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός και έχοντας κατακτήσει περισσότερους από 100.000 συνολικά θεατές, ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ -η σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη- συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία! Με τους Ν. Μουτσινα, Ζ. Μακρυπούλια, Θ. Αλευρά.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μηδενιστής – Δευτέρα 5 Αυγούστου Γήπεδο Διαγόρα
Ύστερα από τη δημιουργική τους συνεργασία στο τραγούδι «Σε έναν Τοίχο», που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζει με τον Μηδενιστή ένα live ανατρεπτικό που θα σας ξεσηκώσει! Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από παλιές επιτυχίες αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Παρασκευή 09 Aυγούστου Γήπεδο Αρχαγγέλου
Σαράντα συνεχόμενα χρόνια στο τραγούδι συμπληρώνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και θα το γιορτάσει με μια μεγάλη Καλοκαιρινή Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μια μεγάλη γιορτή απροσδιόριστης διάρκειας που θα συνοψίσει τις σημαντικότερες στιγμές μιας μουσικής πορείας που ελάχιστοι έχουν καταφέρει.



Ο Επιθεωρητής – Σάββατο 10 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Μια κωμωδία επίκαιρη όσο ποτέ, μια ανελέητη σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο, «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Με τους Κ. Μαρκουλάκη, Γ. Αρμένη, Α. Μουτούση.

Fame – Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Το FAME, το φαντασμαγορικό μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, ταξιδεύει. Με τους Αλέκα Κανελλίδου, Νίκο Βουρλιώτη, Demy, Νάντια Μπουλέ, Κωνσταντίνο Λάγκο, Ορφέα Παπαδόπουλο.

Μήδεια – Δευτέρα19 & Τρίτη 20 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, η τραγωδία του έρωτα που μετατρέπεται σε τρομερό και άγριο μίσος, σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, παρουσιάζεται φέτος κάτω από μια ιδιαίτερη συνθήκη: η παράσταση ανεβαίνει με αποκλειστικά ανδρική διανομή και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη.

Μάριος Φραγκούλης – Τετάρτη 21 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Ο Μάριος Φραγκούλης ταξιδεύει φέτος στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του μέσα από μια μαγική περιπλάνηση στον κόσμο της προσωπικής του μουσικής ιστορίας.

Γεωργία Νταγάκη – Πέμπτη 22 Αυγούστου Νέα Αγορά και Παρασκευή 23 Αυγούστου Πεζόδρομος Μανδηλαρά (Κούκος)
Σε ένα πρόγραμμα που εναλλάσσονται τα μελωδικά ακούσματα και ο λυρισμός, με τους έντονους ρυθμούς και το δυναμικό ήχο ενός οργάνου… της Κρητικής λύρας.

Γιάννης Αγγελάκας – Σάββατο 24 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Ο μοναδικός Γιάννης Αγγελάκας και οι φίλοι του σε αγαπημένα κομμάτια από το καινούριο του single όπως το “Σαράβαλο” και ” Γελαστή ανηφόρα” αλλά και παλιότερα από την εποχή που ήταν στις “Τρύπες”.

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τετάρτη 28 Αυγούστου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Ενα πρόγραμμα «best of» δικό της, με τραγούδια από το επερχόμενο CD αλλά και μουσικές διαδρομές από το Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούργιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα“…γεμάτη δώρα και φιλιά” από έναν θριαμβευτικό χειμώνα, με το τρίτο studio album της βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της.

2/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)


Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *