ροή ειδήσεων

Σοκ στην αγορά: η ΟΑ σταματάει τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο

Μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2013 θα συνδέει την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με την Αθήνα η Olympic Air, αφού θα ανακοινώσει άμεσα την διακοπή των πτήσεων αυτών.
Παράλληλα την 30η Σεπτεμβρίου διακόπτει τις πτήσεις και προς Ρόδο....
Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες της, αναφέρονται τα εξής: " Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται. Για τα εισιτήρια της ΟΑ έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφ’ όσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG Και vv συμπεριλαμβάνεται. Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά την 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτήριου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω την διαδικασία επανέκδοσης, των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air, σας ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία σας.".

Πραγματικά προκαλεί κατάπληξη και σοκ η απόφαση της διοίκησης της Olympic Air, της οποίας το δίκτυο πια θυμίζει τοπικό ΚΤΕΛ δυστυχώς!!!
Τι να πούμε.
Θα το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο.
Κρίμα...
money-tourism.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/13 21:17

    Δεν έχουν καταλάβει πολλοί Ροδίτες ότι μετά τα τέλη Σεπτέμβρη η Ρόδος θα βυθιστεί στην φτώχεια !!!Κομμένα επιδόματα αεργίας,κομμένα τα δώρα των χριστουγέννων,φορολογία στα ύψη,δυστυχώς η Ρόδος κυρίως η πόλη θα είναι σαν την Αθήνα ένα οικονομικό νεκροταφείο.
    Όσο για τις πτήσεις ποιος να πετάξει χειμωνιάτικα στην Ελλάδα εωτερικά δρομολόγια αυτός που δεν έχει λεφτά;Τα 2000000 άνεργοί;Φυσικό ήταν να διακοπούν οι πτήσεις ,μόνο η aegean θα πετάει και τα εισητήρια θα είναι πανάκριβα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 09:23

    Συγχαρητήρια στην φαλακρη πουστρα Χατζηδακη που έκλεισε την δημόσια Ολυμπιακή και στο
    Αρχιλαμογιο Βγενοπουλο τον μέγα καραγκιοζη.Το έγκλημα ολοκληρώθηκε.Απο δημόσιο μονοπώλιο πήγαμε σε ιδιωτικό μονοπώλιο και το ξεπούλημα της κρατικής Ολυμπιακής στην Aegean ολοκληρώνεται.Τωρα ο κόσμος θα διαπιστώσει τι εστι ιδιώτης και ιδιωτικό μονοπώλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/13 15:10

    Επειδή ο κόσμος ξεχνάει να υπενθυμίσω ότι το αρχιλαμογιο Βγενόπουλος έλεγε ότι θα έφερνε μεγάλα αεροπλάνα και θα άνοιγε γραμμές μέχρι Κίνα και Ιαπωνία όταν ή φαλακρη πουστρα ο Χατζηδάκης του έδινε την κρατική ολυμπιακή και ότι θα φτιαχνοντουσαν 500 σχολεία και νοσοκομεία.αντ αυτού έγινε ξεπούλημα του ονόματος της ολυμπιακής στην Aegean και ουσιαστικά το κλείσιμο της οα.Αυτά διότι η καραφλη πουστρα λέει τις ίδιες παπαρούνες για ανάπτυξη πάλι και δυστυχώς παραμυθιάζει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *