ροή ειδήσεων

Κοινωνία ώρα ΜΗΔΕΝ

Είναι πρωτοφανές για μια "οργανωμένη" κοινωνία να βιώνει τέτοιες κοινωνικές καταστάσεις εν καιρό "ειρήνης".Ομως για ποιά ειρήνη ομιλούμε;
Την ειρήνη των όπλων;
ναι,τέτοια προς το παρόν έχουμε....
Τον οικονομικό πόλεμο; την οικονομική κατοχή;

-ΟΥΥΥΥΥ απο αυτή και αν έχουμε!

Πραγματικά,είναι απίστευτο αυτό που κάνουν στη χώρα μας και εμείς καθόμαστε απαθέστατα και τα αποδεχόμαστε.

1.500.000 άνεργοι με διαρκώς αυξανόμενα τα μεγέθη.

Προσέξτε λίγο εδώ:



-Καταργείται μια εξόχως αποδοτική υπηρεσία (τόσο απο οικονομικής άποψης αλλά και αποτελέσματος) η Δημοτική Αστυνομία,γιατί απλά λένε τα νούμερα για τις απολύσεις δεν βγαίνουν.
Το τί έχει να γίνει με το παραεμπόριο και τις καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων αλλά και απο παράνομη στάθμευση το αφήνουμε καθαρά στη κρίση σας. Πιστεύτε ακόμα οτι θα ωφεληθεί η αγορά και οι νόμιμοι καταστηματάρχες που πληρώνουν τόσους φόρους;;;;;;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ(ΦΡΑΠΕ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

-Απολύονται οι σχολικοί φύλακες.Σωστά θα πεί κάποιος.Τι να τους κάνουμε; Δεν πειράζει και αν γίνουν τα σχολεία μας κέντρο διαφόρων εξωσχολικών δραστηριοτήτων! Άλλωστε ετσι οπως πάει σε λίγο δεν θα έχουμε παιδιά.Αυτό προβλέπει το σχέδιο άλλωστε...

-άντε και τα παιδιά μας πάνε σχολείο.Τι παιδεία θα πάρουν; με τον 1 δάσκαλο ανά 50 παιδιά; ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Αυτό είναι το επόμενο βήμα.Οι αμμόρφωτοι Ελληνες. Να γίνουμε φθηνοί Εργάτες της Ε.Ε .Οχι μόρφωση.,Σύγχρονοι δούλοι.Για αυτό τόσες απολύσεις στην ΠΑΙΔΕΙΑ.


-Υγεία! ποια υγεία;; Άφησαν και κάτι! ΕΟΠΥΥ σου λέει.Πας στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και έχει μόνο για συνταγές.Τα άλλα στα ιδιωτικά ιατρεία. Αν δεν έχεις λεφτά ΠΕΘΑΝΕΣ. Για κερασάκι πάρτε και τα επόμενα 2 χρόνια 2.500 απολύσεις για να μην δουλεύει τίποτα.



-Λαθρομετανάστες: Βουλιάζει η χώρα με τις καραβιές των στοιβαγμένων ανθρώπων στη ψευδεπίγραφη ελπίδα,που άλλοι έρχονται για ενα καλύτερο αύριο και άλλοι βάση σχεδίου.Αλήθεια πόσοι είναι πλέον στη χώρα ; 5.000.000? γιατί μην ακούσω λιγότερο ! μια βόλτα έξω φτάνει. Αυτή η βόμβα έρχεται να διαλύσει τα ασφαλιστικά ταμεία. Ελληνα να μην έχεις ελπίδα να πάρεις και σύνταξη,αν φυσικά επιβιώσεις απο τα προαναφερθέντα.



-Σου διέλυσαν το ΣΤΡΑΤΟ. ΈΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ.ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.



ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.

KAΤΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ (ΚΟΝΤΕΥΕΙ) ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

-ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.

ellinikh-odysseia.blogspot.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *