ροή ειδήσεων

Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ "ΦΤΩΧΙΚΗ ΠΑΝΣΙΟΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΖΕΦΡΙ (φωτο)

Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν πα να γίνεται της κακομοίρας και η χώρα να είναι στα κάγκελα; Τις διακοπούλες του αυτός...
Μετά την φιλοξενία στο εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές στο πεντάστερο "Mandola Rosa" του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.
Σε μια καταπράσινη έκταση 500 στρεμμάτων, πάνω σε μια μαγευτική παραλία 2 χιλιομέτρων, ο πρώην πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπόρ που λατρεύει με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, μακριά από τα αδιάκριτα και ενοχλητικά βλέμματα. Όσοι είστε κοντά, βρείτε τον και κυνηγήστε τον...
Δείτε τις φωτογραφίες της καταραμένης φτώχειας:



makeleio.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/13 21:02

    Μα Πρόεδρε! ..κρύψου να μη σε βλέπουν που γυμνάζεσαι και υποφέρουν…!!!!
    Το καλοκαίρι φαίνεται, είναι για πολλούς ‘’ευκαιριακός προβληματισμός’’.
    Γνωρίζουν, ότι ο αθλητικός Γιώργος Παπανδρέου, έχει μεγάλη αγάπη στη θάλασσα και στον αθλητισμό και το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία για εκτόνωση και ξεκούραση.
    Όμως το καλοκαίρι είναι και η εποχή που κυκλοφορούν και τα ιοβόλα φίδια του διαδικτύου της διαπλοκής και της ‘’κονόμας’’.
    Κι αντί να ψάχνουν να βρούν ΠΩΣ(;) καλοπερνάνε οι ξεκούραστοι αντιτρομοκράτες της χρονιάς με τα κότερα των διαπλεκομένων φοροφυγάδων, πως μαυρίζουν και παχαίνουν από τα κοψίδια και τις αστακοκαραβίδες οι μπουχέσες και οι σουσιμάσερς, τρέχουν κυριολεκτικά να ‘’φτιάξουν’’ καμιά είδηση για το Γιώργο Παπανδρέου και να την ‘’μοσχοπουλήσουν’’ στους οικονομικούς τους ενισχυτές και να ‘’δικαιολογήσουν’’ τα μισθώματα του ευτελισμού .
    Μα καλά δεν ντρέπονται οι ‘’φτωχοί τω πνεύματι’’ και της εθνικής συνείδησης.
    Δεν καταλαβαίνουν οι αφελείς και οι σκευωριοφόροι , ότι γράφοντας αυτές τις ανοησίας για το Γιώργο Παπανδρέου τον ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ !!! στην εξουσία κυριολεκτικά;
    Μα είναι τόσο στενόμυαλοι ή μήπως .. τους πληρώνουν για να γίνει γρήγορα Πρωθυπουργός ο Γιώργος , αφού τα αφεντικά τους..πατώνουν και εξαφανίζονται τόσο πολιτικά , όσο και φοροδοτικά;
    Λέτε μήπως, το καλοκαίρι είναι η εποχή των «Παραπολιτικών» αθλιοτήτων ;
    Λέτε μήπως;
    Α ! Πρόεδρε,
    φωτιά που έβαλες στα…μπατζάκια τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/13 21:04

    Η ΝΔ συνεδρίαζε και ο Καραμανλής ήταν στα μπάνια
    Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013

    Το Μαρμάρι Ευβοίας προτίμησε ο Κ. Καραμανλής αντί της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Οπως μαθαίνουμε, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί εγκαίρως ότι δεν θα διεξαχθεί ψηφοφορία για τον νέο γραμματέα, οπότε επέλεξε να μην παραστεί στη συνεδρίαση και να συνεχίσει τις (παρατεταμένες) διακοπές του [ethnos]...

    Γνωστός για τους ελιγμούς του ο καταλληλότερος, κατάφερε να αποφύγει τους αλεξιπτωτιστές παπαράτσι που προσπάθησαν να τον φωτογραφίσουν στην ξαπλώστρα, ανοίγοντας και διαβάζοντας Τα Νέα του Σαββατοκύριακου [κάλυψη-απόκρυψη]

    σχετ.: Μην κουράζετε τον Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/13 21:33

    Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής
    16 Μαρτίου 2012,
    « Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής »
    Θύμα του κουρέματος του ελληνικού χρέους έπεσε και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του αλλά και αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες σε φίλους κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα της Ραφήνας.
    Ο κ. Καραμανλής στο τελευταίο πόθεν έσχες του που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, για τα εισοδήματα του 2009, σημειώνει ότι πούλησε μετοχές αξίας 600.000 ευρώ και από τα χρήματα αυτά τα μισά τοποθέτησε στην αγορά του γραφείου του στο Κολωνάκι και με τα υπόλοιπα 300.000 αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
    Ο ίδιος άλλωστε, επί 6 έξι ώρες τα έλεγε με τη φρουρά των ιδρυτικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ της οποίας υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος.
    Παρόντες, όπως σημειώνει και το parapolitika.gr, ήταν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο διαγραμμένος Γιώργος Βλάχος, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Σέργιος Τσίφτης -στέλεχος πλέον της Ντόρας και ο Αντώνης Αντωνάκος.
    Μεταξύ των άλλων, όταν η κουβέντα έφτασε στο PSI ο κ. Καραμανλής αποκάλυψε στους φίλους του ότι το κούρεμα έκανε φτωχότερη την οικογένειά του κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.
    Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος , είπε χαρακτηριστικά, μας άφησε ελληνικά ομόλογα κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ολη του την περιουσία δηλαδή την είχε κάνει ομόλογα. Σήμερα χάνουμε τα μισά και παραπάνω από το κούρεμα . Ξέρετε πόσο σκληρός άνθρωπος ήταν και ποσό πολύ κόπιασε με την εταιρεία του για να φτιάξει αυτά τα λεφτά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/13 21:36

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ!

    Γι' αυτό...

    Μήπως θα πρέπει να μάθουμε κάποτε πού βρισκόταν ο Καραμανλής στα χρόνια του πολέμου του '40, της Κατοχής, της εθνικής αντίστασης, στα χρόνια του εμφύλιου σπαραγμού;;; [ η υπόθεση Μέρτεν σας θυμίζει κάτι;;;]
    Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς βρέθηκε στην πολιτική κονίστρα ο Καραμανλής;;;
    Πώς απέκτησε όλα όσα έχουν οι Καραμανλήδες (π.χ. ο Λόφος της Φιλοθέης);;;
    Μήπως θα πρέπει να μάθουμε γιατί ο Καραμανλής δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για όλα όσα έπραξε σε βάρους του, αρχίζοντας από τα χρόνια της βίας και της νοθείας και για όλα όσα ακολούθησαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 22:23

      Ο συνήθης "παλαβός" Πασόκος ξαναχτύπησε.............!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/13 00:11

    αυτος μονος του τα ανεβαζει και μονος του τα απανταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/13 00:38

    To φάντασμα του θασοκ είναι εδώ εωμένω δυνατό μα ύπαρχουν ακόμη μλκς; πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/7/13 12:31

    Τα Σύκα Σύκα και τα Σκάφη (του Καμμένου) Σκάφη !!!

    Ώστε ο κ. Καμμένος έχει στην κατοχή του πολυτελές σκάφος, το οποίο είναι δηλωμένο σε υπεράκτια (οφ σορ) εταιρεία, σε βρετανικό νησί. Ο πατήρ του φέρεται στα χαρτιά ως ιδιοκτήτης, κι αυτός ως καπετάνιος! Παστρικές δουλειές. Κι όπως άκουγα εχθές την ανεκδιήγητη εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι και «νόμιμες» και «ηθικές»!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/7/13 12:32

    Δύο απλές παρατηρήσεις:...

    1) Για να τελειώνουμε με αυτό το «ό,τι νόμιμο και ηθικό» – που εκτόξευσε πρώτος το άλλο «πατριωτάκι» ο Βουλγαράκης. Όταν ο Χίτλερ, για παράδειγμα, επέβαλε το 1934 τους Νόμους της Νυρεμβέργης, που στόχευαν στη σταδιακή γκετοποίηση και εξόντωση των Εβραίων, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η πρωτοβουλία του ήταν απολύτως «νόμιμη», αφού οι διατάξεις αυτές είχαν θεσπιστεί από το γερμανικό κράτος. Ηταν όμως «ηθική»; Η απάντηση περιττεύει.

    2) Ο κ. Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία με το γνωστό του ύφος (θυμίζει βέβαια κομπάρσο σε βαγκνερική όπερα που ουρλιάζει για να εντυπωσιάσει το κοινό ενός χωριού) να στηλιτεύει ως νέος Κάτων το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ομως ως γνήσιο «ανεξάρτητο ελληνόπουλο» γιατί δεν δήλωσε το σκάφος στην χώρα του, ώστε να πληρώσει τους φόρους που όφειλε και ν’ αποδείξει το πατριωτικό του φρόνημα; Οι ψηφοφόροι του έχουν άραγε τη δυνατότητα να κρύβουν τα λεφτά τους σε παράκτιους παραδείσους; Όχι βέβαια.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κ. Καμμένος είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής ελίτ που καταγγέλλει. Σαρξ εκ της σαρκός της. Οπότε ας το βουλώσει επιτέλους γιατί μας εχει ξεκουφάνει, κι ας πάει να κάνει διακοπές στο paradiso που έχει αράξει το σκάφος του. Εμείς στο ελληνικό inferno θ’ αντέξουμε και χωρίς να τον βλέπουμε να κουνάει καθημερινά το χοντρό του δάχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/7/13 12:33

    Ο ‘’ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ’’, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ
    Αφού δεν μπόρεσε να συλλάβει και να ταυτίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη 17 Νοέμβρη, ο σούπερ μαν της στρογγυλής ..γής του στομάχου του, ή της μεγάλης κοιλίας, το ''γύρισε'' στην ειδικότητα που έχει αποκτήσει είκοσι(20) τόσα χρόνια στη βουλή, στους τσελεμεντέδες!
    Δωρεάν φαγητό, αυτοκίνητο τσάμπα, έξοδα γραφείου, μπόλικα έξοδα ..αερομετακίνησης και ειδικό πριμ αντιτρομοκρατικής υστερίας και συκοφαντία..ειδικώς και γενικώς τους τσελεμεντέδες!
    Αρέσκεται ο Πάνος των ..κάτω, τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια, να απασχολείται με κάτι εκτός από την..ηλιοθεραπεία.
    Ετσι έγινε " ΣΟΥΣΙ -ΜΑΣΤΕΡ" !
    ===============
    Πάρτε μια..γεύση, έστω και αν δεν συμμετέχει από ..πρώτο χέρι.

    [[Φτιάχνοντας το πρώτο σούσι , χωρίς να ρωτήσεις τον Πάνο ]]
    ==============================
    (…)* Μην ξεχνάς πως το ρύζι, ειδικά στο σούσι θέλει πολύ καλό ξέπλυμα με κρύο τρεχούμενο νερό, πριν το βράσεις.
    * Κόψε τα λαχανικά σου και το ψάρι σε λεπτές λωρίδες.
    * Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στο είδος του ψαριού, με το δημοφιλέστερες να περιλαμβάνουν τόνο, καβούρι, γαρίδες ή και σολωμό .
    * Το τύλιγμα του σούσι θέλει υπομονή κι εξάσκηση! Για να το πετύχεις φρόντισε να μην παραγεμίζεις με πολύ ρύζι, ψάρι και λαχανικά. Για αρχή, προτίμησε να κάνεις μικρότερα σε μήκος ρολάκια , κόβοντας το κάθε φύλλο νόρι σε δύο κομμάτια. Τέλος, για να κλείσει καλά το ρολάκι , βρέξε λίγο τις άκρες του φικιού (νόρι ) ώστε να σφραγίσει καλύτερα το σούσι σου.
    * Το σούσι σερβίρεται σχεδόν πάντα με σάλτσα σόγιας, γουασάμπι και τζίντζερ.
    ΥΓ.
    Αν και τόσο ‘’ηλιολάγνος’’ ο Πάνος, ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι η συνταγή , δεν αποτελεί κρυπτογραφημένο …μήνυμα για τους εξωγήινους του ‘’Αραράτ’’ της Αρμενίας.
    Και μη ξεχνάτε η συκοφαντία ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/7/13 12:38

    Η ώρα της πληρωμής έφτασε.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Δεν μας άρεσε το λογικό και βιώσιμο πρόγραμμα του Γ. Παπανδρέου και αποφασίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και αυτόν και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Δεν μας άρεσε να πληρώσουν αυτοί που έχουν και αυτοί που πρέπει, αυτοί που ουσιαστικά θα πλήρωναν με τις αλλαγές του Πασοκ, αλλά ‘’αναθέσαμε’’ στον Σαμαρά και στον ΒΒ να τους..μαλώσει. Μα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος , είτε ..ιδεολογικά , είτε σαν σύζυγος μεγαλοβιομηχάνου (ΚΥΚΝΟΣ) ο ένας, και σύζυγος της μεγαλοβιομηχάνου (ΠΥΡΑΜΙΣ) ο άλλος, θα προστάτευαν τα συμφέροντά τους. Εξ άλλου αυτό ήταν γνωστό. Είδατε τι έγινε με όσους ‘’έβγαλαν’’ χρήματα στο εξωτερικό. Ούτε γάτα ,ούτε ζημιά και τα ‘’φόρτωσαν’’ και στον Παπακωνσταντίνου.
    Τώρα τρία χρόνια μετά, και αφού η οικονομική μας κατάσταση χειροτέρευσε τρομακτικά. Τρία χρόνια μετά και ενώ η αιτία του κακού..ήταν ο Γ. Παπανδρέου, αναπολούμε τα πρώτα οικονομικά μέτρα του Παπανδρέου και αναρωτιόμαστε. Δεν ήξεραν όλοι οι πολιτικοί καιροσκόποι και τυχοδιώκτες την πραγματική κατάσταση; Τότε γιατί κατέβασαν την Ελλάδα σε γενική απεργία και ανεργία; Γιατί διέλυσαν τον οικονομικό μας ιστό και μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή; Γιατί οδήγησαν τους εργαζόμενους στην απόγνωση και την Ελλάδα στη Γενοκτονία;
    Το πόσο θα ‘’πληρώσουμε’’ την εγκληματική προσπάθεια του Σαμαρά , του Βενιζέλου, του Τσίπρα και των λοιπών .. υπολειμμάτων, θα φανεί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ, μόλις παραλάβουμε τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορείας και τα έντυπα με τους επί πλέον φόρους, για την ακίνητη περιουσία. Οι μεγάλοι, ζουν κάτω από ‘’ειδικό καθεστώς’’ πατριδοκαπηλίας και ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ! Δεν πληρώνουν φόρο γιατί ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ από το σύστημα.
    Έτσι φανταστείτε τι βρώμικο πόλεμο κάνανε στο Γιώργο Παπανδρέου, όταν αντελήφθησαν ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί και οι τραπεζίτες. Σε εμάς όμως αρέσει ο ..μαζοχισμός φαίνεται, αφού ‘’προτιμάμε’’ να πληρώνουμε εμείς αντί για αυτούς;
    Τώρα θα αντιληφθείτε πόσο ΛΑΘΟΣ κάνατε που ‘’διώξατε’’ τον Γιώργο και επί πλέον ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ και την Ελλάδα. Σύντομα έρχεται η ώρα που θα νιώσουμε όλοι πόσο κακό κάναμε στα παιδιά μας ‘’ψάχνοντας’’ την …ΣΩΤΗΡΙΑ των 18 !!! …προγραμμάτων του Αντώνη και την ξεφούσκωτη …ρεζέρβα του Βαγγελάκη .
    Τότε που η πατρίδα μας ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ! και όχι στους Έλληνες.
    Και μη ψάχνετε για ενόχους και εξιλαστήρια θύματα.
    Ο καθρέφτης είναι αμείλικτος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 14:46

      Re paidia autos o typos einai apaixtos
      Mipos einai sto xenodoxeio tou GAP mazi tou?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *