ροή ειδήσεων

Δεν είναι ο Σαμαράς ρατσιστής, ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Αντετοκούνμπο ως παίκτης που κατάφερε να βάλει καλάθι στην επιτυχία, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου... για να δει αυτοπροσώπως τον πρωθυπουργό. Ως τον Μάιο που πέρασε ο Αντετονκούμπο δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας λαθρομετανάστης που δεν είχε κανένα δικαίωμα να πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα από τα ελληνικά, δεν ξέρει πού πέφτει η Νιγηρία, ακόμη και τα αγγλικά τα μιλάει με χαρακτηριστική ελληνική προφορά, αλλά δεν είχε δικαίωμα κατά τον κύριο Σαμαρά να πάρει ελληνική ιθαγένεια.

Αν ο Αντετοκούνμπο δεν έμπαινε στην εθνική ομάδα, θα ήταν απλώς ένας μαύρος που μπορεί να τον μαχαίρωναν σε κάποια γωνιά της Κυψέλης οι σύμμαχοι του κυρίου Πολύδωρα, με τους οποίους θέλει να σώσει την Ελλάδα. Σε καμιά περίπτωση με τους Αντενοκούνμπο.

Και ξαφνικά, ο μαύρος, ο λαθρομετανάστης, αυτός που «αν δεν του αρέσει η Ελλάδα και οι νόμοι της να πάει πίσω στη Νιγηρία», έγινε γνωστός, συμπαθής και Eλληνας. Τόσο Eλληνας, που ο Αντώνης Σαμαράς θα καταδεχθεί να σφίξει το μαύρο του χέρι. Ποιός ξέρει ίσως ανακαλύψουν σε λίγο πως κάποιος προπάπος του είχε ελληνικό αίμα και αυτή είναι άλλωστε η εξήγηση για την επιτυχία του.

Αυτό το επικοινωνικό νταβαντούρι με τον Αντετοκούνμπο, δεν είναι μόνο η υποκρισία των κυβερνώντων. Είναι ο βαθύς τους ρατσισμός. Αυτοί που θεωρούν πως ένα παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να πάρει ιθαγένεια, να γίνει πολίτης της χώρας που ζει, ξεχνούν τα πάντα, βαφτίζουν όποιον θέλουν Έλληνα, αρκεί να τους προσφέρει δόξα και επικοινωνιακή βοήθεια. Όσο μαύρος και να είναι, όσο γελοίοι και αν γίνονται.

Με την ίδια ευκολία και αιρετική θρησκευτικότητα και ανοησία που ανακαλύπτουν «τον Θεό των Ελλήνων», την Παναγία με ελληνικό ISO και το θαυματουργό ελληνικό DNA, είναι ικανοί να κατασκευάσουν ένα μαύρο έλληνα, αρκεί να τους συμφέρει. Τους άλλους μπορεί να τους σφάξει ελεύθερα η συνιστώσα Χρυσή Αυγή.
koutipandoras.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/13 02:13

    Aντε ρε πηγαινε κμην ξαναγυρισεις στο δια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/13 08:21

    Που να πάει ναζιστάκι; σου χαλάει την άρια φυλή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/13 09:05

    Οταν γεννηθει ενας αραπης στην Ελλαδα ειναι Ελληνας.Οταν γεννηθει ενας Ελληνας στην Αμερικη ειναι παλι Ελληνας.Και τα μονα και τα ζυγα δικα μας.Ελληνας γεννιεσαι ,δεν γινεσαι.Οπως ενας αραπης δεν θα γινει ποτε λευκος.Παρτε το χαμπαρι.Κι εσεις που τους γουσταρετε δωστε τους και τις κορες σας για νυφες.Να σας βγαλουν ζεβρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/13 09:37

    Οταν γεννηθεί ένας Έλληνας στην Αμερική είναι Αμερικάνος Πολίτης τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει το χρυσαυγίτικο καύκαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/13 09:57

    Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική . Μάθε να γράφεις που έχεις καταργήσει τους τόνους και μετά να λέγεσαι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/13 14:16

    Βγήκαν τώρα 'ολοι οι προστάτες της δημοκρατίας και του κατά του κόμματος αντιρατσιστές ( μέχρι το κόμμα να τους πεί άλλα) και μιλάνε, άσε μας ρε Βαξεβάνη, ναι είδαμε , κάθε μέρα σφαγμένους αφήνει η χρυσή αυγή,.Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στην Πάτρα σου με αύτα που κάνουν οι λαθρομετανάστες ,αλλά και με τις άθλιες συνθίκες που ζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/13 17:32

    Επειδή κράξανε τον παραπάνω βγήκε ο έτερος χρυσαυγίτης που βάζει κόμμα και τελεία μαζί χαχα κάτι μορφωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *