ροή ειδήσεων

Η χρυσή αυγή αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας;

Πολίτες στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές.... που η εγκληματικότητα, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.

Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστάμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοκοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.

Εμείς δεν μπροούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.

Την ημέρα για να περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωποί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.

Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είαι τα σχολεία μας, αφύλακτα".

Πληροφορούμενοι στην κυβέρνηση την πρόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου να συνδράμει αποφασιστικά στην προστασία των σχολείων και των μαθητών ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση λέγοντας ότι «Θέλω να δηλώσω ειλικρινώς και ευθαρσώς ότι υπάρχει ανησυχία. Τα σχολεία πρέπει φυλάσσονται διότι τα ακραία στοιχεία καραδοκούν», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα που προκύπτει «πρέπει να λυθεί με έναν τρόπο που θα διαφυλάσσει τις σχολικές μονάδες».

Δεν διευκρίνησε τι εννοούσε όταν έλεγε για "ακραία στοιχεία": Για τα στελέχη του ΛαΪκού Συνδέσμου που θέλουν να προστατέψουν τους μαθητές και τα σχολεία ή για τα στελέχη της κυβέρνησης που προκειμένου να εκτελέσουν αυτά που ζητεί η τρόικα θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές απολύοντας του φύλακες των σχολείων;


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/13 13:32

    Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!
    Φωνάζουν όλοι σήμερα να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα μύρια κακά μας έχουν βρεί. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!
    Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!
    Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.
    Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσι φαγία!
    Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!
    Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη;
    Ο Λάος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ! να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά !!!!!!!
    Ε!! " Όμοιος...ομοίω"".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 15:25

    Συγνώμη έχω μια απορία, θα φυλάνε και τους αλλοδαπούς μαθητές ? η σε αυτούς δεν θα τους επιτρέπετε η προσέλευση στο σχολείο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/13 18:08

    ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩ ΕΓΡΑΨΕΣ?ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/13 19:25

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!! ΜΩΡΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ(Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/13 18:52

    τοσο παπαρας εισαι που θα ψηφιζες ΝΑΖΙ χωρίς καν να ξερεις τι ειναι οι ΝΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *