ροή ειδήσεων

Λουκέτο για βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία με πακέτα για Ελλάδα

Η εταιρεία Travel Click έπαψε τη λειτουργία της με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) για οικονομικούς λόγους....

Το πρώτο σημαντικό λουκέτο για τη βρετανική ταξιδιωτική βιομηχανία αυτό το καλοκαίρι, το οποίο επηρεάζει και την ελληνική αγορά, ανακοινώθηκε στην έναρξη της εβδομάδας με την αναμενόμενη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση Βρετανών.
Η εταιρεία Travel Click έπαψε τη λειτουργία της με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) για οικονομικούς λόγους. Η εταιρεία με έδρα το Ένφιλντ στα βόρεια του Λονδίνου πρόσφερε πακέτα μέσω της ιστοσελίδας της και μέσω δικτυακών τόπων ταξιδιωτικών κρατήσεων όπως οι δημοφιλείς στη Βρετανία Travelzoo και Secret Escapes.
Τα πακέτα της περιελάμβαναν πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα και κυρίως στην Κύπρο, καθώς και στο Ντουμπάι, το Λας Βέγκας, τη Φλόριντα και αλλού. Παρείχε επίσης μεγάλη ποικιλία οικονομικών πτήσεων για μεσογειακούς προορισμούς σε συνδυασμό με φθηνή διαμονή.
Ο ετήσιος τζίρος της Travel Click ανερχόταν σε περίπου μισό εκατομμύριο λίρες, που μεταφραζόταν σε περίπου 1000 πελάτες το χρόνο.
Οι περισσότεροι ταξιδιώτες με μελλοντικές κρατήσεις πτήσεων και διαμονής με την Travel Click καλύπτονται από το πρόγραμμα εγγυήσεων της CAA και μπορούν να διεκδικήσουν πλήρη αποζημίωση. Όσοι βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους όπως είχαν προγραμματίσει, αλλά με εναλλακτικές πτήσεις επιστροφής.
Όσοι είχαν κλείσει μόνο πτήσεις ή μόνο διαμονή με την εταιρεία θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες βρετανικές αρχές.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *