ροή ειδήσεων

Απάντηση Πολιτιστικού Συλλόγου Γενναδίου σε σχόλια

Με αφορμή κάποια σχόλια πολιτών στα ΜΜΕ για το σύλλογο μας και το τριήμερο Summer Camp ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενναδίου Νικηφόρος Μανδηλαράς έχει να δηλώσει τα εξής:  ...
Από τη πρώτη στιγμή που πληροφόρηθήκαμε για τη φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή μας μέλημα μας ήταν να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε με οποιοδήποτε τρόπο.
Για το λόγο αυτό παραμένουμε στο χώρο του φεστιβάλ και σε συννενόηση με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στέλνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε.Μέχρι στιγμής τροφοδοτούμε και εμείς τους συνανθρώπους που μάχονται με τον πύρινο εφιάλτη.
Όλες οι δραστηριότητες μας έχουν ακυρωθεί, τα μέλη του Συλλόγου μας μεταβάινουν στις πληγείσες περιοχές για να ενημερωθούν πως μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους εθελοντές σαμαρείτες ώστε να βοηθήσουμε στο έργο τους.
Θα παρακαλέσουμε λοιπόν, ο οποιοσδήποτε έχει να πει κάτι να έρθει σε επικοινωνία και μαζί μας διότι αυτή τη στιγμή σημασία έχει ο εφιάλτης που ζούμε, δυστυχώς δε μπορούμε να εγκαταλείψουμε το χώρο που γίνεται το φεστιβάλ διότι υπάρχουν πράγματα που έχουμε ενοικιάσουμε και πρέπει να προστατέψουμε, όσο για το κόσμο που παραμένει εκεί δε μπορούμε να το διώξουμε γιατί δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα...έχουμε ενημερώσει για την απόφαση μας να αναστείλουμε όλες τις εκδηλώσεις.
Για οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα μας 6971796758,6948531204.

Ευχόμαστε αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει γρήγορα.
Καλό κουράγιο και δύναμη στους πυροσβέστες μας και τους εθελοντές μας.
Η σκέψη μας είναι συνεχώς κοντά τους

Το Δ.Σ του Π.Σ Γενναδίου
Μπαιράμης Σκεύος
Πιζήμολας Στέργος
Ιωάννου Μελπομένη
Αντωναρά Ευαγγελία
Χατζηκώστας Κώστας
Βερδελής Ρένος
Καρασάββας Κώστας

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/13 14:29

    Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 14:59

    gia ta panigiria eiste oloi oi silogoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 18:32

    vre den afinete tis malakies!!!edo to gennadi kaigetai kai eseis san politistikos sillogos paizate mousiki !!!!!san den drepeste!!!alla autos einai o politismos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/13 18:38

    Θα έπρεπε να ντρέπεσται!! Ήρθαν οι ξένοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα μπας και γλιτώσουν τα σπίτι σας, τον τόπο σας, και εσείς όχι μόνο συνεχίσατε να πίνεται μπίρες και καφέδες στην παράλια. Γλεντάγατε ενώ οι ξένοι κινδύνευσαν την ζωή τους ενώ εσείς συνεχίσατε το μπανακι σας, το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε ήταν να κλεινατε την μουσική. Και όχι να δίνετε στόχο. Βόδια! Ε βόδια!!! Τεμπελόσκυλα!! ΟΥΣΤ ΡΕ!! Χαραμοφαγηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/13 18:59

    το νου σας!το ονομα μανδηλαρας ειναι πολυ βαρυ!επρεπε να σταματησετε τη μουσικη αμεσα και αφηστε τα υπολοιπα.ντροπη σας!το νησι μας καιγεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/7/13 19:21

    re kseftiles den ntrepeste ? edo to horio sas kegete ke esis kitazete pos tha diaskedasete ke pos tha pidiksete? kseftilismeni isaste o hiroteros silogos pou ehi gini potte ntropi sas gaidouria !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 21:22

      Εσύ αγορι μου μάλλον σε άλλη πυρκαγιά είσαι!
      1ον δεν ήταν στο χωριό μου ήταν στα πάνω χωριά που μάλλον δε ξέρεις ούτε που πέφτουν ή και αν είσαι από εκεί απλά μαλακιζόσουν όπως πολλοί χωρίς να προσφέρεις το παραμικρό
      2ον εγω και τα υπόλοιπα παιδιά δε περιμέναμε να έρθει στο χωριό μας για να επέμβουμε από το Σάββατο κάναμε αυτό που έπρεπε...να δηλώσουμε παρόν χωρίς να εμποδίζουμε το έργο των πυροσβεστων και των μάχιμων εθελοντών με ένα μπουκάλι νερό να ξεδιψάσουν και ένα σάντουιτς να κρατηθούν!Ξέρεις πόσοι περίεργοι και ηλίθιοι σαν και εσένα κυκλοφορούσαν στα μέτωπα εμποδίζοντας για άλλη μία φορά το έργο της κατάσβεσης?
      Το ποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι και δε μασάμε...Εν καιρό θα φανεί....Ακόμα και για τη συμμετοχή του υπερήφανου συλλόγου μας στα προβλήματα της περιοχής!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/7/13 19:34

    Στη Νοτια Ροδο το Σαββατο που ξεκινησε η μεγαλη φωτια ηταν προγραματισμενες τρεις εκδηλωσεις.Μια στο Κιοταρι απο τον Διαγορα Βατιου,μια στο Γενναδι στην παραλια και μια στην Κατταβια. Οι εκδηλωσεις στο Κιοταρι και στην Κατταβια αναβληθηκαν ενω εσεις στο Γενναδι συνεχισατε το γλεντι!!! Παιδια του συλλογου ¨Νικηφορος Μανδηλαρας¨ μια δημοσια συγνωμη δε βλαπτει.Αυτα που λετε ειναι ανουσιες δικαιολογιες. ¨Αιδως Αργειοι¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/13 09:18

      Ανενημέρωτε....το Σάββατο απόγευμα που ξεκίνησε η φωτιά δύο εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες...της Ιστρίου και του Βατίου (ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι του Βατίου έγινε στο Κιοτάρι αλλά χωρίς τη συμμετοχή τους...), του Γενναδίου είχε ήδη ξεκινήσει από τη Παρασκευή πρωί!!!! Ηλίθιε αντιγενναδενέ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/13 18:07

      Ηλιθιε γενναδενε αυτο λετε και οι δυο. Κιοταρι απο Διαγορα Βατιου,Γενναδι απο το συλλογο σας,Κατταβια χοροσπεριδα στην πλατεια του χωριου,Ιστριος θεατρο σκιων.Ολες αναβληθηκαν εκτος απο τη δικη σας.Ακομη μια φορα ντροπη σας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/7/13 19:55

    XAXAXAXA !!!! Poion koroideuete oi fotografies sto facebook allo deixnoun !!! To glentisate KANONIKOTATA !!! KSEFTILES kai eseis kai oi kalesmenoi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/7/13 20:58

    Η εκδήλωση ξεκίνησε τη Παρασκευή και όχι το Σάββατο,δυστυχώς για άλλη μία φορά το ουσιαστικό ζήτημα πάει στην άκρη και λιθοβολούμε! Ειπώθηκαν πολλά όμως η ουσία είναι μία...άλλο ένα κομμάτι του νησιού καταστράφηκε από την ολιγωρία του κράτους και εκεί πρέπει να σταθούμε και όχι τι έκανε ο ένας και ο άλλος σύλλογος.Προσωπικά ήμουν στη φωτιά τα παιδιά του Γενναδίου, από το Σάββατο πηγαινοέρχονταν με τρόφιμα και νερό κάτι που μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει φροντίσει ούτε ο Περιφερειάρχης ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο Αντινομάρχης που βρίσκονται στο μέτωπο και κυνηγούν τις κάμερες αντι να μεριμνούν για τα αυτονόητα!Επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι στα παιδιά ζητήθηκαν κάθε φορά που πήγαιναν να τροφοδοτούν με ότι μπορούν και αυτοί μέχρι αργά το απόγευμα το έπρατταν!
    Επίσης τη Παρασκευή ήμουν στο Summer Camp...και οι φωτογραφίες είναι της Παρασκευής, υπάρχουν και το Σάββατο αλλά είναι πριν καν γνωστοποιηθεί η έκταση της φωτιάς.
    Είναι λυπηρό να χτυπάμε συλλόγους που ειλικρινά έχουν προσφέρει στο τόπο απλά και μόνο επειδή είχαν μία εκδήλωση που τελικά ότι υπήρχε σε φαγητό εκεί κατέληξε στους ταλαιπωρημένους πυροσβέστες και εθελοντές που για άλλη μία φορά οι τοπικοί άρχοντες τους κρέμασαν κυριολεκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/7/13 21:13

    As to file den to swzeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/13 21:25

      Γιατί εσύ τι έσωσες???????????????????????

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/7/13 23:04

    ston kirio ite kiria 9;22.anti na zitisete mia signomi pou kseftelisate to to horio sas sitate ke ta resta san den ntrepeste ilithia kataskevasmata ekseftelisate ke to onoma tou nikiforou mandilara toulahiston allaksete tin onomasia tou thithen silogousas kaneas den vrethike mehri tora na pi oti pire esto ena mpoukali nero apo ta heria sas ke esto an egine kati tetio me ti kardia mporousate na diaskedazete otan alli edinan tin zoi tous gia na min erthi i fotia sto horio sas? alla ke stin istrio itan gia na gini ena theatro skion alla alla anevlithike esis re karaggiozides den mporousate na anavalete tin vlakodes diaskedasi sas gia mia evdomada ?? gaidouria !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/7/13 09:15

    Ποιος διασκέδαζε ρε καραγκιόζη 11.04?Το θέατρο σκιων στην Ίστριο που έπρεπε να πρωταγωνιστείς, αναβλήθηκε γιατί ήταν το Σάββατο βράδυ, ενώ Summer Camp είχε ήδη ξεκινήσει από Παρασκευή πρωί...Η φωτιά ξέσπασε Σάββατο απόγευμα...ενημερώσου πρώτα ηλίθιεεεεεεεεεεε!!!!!!!
    Και όσο αν πήγαν νερό και φαγητό πάνω τα παιδιά του Συλλόγου, αυτό το ξέρουν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, ο Ερυθρός Σταυρός, ο Δήμος και όσοι συνέβαλαν σε αυτό...Αυτοί δηλαδή που έκαναν έκκληση για βοήθεια από το πύρινο μέτωπο, όταν εσύ ασχολιόσουν μαζί μας από τη καφετέρια ή το σπίτι σου!!!Εσύ και όλοι οι κακοήθεις σχολιαστές τι βοήθεια πρόσφερατε σαν "ευσηνείδητοι" πολίτες?
    'Αντε ρε ρουφάτε το καφέ σας και μετά μιλάτε που βρήκατε ευκαιρία πάλι να το παίζετε ξερόλλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/7/13 11:10

    Eiste 3erokefaloi oloi sas. Oi perrissoteroi sas lene pws apo sevasmo kai mono eprepe na kleisei i mousikoi. Htan ntropi gia to sullogo kai xwrio na kaigetai i notia rodos kai na paizei mousiki tin wra mias megalis katastrofis. To poios boithise kai poios eixe sinisferei se auti ti katastrofi ekane kalo gia to topo tou. Kali kardia. I eikona pou deixnei exw einai auti. Oti kai na kanate to prwto pou eprepe na ginei itan na kleisei i mousiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/7/13 11:57

    re ilithie distihos ston karakiozi den mporesa na protagonistiso giati ekini tin ora imoun ste dasi ke prospathousa na min erti i fotia sto horio sou ke den imoun stin paralia na akouo mousiki ke na kano kamaki aloste avtos ine ke o logos pou dimiourgisate avto to summer camp den ehete me ti allo na asholithite gaidouria ke ehete to thrasos na apantate se avta pou sas grafoun ahristi tis kinonias !!!













    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 22:08

      Σώπα ρε?Και γιατί να μην απαντάμε?Σε αυτό το site ότι θέλει γράφει ο καθένας έτσι και εμείς σχολιάζουμε χωρίς να δίνουμε και τη δέουσα σημασία βέβαια γιατί δεν υπάρχει σοβαρότητα....αν δίναμε σημασία στο τι λέτε...ακόμα θα σβήναμε φωτιές...Αλήθεια πως τα κατάφερες και δεν ήρθε η φωτιά στο χωριό μας...Μπράβο σου πάντως γιαυτή σου τη "θυσία" θα σε ευγνομονούμε πάντα...Του χρόνου το σαμερ καμπ θα εισηγηθω να γίνει προς τιμή σου!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος30/7/13 18:12

    Καλα ρε γενναδενοι δεν εχετε λιγο τσιπα πανω σας και πατε να βγειτε και απο πανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/7/13 22:14

    Η παραπληροφορηση δυστυχως ειναι χειροτερη απο την αγνοια.... Επειδη δινεται βημα σε καθε δημοσιογραφισκο ο οποιος εχει ενα τοσο δυνατο μεσο οπως η τηλεοραση και παραπληροφορει τον κοσμο χωρις να διασταυρωνει τις πληροφοριες του, δεν σημαινει οτι αυτα που λεει ειναι και σωστα...
    Το Σαββατο το απόγευμα οταν και ξεκινησε η πυρκαγια και χωρις ακ0μα κανεις να ξερει τις τραγικές της συνεπεις, οντως η εκδηλωση του συλλόγου του Γενναδιου συνεχιζόταν κανονικα... Οταν ο συλλογος ειδοποιηθηκς οτι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα, στην εκδηλωση παρεμεινε μονο προσωπικο ασφαλειας. τοσο ο προερδρος του πολιτιστικου οσο κ τα περοσσοτερα μελη οπως και αρκετοι κατοικοι του χωριου εσπευσαν να βοηθησουν...Να σταματησει η εκδηλωση μεσα στην νυχτα, ενω υπηρχαν μικρα παιδια που κατασκηνωναν και τα οποια οι γονεις τους εμπιστευτηκαν στα μελη του συλλογου να προσεχουν, μαλλαν ηταν αδυνατον.. οποιος εχει ασχοληθει με εκδηλωσεις κ τι σημαινει ασφαλεια, καταλαβαινεο τι θελω να πω.
    Επισης, σε συννενοηση με τον ερυθρο σταυρο ο οποιος βρισκοταν εκει στην εκδηλωση, αποφασιστηκε να αποχωρησει και να παει να βοηθησει στην φωτια.
    και θελω να ρωτησω : Γνωριζετε οτι ο συλλογος γενναδιου την κυτιακη ανεβαλε ολες τις εκδηλωσεις που ηταν προγραμματισμενες και οτι σταματησε η μουσικη?
    Γνωριζετε οτι την κυριακη υπηρχαν απο τα μελη του συλλογου στην εκδηλωση μονο 4 γυναικες κ 2 αντρες και οι υπολοιποι ηταν στην φωτια?
    Γνωρίζετε οτι οσυλλογος προσέφερε γυρω στα 500 μπουκαλια νερο και στα 250 σαντουιτς (αυτα μπορουσε την δεδομενη χρονικη στιγμη, εσεις που τους βριζετε αληθεια τι προσφερατε?)? κ οσοι νομιζουν οτι βοηθεια σημαινει μονο να εισαι στο μετωπο, ειναι αδαης και γελασμενος και μαλλον απλα καθεται στου υπολογιστη κ απλα σχολιαζει. Διοτι μην νομιζουν καποιοι οτι με το που θα πας στην φωτια φαντης μπαστουνης θα σου πουν πιασε μανικα να σβησεις ....
    Γνωριζετε οτι ο συλλογος ηρθε σε επαφη με τις ξενοδοχειακες μοναδες της νοτιας ροδου που με την σειρα τους εδωσαν φαγητο κ τροφιμα στους πυροσβεστες?
    Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιος πολεμος με την εκδηλωση του Γενναδιου. <επειδη ηταν κοντα στην φωτια? Δηλ αν ηταν η φωτια στην ροδο δεν θα πειραζε? Με το σκεπτικο αυτο επρεπε να αναβληθει κ η συναυλια της πρωτοψαλτη και να πανε να βοηθησουν και οι διοργανωτες αυτης της εκδηλωσης οπως κ καθε αλλη εκδηλωση.
    κλεινοντας θελω να πω πως καλο ειναι να ακουγονυαι ολες οι αποψεις κ οχι μονο οι αποψεις "δημοσιογραφων", οι οποιοι εχοντας την δυναμη της τηλεορασης λενε οτι θελουν χωρις να διασταυρωνουν πληροφοριες, θελοντας να πουλησουν ενημερωση ψευτικη που το μονο που κανει ειναι να μας αποπροσανατολιζει απο το κυριως προβλημα που ειναι η λειτουργια του κρατικου μηχανισμου.. αυτο πρεπει να αναφερεται κ να προβληματιζει κ οχι αν ενας συλλογος συνεχιζει μια εκδηλωση (που δεν την συνεχισε) ενω υπηρχε φωτια...

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΣΒΕΣΤΙΚΗ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 22:12

      ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1500 ΝΕΡΑ,5 ΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ,3ΚΙΒΩΤΙΑ ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ 670 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος31/7/13 20:48

    to 80% ton xrhmaton ta pairnei idioktiths nykterinou kentrou ths palias polhs kai to 20% pane sto sullogo.ola ta analamvanei o idiktiths. lamogia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 21:58

      Τι λες βρε καραγκιόζη?Από που και ως που εμείς με παλιά πόλη?Μπας και ο δικός σου συλλογος τέτοια κάνει και νομιζείς ότι έτσι λειτουργούν όλοι?
      Πολύ γελάσαμε...τελικά σε αυτό το μπλοκ μπορείς να διαβάσεις όλες τις πα...ριες που λέει ο κάθε ηλίθιος!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/13 22:33

      φιλε εχεις λαθος.... το 25% παει σε μπαρακι της παλιας πολης, το αλλο 25% σε κωλομπαρο στο φαληρακι και το υπολοιπο 50% σε ψησταρια στην ψινθο.... Τι αλλη πιπα θα διαβασουμε ακομα απο ασχετους, ανενημερωτους και παραπληροφορημενους....

      το 2ο, 3ο και 4ο summer camp εγινε αποκλειστικα απο τον συλλογο γενναδιου. για το 1ο, ενημερωσου καλυτερα......

      αλλα εσενα σε βλεπω να σε πειραζει πιο πολυ η εκδηλωση που γινετε, παρα οτι δηθεν γινοταν εκδηλωση ενω υπηρχρε φωτια.... γιατι αραγε?

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος1/8/13 17:03

    Τα λύματα 100 μέτρα πιο κάτω απο το camp δεν τα εχετε δει? δεν σας μύριζε ? άλλη οικολογική καταστροφή εκει....δεν σας ενοχλεί αυτό εκει με τις χαβουζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 22:34

      το οτι δεν δουλευει ο βιολογικος δεν φταιει ο συλλογος.....

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος1/8/13 17:05

    Γενναδι ωραίο μέρος σε λάθος χέρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 21:59

      Ε τότε έλα εσυ που έχεις τα σωστά ρε!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος1/8/13 22:15

    σιγα μην ερθει αυτος... ειναι του σαββατοκυριακου τουριστας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/8/13 23:05

    Βρέθηκα κι εγώ με την παρέα μου στο Summercamp σαν κατασκηνωτές και αυτό που έχω να πω είναι πως τα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση μας είπαν από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά ότι ενδέχεται να ακυρωθεί το camp, αλλά τελικά αποφάσισαν να μείνουν εκεί κάποιοι και να μας εξυπηρετούν. Ο πρόεδρος του συλλόγου μαζί με εθελοντές πήγε στη φωτιά από την πρώτη στιγμή και έμειναν πολύ λίγοι από το προσωπικό. Έτσι κι αλλιώς δε μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλοι. Και να φεύγαμε δε θα άλλαζε κάτι. Ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Κυριακή. Και είναι αλήθεια ότι την Κυριακή τα παιδιά έστειλαν στους πυροσβέστες πολλές σακουλες με σάντουιτς και πολλά κιβώτια με νερά. θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου γιατί φέρθηκαν με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους ανθρώπους που φιλοξενούσαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους τους πυροσβέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/8/13 23:43

    Σάββατο βράδυ όταν η φωτιά φαινόταν απο τον δρόμο (αγγελακι ταβέρνα ) εσείς παίζατε μουσική με φωτοριθμικα εκει πέρασα και τα είδα ......φυσικα δεν είχε κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/13 13:20

      Ναι και εμείς χορεύαμε και τη βλέπαμε μετά μουσικής...Τι να κάνουμε δεν είμαστε ευαίσθητοι όλοι σαν και εσένα 11.43.Αλήθεια γιατί δεν ήρθες να μας το πεις και το γράφεις ανώνυμα...
      Η κριτική στα κάθε site ανώνυμα και κρυφά είναι γιαυτούς που δεν έχουν το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τη πραγματικότητα!!!Εμείς επώνυμα μιλάμε, με αποδείξεις και με μεγάλη περηφάνια που είμασταν ΟΛΟΙ παρόντες ηθικά και υλικά στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε....

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος3/8/13 13:33

    Παρεπιπτόντως ποιος από όλους τους παραπάνω που τόσο ένθερμα σχολιάζουν για τη δήθεν απαράδεκτη συμπεριφορά μας?Οι κύριοι του Σαββατοκύριακου?Οι καραγκιόζηδες που έρχονται εδώ μας βρωμίζουν και φέυγουν?Που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι υπαίτιοι φωτιάς?Οι ροδίτες της Νότιας Ρόδου που έρχονται όποτε θέλουν και μία φορά δε τους είδαμε να προσφέρουν κάτι σε αυτό το τόπο?Εδω συλλόγους ιδρύουν, τους βαφτίζουν νοτιοροδίτικους αλλά στη πόλη δραστηριοποιούνται...Εδω και πάρα πολλά χρόνια ο Π.Σ Γενναδίου αποτελείται από μόνιμους κάτοικους του χωριού, απο μόνιμη νεολαία που έχει προσφέρει πολλά...Γιαυτό τα ροδιτόπουλα του Σαββατοκύριακου να το βουλώσουν γιατί αν η φωτιά ήταν καθημερινή μόνοι μας θα είμασταν σιγά μην έτρεχαν από τη πόλη...Άντε ρε ανάξιοι που θέλετε κιόλας να έχετε και γνώμη!!!!Ελάτε να γίνετε μόνιμοι κάτοικοι και μετά να έχετε άποψη!!!
    Να δούμε και πόσοι απο εσάς θα φανούν στις δεντροφυτεύσεις...ακόμα και Σαββατοκύριακο που προγραμματίζονται δήθεν για να έχουμε βοήθεια...πάλι άφαντοι είστε!!!ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *