ροή ειδήσεων

Αυτός θα είναι ο μισθός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα

Μόνο το άκουσμα του ποσού προκαλεί… ίλιγγο. Την ώρα που για άλλους κόβονται μισθοί και συντάξεις, ο πρώην βουλευτής.... του ΠΑΣΟΚ και νυν εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Χρήστος Παπουτσής, θα αμείβεται με 10.000 ευρώ το μήνα!
Η επιλογή του Χρήστου Παπουτσή για τη θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Γκρινιάζουν στο ΠΑΣΟΚ, γκρινιάζουν και στη ΝΔ για την επιλογή Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα Όχι μόνο στα social media που έχουν από την Παρασκευή κατακλυστεί με σχόλια πως ένας πολιτικός τον οποίο οι πολίτες άφησαν εκτός Βουλής, επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα ή πως ο επόμενος πολιτικός που θα επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς για παρόμοια θέση θα είναι ο… Γιώργος Παπανδρέου.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Λέγεται πως η τοποθέτηση Παπουτσή στη συγκεκριμένη θέση έγινε με πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά και πως πρόθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν να… κόψει το βήχα στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν και από τις παρασκηνιακές επαφές αλλά και από το γεγονός πως ο Χρήστος Παπουτσής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό τουίταρε κατά της συμμετοχής πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, τώρα δέχεται να γίνει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Φυσικά, γκρίνιες υπάρχουν και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, για ευνόητους λόγους.

Ο νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα θα αναλάβει καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/7/13 20:51

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ;
    300.000 το χρόνο πληρώνουμε το ζεύγος Μιχαλολιάκου.
    «Το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα» ανέφερε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ από το βήμα της Βουλής, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε εκ νέου με την βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του γενικού γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου, δείχνοντας φωτογραφία της με ακριβά κοσμήματα Very Gavello, σημειώνοντας ότι καταστήματα της φίρμας στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο σε Μύκονο και Κολωνάκι.
    Προέτρεψε μάλιστα «κάθε άνθρωπο λαϊκής γειτονιάς, που νομίζει ότι θα βρει αποκούμπι στη Χρυσή Αυγή, να πάνε στην οικία Μιχαλολιάκου για δανεικά»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/13 20:55

    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/7/13 20:56

    Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου

    Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.

    Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...

    ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

    Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διενεργήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα εξετάσει εάν χρειαστεί μάρτυρες, θα υποβάλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και σε περίπτωση που διαπιστώσει τέλεση αξιόποινης πράξης θα καλέσει ως ύποπτους τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων προκύπτουν ενδείξεις από την έρευνα του.

    Πηγή: Τα ΝΕΑ


    Σχόλιο : Πάντα γοητευτική η ώρα που φτάνει να κριθούν και οι κριτές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/7/13 20:58

    Οι μετακινήσεις βουλευτών
    από το ένα κόμμα στο άλλο δείχνουν απλώς ότι ο χαμαιλεοντισμός δεν είναι απλώς μια ιδιαιτερότητα ενός συγκεκριμένου ερπετού ν' αλλάζει το χρώμα του για να προστατεύεται από τους εχθρούς του, αλλά για τους ανθρώπους είναι... σαλταδορισμός, αριβισμός, τυχοδιωκτισμός. Αλλά όλοι αυτοί δεν θα διακινούνταν στην πολιτική αρένα εάν δεν υπήρχε το επιχειρηματικό κατεστημένο που επιδιώκει να χειραγωγεί πρόσωπα, και πολιτικές δυνάμεις προς ίδιον όφελος, κι έχει πάντα τον τρόπο. Οι εργολαβίες και οι εκδοτικές επιχειρήσεις μπλέκονται με την πολιτική και τ' αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/7/13 21:14

    Τελικά αυτά που σάς έδινε ο ΓΑΠ μέσω Αρκτούρου δέν πήγαν χαμένα .
    ================================
    Δέν θα μπώ σε διάλογο για να αυξήσεων το κασέ τής επίθεσης σάς μόνο 2 αποφάσεις δικαστηρίων θα σάς παραθέσω γιά τήν λάσπη που σάς προμήθευσαν.
    1.τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση εφετείου κατά ΔΟΛ για τήν δήθεν εμπλοκή του αειμνήστου Α.Παπανδρέου με τη17Ν.
    2.γιά το αυθόρμητο περιστατικό της ,Ύδρας τήν καταδίκη του δικηγόρου Πυλιώτη απο το πρωτοδικίο Πειραιά για συκοφαντική δυσφήμιση .
    3.Στο χρηματιστήριο όπως οι περισότεροι Έλληνες Έχασα το 2000 όλα τα κέρδη και το κεφάλαιο μου. Πάνος Καμμένος Συγχαρητήρια γιά τήν στήριξη τών χρηματοδοτών σάς μέσω αρκούδας. Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (14) ΟΧΙ (137) Αναφορά Permalink


    Απάντηση στο σχόλιο ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ 14.1.2012 | 20:25
    ========================================
    Προς Πάνο Καμμένο! Αγαπητέ κύριε, αν είστε όντως εσείς: Ήμουν σίγουρος ότι θα μπαίνατε στο ίντερνετ για να βρείτε κάτι κακό για μένα και να πλέξετε μια συνωμοσία.
    Έχει πολλή πλάκα γιατί στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ,
    την Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την αρκούδα, δούλεψα όντως, ως υπεύθυνος υποστηρικτών - απ' τον Δεκέμβριο του 2006 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009.

    Δηλαδή επί της δικής σας κυβέρνησης! (Λίγο πριν τον ΓΑΠ απολύθηκα!)
    Λοιπόν;
    Πόσα με τάισαν κύριε Καμμένε η κυβέρνηση της οποίας ήσασταν Υπουργός κι ο αρχηγός σας κύριος Καραμανλής μέσω "χρηματοδοτήσεων" για την αρκούδα;
    Ευχές! Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/7/13 12:56

    Άδικα μιλάμε μόνο για τον πουτσο είμαστε όλοι μας μόνο λόγια είμαστε και θεωρίες άστους να παίρνουν 10000 και εμείς 700 και αυτά μουρμουρισμενα εμείς τι κάνουμε εκτός από το να λέμε ολο ναι. Απλά ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *