ροή ειδήσεων

Ο Δένδιας αφήνει χωρίς φύλαξη τους δικαστές για να προσέχει του celebrities

Σαν πιστοποιητικό για την κάθε λινάτσα του lifestyle λειτουργούν οι αστυνομικοί που τους παραχωρεί ο εκάστοτε υπ. Δημόσιας Τάξης. Κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό του... διαθέτει και αστυνομικό συνοδό. Την ίδια ώρα οι εισαγγελείς που χειρίζονται κρίσιμες και επικίνδυνες υποθέσεις είναι αφύλακτοι στόχοι-γειασάν τους Δένδιες λοιπόν...

Να προστατέψει η Εκτελεστική και Νομοθετική εξουσία τους έλληνες δικαστές καλεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με ανακοίνωση συμπαράτασης που εξέδωσε για την εισαγγελέα στη Λάρισα στην οικία της οποίας τοποθετηθηκε εκρηκτικός μηχανισμός νωρίτερα το Σάββατο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη την 20-7-2013, στην οικία εισαγγελέως στη Λάρισα.

Εκφράζει τη συμπαράστασή του στην εισαγγελέα, στην οικογένειά της, καθώς και πολίτες που διέτρεξαν κίνδυνο από την έκρηξη.

Ενόψει του ότι πρόκειται για ένα ακόμη από τα παρεμφερή πρόσφατα περιστατικά, κατευθυνόμενο εις βάρος δικαστικού λειτουργού ο χειρισμός υποθέσεων εκ μέρους του οποίου δεν ευαρέστησε τους δράστες, υπογραμμίζει ότι οι δικαστές και οι εισαγγελείς ασκούν και θα εξακολουθήσουν ασκούν με σθένος, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα τα καθήκοντά τους, όποιες δε προερχόμενες από το χώρο της ανομίας προσπάθειες εκφοβισμού τους θα μείνουν χωρίς αποτέλεσμα.

Καλεί, τέλος, την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία να κατανοήσουν ότι το λειτούργημα του δικαστή και του εισαγγελέα, ενέχει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και ότι παρίσταται άμεση η ανάγκη λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων δημιουργίας και διατήρησης συνθηκών ασφάλειας, εντός των οποίων θα εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η απονομή της Δικαιοσύνης με ανεξαρτησία, σθένος και παρρησία, ακώλυτα απόδια πράξεις εγκληματικής βίας και κάθε είδους παρεμβάσεων.
Πηγή:www.capital.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *