ροή ειδήσεων

O ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !!

Από πολύ νωρίς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου....


Ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο και μετά ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε στο νησί. Εκεί φιλοξενείται με τη σύζυγό του Αντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια. Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.






Ο χωματόδρομος που οδηγεί εκεί σταματάει σε ένα σημείο. Εκεί υπάχει μια πόρτα που ουσιαστικά "μπλοκάρει" τη διέλευση οχημάτων, καθώς και μια ταμπέλα που ενημερώνει ότι πρόκειται για ιδιωτική περιοχή.
Ετσι ο Γ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα.
gkourou.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/13 12:19

    τόσα ταξίδια έκανε φέτος στο εξωτερικό. πρέπει να ξεκουραστεί και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/13 12:37

    Καλή ξεκούραση πρωθυπουργαρα!Απο Νοέμβρη πάλι θα ξεκινήσει περιοδείες σε πανεπιστήμια για το πως κατάντησαν την Ελλάδα έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/13 18:57

      Κι όμως άνθρωποι ανώριμοι ,
      μικροί και ευτελείς καμένη ακροδεξιοσαβούρα, προσπαθούν να αποκτήσουν..δόξα γράφοντας σχόλια, που ούτε οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας δεν θα τολμούσαν. Είναι περίεργο, υπάρχουν τόσο πωρωμένοι ανθέλληνες ή τόσο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ χαφιέδες; Προσπαθούν, εμφανώς τόσο μάταια, να τον μειώσουν επειδή υπερασπίζεται την Ελλάδα μας; ή, η αγραμματοσύνη τους και η οικογενειακή τους ‘’δομή’’ τους έχει αναθρέψει με αυτά τα ανθελληνικά συναισθήματα;
      Μήπως όλοι αυτοί που ‘’σχολιάζουν’’ τόσο βρώμικα, είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ντόπιοι ή και ξένοι , επιδιώκοντας την καταστροφή της πατρίδας μας;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/13 11:37

      Υπερασπίζεται;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/7/13 11:39

      Να τος ο πασοκτζης!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/13 13:45

    ποτε θα ερθει η ωρα που θα πληρωσεις???
    και οι ταξιτζιδες ειναι πολυ επικινδυνοι οδηγοι !!μπορουν να σε πατησουν με το ταξι

    για λιγα ευρω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/13 19:32

      δεν χρειαζεται να τον πατησουμε εμεις μονος του θα πνιγη η θα σκοτωθη με το ποδιλατο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/13 18:53

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
    Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;
    Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση.
    Κάθε δαπάνη έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!!

    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/7/13 18:54

    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .
    3% έλλειμμα ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, ενώ ξεπερνούσε το 15% στο τέλος του 2009
    Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..

    865.000 προσλήψεις από το 2004-2009, εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
    Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
    Με 120.000 ευρώ αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
    35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

    Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι , είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας, ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης..
    Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι μας δυσφορήσαμε όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.
    Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
    Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !
    Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.

    Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.
    Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !
    Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
    ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
    Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/7/13 19:12

    Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:
    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.
    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.
    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.
    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.
    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.
    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.
    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *