ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πλήγμα για τον τουρισμό η διακοπή των δρομολογίων της Olympic Air

Τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή των δρομολογίων της Olympic Air από την Αθήνα στη Ρόδο, από 30 Σεπτεμβρίου, εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, τονίζοντας... ότι η διακοπή αυτή θα έχει αρνητικές συνέπειες για το νησί.

«Είναι μια κίνηση που πλήττει καίρια τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της χώρας και όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και του τουριστικού προϊόντος, για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού -κι αυτό σε μία περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη διατήρηση, αν όχι την ενίσχυση, της μόνης πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας που αντιστέκεται στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και προσφέρει έσοδα στο δημόσιο», αναφέρει ο δήμαρχος Ρόδου.

Σημειώνει δε ότι η διακοπή των δρομολογίων της Olympic Air «ενισχύει την ανισότητα σε βάρος της Ρόδου και των νησιών του νομού μας, ανισότητα που υπάρχει ακριβώς λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα τους», επισημαίνοντας πως «εκτός από τη μείωση των διαθέσιμων θέσεων για τη μετακίνηση των Ροδιτών και των επισκεπτών του νησιού, αφήνει ουσιαστικά τη Ρόδο να συνδέεται αεροπορικά με την υπόλοιπη χώρα από μία μόνο εταιρεία, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για μονοπωλιακές καταστάσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγονται», και τονίζει:«Είναι αυτονόητο ότι η κοινωνία της Ρόδου δεν μπορεί να δεχθεί άλλο ένα πλήγμα σε βάρος της ανάπτυξής της και πρέπει να αντιδράσει με κάθε νόμιμο τρόπο. Ο δήμος Ρόδου θα βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να γίνουν συντονισμένες κινήσεις».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/7/13 17:09

    ε ναι.. πολύς ανταγωνισμός, χαμηλές τιμές.. Λίγη παύση μερικών μηνών να εκτοξευθούν οι τιμές τον εισιτηρίων και μετά γυρνάμε σαν ήρωες γιατί "νοιαζόμαστε για τους νησιώτες φίλους μας" και ερχόμαστε να λύσουμε τα προβλήματα όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *