ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έβαζε παιδιά 10 και 11 χρόνων να κάνουν διαρρήξεις!

Τρύπωναν στα δωμάτια των ξενοδοχείων από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες ή, αν ήταν κλειστές, τις παραβίαζαν «Εξπέρ» στις διαρρήξεις είχε κάνει τους δυο ανήλικους συνεργούς του....
που είναι μόλις 10 και 11 χρόνων, ο «αρχηγός» της σπείρας που χτυπούσε δωμάτια ξενοδοχείων στο Φαληράκι της Ρόδου! Μέχρι στιγμής έχουν διαλευκανθεί πέντε διαρρήξεις και άλλες τρεις απόπειρες.

Οι δυο πιτσιρικάδες έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας ενός ξενοδοχείου, τη στιγμή που έβγαιναν από το δωμάτιο που είχαν διαρρήξει έχοντας μαζί τους χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Ο 26χρονος τσιγγάνος που τους μετέφερε με το αυτοκίνητό του στα σημεία όπου θα χτυπούσαν, είδε τους υπαλλήλους να συλλαμβάνουν τους ανήλικους και έγινε καπνός!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου που ανέλαβαν να διερευνήσουν τη δράση των λιλιπούτειων διαρρηκτών, διαπίστωσαν ότι τρύπωναν στα δωμάτια των ξενοδοχείων από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες ή, αν ήταν κλειστές, τις παραβίαζαν! Έτσι, είχαν διαρρήξει άλλα δυο δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο πριν συλληφθούν και είχαν κλέψει 115 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές άξιας 640 ευρώ που αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Το τελευταίο δεκαήμερο, οι δυο ανήλικοι που κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία είχαν κλέψει από τα δωμάτια παραθεριστών μετρητά, κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές και κινητά, τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη και αναζητούνται όπως και ο 26χρονος καθοδηγητής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τις μητέρες των παιδιών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενες για παραμέληση της εποπτείας τους.
protothema


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *