ροή ειδήσεων

Τι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου του 19χρονου

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ έρχονται στη δημοσιότητα μετά την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ....
Οι ελεγκτές επιθεώρησαν το τρόλεϊ προκειμένου να εξακριβώσουν τι διαδικασία ανοίγματος της πόρτας και το ποιος πάτησε το μπουτόν κινδύνου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr που επικαλείται δικαστικές πληροφορίες στο πόρισμα των ελεγκτών μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρεται πως «ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε». Παράλληλα, από την εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το τραγικό περιστατικό.
Η δικηγόρος της οικογένειας, Αρετή Παπαναγιώτου, έκανε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το μοιραίο βράδυ της Τρίτης. Μιλώντας στο Mega, ξεκαθάρισε ότι οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται για το τραγικό περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ίδια τόνισε ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθυστερήσουν αρκετά και ότι η οικογένεια στην παρούσα φάση αυτό που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί την πορεία της δικογραφίας.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *