ροή ειδήσεων

Ο κακός χαμός από δωρεά 5.000 ευρώ της Χρυσής Αυγής στον Αρκτούρο!

Ο κακός χαμός έχει γίνει γύρω από το θέμα της δωρεάς ποσού 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή στην οικολογική οργάνωση «Αρκτούρος»!

Η Χρυσή Αυγή ενημέρωσε στην ιστοσελίδα της ότι προέβη στη δωρεά....
του συγκεκριμένου ποσού ανταποκρινόμενη σε δημόσια κάλεσμα της οργάνωσης για στήριξη της καθώς «διανύει τη χειρότερη περίοδο της λειτουργίας της».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση η Χρυσή Αναφέρει ότι ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος «είναι γνωστό ότι είναι ζωόφιλος και φιλοξενεί στην οικεία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και έναν γάτο)!».

Το νέο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια καθώς ιδρυτής του Αρκτούρου και πρόεδρός του είναι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την απέχθειά του για τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την «εθνικιστικό μόρφωμα νεοναζί». Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Βηματοδότη δεν δίστασε να αποκαλέσει τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο «αλήτη» και να δηλώσει ότι στη ΔΕΘ δε θέλει ούτε να τον δει μπροστά του! Πολλές ήταν, λοιπόν, οι απορίες και τα σχόλια σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες για την αποδοχή της δωρεάς της Χρυσής Αυγής από τον κ. Μπουτάρη και τον Αρκτούρο...

Η Χρυσή Αυγή, από την πλευρά της, έσπευσε να τονίσει ότι «στηρίζει τις αρκούδες, τους λύκους και τον Ελληνικό ποιμενικό και όχι τον Μπουτάρη».

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Αρκτούρος, σημειώνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται και ούτε συντάσσεται με πολιτικές ιδεολογίες αφού «σταθερή ιδεολογία του είναι μόνο η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση-απάντηση του Αρκτούρου:

«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει σήμερα την πιο δύσκολη περίοδο της λειτουργίας του. Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και φορείς που λειτουργούν νόμιμα για οικονομική υποστήριξη προκειμένου να συνεχίσει τις δράσεις του. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης του πολύχρονου έργου και των περιβαλλοντικών κατακτήσεων.

Στα 21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία.

Τέλος, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένοντας πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αρχές του, συνεχίζει με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια τη διαχείριση στα οικονομικά της οργάνωσης. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ χρειάζεται την υποστήριξη σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Σας περιμένει δίπλα του».
Πηγή: star.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/13 00:18

    Αντε ρε Μπουτάρη βάλε κανένα σκουλαρίκι στο αυτί και δώσε και άδεια για ν ανοιχτη κανένα τζαμί στη Θεσ/νικη και μην ασχολείσαι με τον Μιχαλολιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/13 10:55

      Όταν ο Μπουτάρης ίδρυσε τον Αρκτούρο ο κοντομιχαλολιακος τραβουσε τα βυζιά του.

      Αλλά αμα είσαι αμυαλος και ανιδεος (δηλαδη εθνικιστης) τι θα πεις, κατι τελειως ασχετο για σκουλαρικια και τζαμια να φανεις εξυπνος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/13 01:11

    Ο πατριωτης αυριο εγκαινιαζει το σπιτι του σφαγεα Κεμαλ Ατατουρκ.
    Μονο ιδεες κ εξυπναδες χωρις να βλεπουν την ζημια που προκαλουν στο εθνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/13 01:48

    O AΡΚΤΟΥΡΟΣ έδωσε την καλύτερη απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/8/13 11:09

    Τα αλλα κομματα λογικα κατι εδωσαν ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/8/13 17:51

    μπραβο στη χρυση αυγη για τη πραξι της!!! θα μας ομως ποτε τι οικονομικο προγραμμα εχει;;; θα απολυσει τους τεμπεληδες του δημοσιου η θα συνεχισει να τους τρεφει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή:

    Είμαστε εγκατεστημένοι οργανισμός χρηματοδότησης, δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Έτσι, αν έχετε την ευκαιρία μέσα από οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε κανένα οικονομικό χάος, για την Αγία Γραφή λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητάει, παίρνει, αυτός που ψάχνει, βρίσκει, και σ 'αυτόν που κρούει, η πόρτα θα ανοίξει "το ίδιο κάνουν να μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να περάσει από, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες. ROYSTON INVESTMENT προσφέρει δάνειο κυμαινόμενου κάθε ποσό που κυμαίνεται από € 5,000.00 EUR Min. € 5.000.000,00 και σε USD Max. δίνουμε από μακροπρόθεσμο δάνειο για πέντε {5} για να είκοσι {20} κατ 'ανώτατο όριο έτη. Μήπως χρειάζεται αυτή τη βοήθεια, και δεν ξέρουν πώς να πάνε γι' αυτό; Εάν έχετε την κακή πίστωση, αλλά χρειάζονται χρηματοδότηση. Μην ψάχνετε για βοήθεια, όπου κανείς δεν ήρθε δάσκαλοι σήμερα και να είναι ανεξάρτητο από κάθε οικονομική δεσμούς. προσφέρουμε ασφαλισμένων και ανασφάλιστων δανείων προς ιδιώτες και επιχειρήσεις με χαμηλό επιτόκιο. προσφέρουν μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια.

    Είμαστε μια ομάδα ενεργητικός και έμπειρους επαγγελματίες δανείου με μέσα από τη γνώση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Έχουμε πολλούς εταίρους στην ακίνητη περιουσία, των τραπεζών και της εφαρμοσμένης μηχανικής που μπορεί να βοηθήσει τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Η εταιρεία μου έχει δει πολλές καινοτομίες στην παροχή πρώτης κατηγορίας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ιδίως στον τομέα των πιστωτικών εκδόσεων και του κεφαλαίου για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.

    Σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων μας είναι μετά από συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες και επαναλάβετε. Και έφεραν προβληματικές βιομηχανίες πίσω στη ζωή και πάλι καλές επιχειρηματικές ιδέες με τη χρηματοδότηση αστέρες τους. Παροχή κεφαλαίων σε ιδιώτες και οργανισμούς για να αρχίσει τις δραστηριότητές της και τις πράξεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας προς τα εμπρός όλες τις απαντήσεις για μας σήμερα μέσω e-mail: royston234234@gmail.com
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
    Όνομα: ....
    Επώνυμο: .....
    Πόλη: ..........
    Τ.Κ.: ......
    Κατάσταση: ...........
    Χώρα: ..........
    Φύλο: ..........
    Ημερομηνία γέννησης: ...
    Τηλέφωνο: ........
    Οικογενειακή κατάσταση: ..
    Επάγγελμα: ......
    Ποσό δανείου: ......
    Σκοπός του δανείου: ..
    Διάρκεια Δανείου: ........
    Μηνιαίο εισόδημα: .....
    Διεθνή αθλητισμό πέρασμα ή την άδεια σας είναι:
    Έχετε υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν (ναι ή όχι) ..
    Με θερμούς χαιρετισμούς.
    Royston Dan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *