ροή ειδήσεων

«Μπορεί να ζήσει με 700 ευρώ ο κ. Στουρνάρας;»

«Το θέμα δεν είναι μόνο ο Πέτρος. Το θέμα είναι ο Έλληνας. Έφτιαξαν νόμους για να πετούν ανθρώπους που χρωστούν ένα νοίκι στο δρόμο…»....
Με αυτά τα λόγια, η σύζυγος του Πέτρου Φυσσούν, Νικολέττα, εκφράζει, μιλώντας στη «Δημοκρατία», την πικρία του ζευγαριού για την περιπέτεια που ζουν ύστερα από την έξωση από το σπίτι τους, αλλά και την οργή τους για τις επιλογές των πολιτικών και τις δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στους Έλληνες πολίτες.
«Ο Πέτρος κι εγώ κάπως θα βρούμε τη λύση στο πρόβλημά μας. Τι θα γίνει όμως με αυτούς που δεν έχουν κάποιο “όνομα”; Θα πεθαίνουν στην ψάθα; Οδηγούν την κοινωνία σε μεγάλο αδιέξοδο. Μόνο αυτοί που παρανόμως πλούτισαν επιβραβεύονται σήμερα και αυτοί είναι που θα επιβιώσουν. Ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί», τονίζει η κ. Φυσσούν.
«Και στη δική μας περίπτωση, όμως, έπρεπε να βγούμε στις εφημερίδες για να ζήσουμε; Χρειαζόταν να έρθει ο υπουργός (Υγείας) Άδωνις Γεωργιάδης για να δοθεί ένα κρεβάτι σε κανονικό δωμάτιο για τον Πέτρο; Δεν μας φτάνει όμως να βολευτούμε εμείς», σημειώνει.
Και προσθέτει: «Έχουμε πλέον απέναντί μας κυβερνήσεις τοκογλύφων. Από 1.200 ευρώ να σου δίνουν 700 και ταυτόχρονα να σου ζητούν παραπάνω φόρους. Να μας εξηγήσει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας: Μπορεί εκείνος να ζήσει με 700 ευρώ; Ζητούμε μια απάντηση».


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *