ροή ειδήσεων

Υπάρχει λύση με τους πλαστούς τίτλους σπουδών των ΔΥ.

Η τρόϊκα απαιτεί να απολυθούν κάποιες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Την υλοποίηση αυτής της εντολής θα πρέπει να την κάνει το εντολοδόχο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Το τελευταίο όμως δεν θέλει να φορτωθεί το σχετικό πολιτικό κόστος....
Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί τρόπος να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και έτσι...το πολιτικό σύστημα να αποφύγει το πολιτικό κόστος.

Αρχικά είχαμε τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους. Επικράτησε σύγχυση σχετικά με τον ακριβή αριθμό τους, αλλά και την εξέλιξη των υποθέσεών τους στη Δικαιοσύνη. Ο αριθμός έπαιζε μεταξύ μερικών δεκάδων μέχρι μερικών χιλιάδων. Τελικά αυτός ο αυτοματισμός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ανακαλύφθηκαν λοιπόν τα πλαστά πιστοποιητικά. Το ποσοστό των παράνομων ΔΥ ποικίλουν από 5% μέχρι και 20% ακούσαμε σήμερα το πρωϊ στην τηλεόραση.

Εδώ όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει δικαιολογία. Όπως κάλεσε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να απογραφούν, όπως κάλεσε δύο φορές όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να απογραφούν, έτσι μπορεί να καλέσει όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να καταθέσουν στις υπηρεσίες τους τα σχετικά πιστοποιητικά τους.

Συγκεκριμένα μπορεί να καλέσει όλους του δημοσίους υπαλλήλους να καταθέσουν στις υπηρεσίες τους, αφενός το σχετικό ΦΕΚ που όριζε τα προσόντα της πρόσληψής τους, αφετέρου πλήρη σειρά επικυρωμένων αντιγράφων (με τωρινή ημερομηνία) των τίτλων σπουδών τους και λοιπών πιστοποιητικών. Δεν νομίζουμε ότι οι νόμιμοι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν αντίρρηση σε κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι η όποια σχετική αναστάτωση με αυτή τη διαδικασία είναι νομίζουμε προτιμότερη από την απόλυσή τους και μάλιστα με την υποψία κάποιας παρανομίας τους.

Το θέλει όμως αυτό το πολιτικό σύστημα; Ιδού η Ρόδος…..

hassapis-peter.blogspot

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/13 01:17

    kai rwtw egw twra. an to sxetiko fek toy dy tote zitoyse xarti kompiouter h agglikwn kai o ypalilos ta phre katophn proslipshs tha einai dikeo na paraminei sth thesh tou????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *