ροή ειδήσεων

"Γεια σας, είμαι ο Τούρκος τρομοκράτης που ψάχνετε. Συλλάβετέ με"

Παρουσιάστηκε μόνος του στην Αντιτρομοκρατική
Συνελήφθη 53χρονος Τούρκος για την υπόθεση του σκάφους που μετέφερε βαρύ οπλισμό μεταξύ Οινουσσών και Χίου...
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία παρουσιάστηκε σήμερα και συνελήφθη ένας 53χρονος υπήκοος Τουρκίας που αναζητούνταν από τις αρχές με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου, σχετικά με την υπόθεση μεταφοράς οπλισμού με σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στον Αγ. Δημήτριο, ο οποίος είχε δώσει το φουσκωτό σκάφος στον 51χρονο συλληφθέντα Έλληνα, με το οποίο γινόταν η μεταφορά του οπλισμού.

Το σκάφος είχε εντοπιστεί και ακινητοποιηθεί από το Λιμενικό όταν έπλεε μεταξύ Χίου και Οινουσσών.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 30 Ιουλίου, σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής ακτοφυλακής, που περιπολούσε προληπτικά για παράνομους μετανάστες ανοιχτά της Χίου, εντόπισε μεταξύ Χίου και Οινουσών, ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος επτά μέτρων και το προσέγγισε για έλεγχο.

Οι επιβάτες του φουσκωτού δεν έκαναν προσπάθεια να διαφύγουν και στον έλεγχο, που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν δύο αντιαρματικούς όλμους, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και μεγάλο αριθμό έτοιμων εκρηκτικών μηχανισμών.

Το φουσκωτό οδηγήθηκε στο λιμάνι της Χίου, όπου κατασχέθηκε, ενώ οι επιβάινοντες, δύο Έλληνες και οι δύο Τούρκοι υπήκοοι (Κούρδοι), συνελήφθησαν. Όπως έγινε γνωστό, το ταχύπλοο είχε προορισμό την Τουρκία.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *