ροή ειδήσεων

Επικίνδυνη αυθαιρεσία στη Ρόδο - φωτο

Αναγνώστης:
Εδώ και μέρες βλέπω να κατασκευάζεται ένα αυθαίρετο έκτρωμα... (ξύλινο στέγαστρο κεραμοσκέπαστο) επί της Κωνσταντινουπόλεως (στον ανισόπεδο δρόμο στις εργατικές κατοικίες Ροδινιού) που εφάπτεται με τον δρόμο, αμφιβόλου στατικής επάρκειας, και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας.Ας ενδιαφερθεί κάποιος να τον σταματήσει ...!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/8/13 23:55

    roufianeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/13 00:02

    KΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
    ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΑ ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ ΜΑΡΙ>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/13 00:05

    Αν εχει αδεια δεν τον σταματας,εφοσον ειναι νομιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/13 00:32

    vgale tin koukoula re tsatse.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/8/13 00:33

    eisai malakas telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/13 00:37

    Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΜΗΝ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΜΕΣΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/8/13 01:37

    πηγαινε ρε στην πολεοδομια ,αλλα δεν σε περνει γιατι εχεις ολοκληρο σπιτι αυθερετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/8/13 01:45

    Είστε όλοι οι παραπάνω κλασικοί Ελληνάρες που νομίζουν ότι η προκοπή σημαίνει να χτίζω αυθαίρετα όπου και όπως θέλω,είτε αυτό είναι σε παραλίες είτε σε ρέματα είτε οπουδήποτε αλλού. Αλλά μόλις πλημμυρίσουν τα σπίτια σας,επειδή κάποιος προκομμένος έκλεισε το ρέμα με αυθαίρετο,κλαίγεστε και τρέχετε να διεκδικήσετε αποζημιώσεις. Οι νόμοι υπάρχουν για κάποιο σκοπό αλλιώς θα είμασταν ζούγκλα.
    Τώρα όσο αναφορά το συγκεκριμένο άρθρο αν ο/η κύριος/κυρία πιστεύει ότι είναι αυθαίρετο θα πρέπει να το καταγγείλει στην πολεοδομία για να ελέγξει την νομιμότητα και μάλιστα πρίν το κάνει ας κοιτάξει και αυτός/αυτή μην έχει κανένα αυθαιρετάκη γιατί σε αυτή τη χώρα ουδείς αναμάρτητος και ο αντίπαλος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Άντε και καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/13 02:43

      ΌΛΟΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΗ,, KAI ΠΟΤΈ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ ΕΛΈΝΞΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΎΡΙΟΣ Η ΚΎΡΙΑ???? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΤΏΡΑ ΈΧΕΙ ΒΟΥΛΙΆΞΕΙ Η ΧΏΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/13 10:47

      Ώραίος είσαι εσύ ρε,δηλαδή επειδή για δεκαετίες έκανε ότι ήθελε και έχτιζε όπου ήθελε, πρέπει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο και τώρα. Με την δική σου λογική αν είχαμε χούντα για δεκαετίες εσύ θα έλεγες "ε τόσα χρόνια χούντα έχουμε, τώρα θα την αλλάξουμε;". Δεν θα βάλετε ποτέ μυαλό εσείς. Μια ζωή θα φοροδιαφεύγετε, θα χτίζετε παράπονα, και θα κλαίγεστε γιατί σας κλέβουν οι πολιτικοί. Γιατί είστε μακάκες ελληνάρες γι'αυτό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/8/13 18:01

      4/8/13 - 1:45 π.μ. Σωστός

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/8/13 03:15

    Εδώ και μέρες βλέπω να κατασκευάζεται ένα αυθαίρετο έκτρωμα...Λες κύριε αναγνώστη πες μας όμως και το ονοματεπωνυμο σου να ξέρουμε και πιος είσαι? όχι μόνο να ρουφφφφ γκέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/8/13 05:09

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/8/13 07:46

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/8/13 09:19

    Και που ξερεις οτι ειναι αυθαιρετο μπορει να εχει αδεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/8/13 09:34

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!!!!! ΖΗΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/8/13 09:45

    ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΦΘΕΡΕΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/8/13 09:54

    εσύ από πάνω,το Αλβανό μάστορα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/8/13 09:58

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!!!
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΝΟΜΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/13 10:52

      Εσύ που μας το παίζεις και νομογνώστης για πήγαινε και ξαναδιάβασε τι ορίζετε σαν πέργκολα και αν χρειάζεται άδεια και έλα πάλι από εδώ να μας τα πείς πάλι.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος4/8/13 11:02

    Πάρε την αστυνομία ρε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/8/13 11:59

    ΚΑΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ! ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.... ............Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/8/13 12:01

    rikste atomiki vomva stin ellada parakalo poli. exi gemisi kafrous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/8/13 14:33

    ουτε το θαρος να ερθεις κοντα να σε κερασω δεν εχεις . πολεοδομια επωνυμα, μπλοκ ανωνυμα,
    βγαλτε συμπερασμα τι ειδος ανθρωπου ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/8/13 19:27

    Ο ανθρωπος μπορει να μην θελε να το καταγγειλει επωνυμα για να μην εχει προβληματα με καλοπαιδα οπως εσεις. αντι να πουμε οτι ειναι παρανομο αν ειναι παρανομο ολοι οι εξυπνακιδες τον λενε ρουφιανο δηλαδη να κανει ο καθενας οτι θελει εδω περα για αυτο καταντησαμε ετσι.Ετσι σκεφτονται ολοι και ειμαστε γεματοι στη παρανομια.
    βαλτε λιγο μυαλο ολοι εσεισ οι εξυπνακιδες γιατι σας βλεπω να κλαιγεστε μετα οταν σας πιανει τον κωλο το κρατος μ φορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/8/13 21:35

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕ,ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ..ΚΕΡΑΣΕΙΣ.. ΕΣΥ Ο 2:33 Η ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΥΠΑΙΡΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/8/13 10:33

    Η προσθήκη είναι αυθαίρετη (χωρίς άδεια-δεν βγαίνει άδεια σε εργατικές κατοικίες) το στέγαστρο το έκλεισε και το έκανε χώρο κυρίας χρήσης , είναι αλβανός και φοβάμαι να τον καταγγείλω επώνυμα (έχω δύο μικρά παιδάκια) , κατά τα άλλα εφάπτεται με τον δρόμο και όποτε περνάω από εκεί με τα παιδιά μου (στο αυτοκίνητο) κάνω τον σταυρό μου , μην μου έρθει στο κεφάλι ...!!!
    Όλοι εσείς που με κατηγορείται για ρουφιανιά να πάτε στο δικαστήριο σαν μάρτυρες υπεράσπισης σε περίπτωση που θρηνήσουμε θύματα ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/8/13 10:51

    γιατι ρε φυλε τι προβλιμα εχις με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/8/13 10:53

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/8/13 11:02

    Φίλε αυτοί που σε κατηγορούνε για ρουφιανιά είναι και οι κύριοι υπαίτιοι για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας. Τύποι ανεγκέφαλοι με παραβατική συμπεριφορά, σε συνδοιασμό με την έλλειψη παιδείας,μόρφωσης και καλλιέργειας έφεραν την Ελλάδα στην σημερινή οικτρή θέση. Πρόσεξε σε παρακαλώ μέσα σε αυτό το μπλογκ πόσοι παραπονιουνται για τα φασινόμενα επαιτείας στο νησί μας.Τους ενοχλεί όμως η επαιτεία των άλλων,για την δική τους επαιτεία (δια μέσω των πολιτικών που φέρνουν στην βουλή) δεν υπάρχει ο παραμικρός ψόγος.
    Αν θέλεις να καταγγείλεις κάτι επώνυμα διώξε πρώτα τους φόβους από το μυαλό σου ,στην ανάγκη πήγαινε και στην εισαγγελία Ρόδου και εξέφρασε τον φόβο σου στον ίδιο τον εισαγγελέα.
    Ευτυχώς για όλους αυτούς δεν χρειάζεται πάνω από μια τρόικα για να τους φέρει στα ίσια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/8/13 11:18

    ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝΓΕΙΤΟΝΑ. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ. ΕΣΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΤΣΙ? Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/8/13 17:03

    ΡΕ φιλε απο πανω πιομενος εισαι? δεν εξηγουνται αλλιως ολα αυτα που ειπες....Με τετοιυς θα παει η χωρα πισω?αν δεν παρανομουσαν ολοι και ειμασταν σωστοι δε θα ειχαμε πτωχευσει αυτη τη νοοτροπια εχουμε για οποιον καταγγειλει κατι και για αυτο φθασαμε εδω που φθασαμε..με τυπους σαν εσενα που νομιζουν οτι με το να μην υπογραμμιζουμε την παραβατιτκοτητα θα παμε μπροστα.Κατσε εσυ σαν τον μα@#Ρ#κα να βλεπεις τουσ αλλους να κερδοσκοπουν σε βαρος σου και εσυ να βουλιαζεις(γιατι αν τον καταγγειλεις κατα τα λεγομενα σου εισαι ρουφιανος) γιατι αυτη η νοοτροπια δεν ισχυει μονο για τα σπιτια αλλα και για τις επιχειρησεις που ο καθενας κανει του κεφαλιου του ,κανει αυθαιρεσιες και στο τελος την πληρωνουν οι νομιμοι που δεν εχουν τα κοτσια να παρανομισουν η να καταγγειλουν ορισμενους. Μου αρεσει που βριζεις κιολασ τον ανθρωπο και θεωρεις οτι παμε πισω με τετοια φαινομενα.Βουτα και λιγο τη γλωσσα σου στο μυαλουδακι σου πριν μιλησεις και μην καθεσαι να βριζεις αυτον που κανει το σωστο

























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/8/13 17:05

    Με τη λογικη το προτελυταιου αν εσυ φιλε πας να βρεις δουλεια και ο εργοδοτης σου ζητησει να υπογραψεις συμβαση με 300 ευρω το μηνα και αν θελεις αλλιως υπαρχουν και αλλοι που ψαχνουν δουλεια....τοτε μην τον καταγγειεις για εκμεταλευση των εργατων γιατι θα εισαι ρουφιανος του κερατα και λαμογιο και θα παει η χωρα πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος5/8/13 18:06

    ΘΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΧ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *