ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άνοιγε ξενοδοχεία και αυτοκίνητα για τη δόση του

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Συνολικά είχε διαρρήξει επτά δωμάτια και τρία αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψε πλούσια λεία...

Χρήστης ναρκωτικών είναι ο «ποντικός» που είχε ρημάξει από τον Ιούνιο τα δωμάτια παραθεριστών στα ξενοδοχεία της Ρόδου αλλά και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και πωλούσε τη λεία του για να εξασφαλίζει τη δόση του. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν δέκα κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα διαλευκάνουν πολλές ακόμη.

Ο 26χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην Ιαλυσό και κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε βρέθηκαν πάνω του ένα γραμμάριο ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια, αλλά και ένα ασημένιο βραχιόλι, 100 ευρώ και διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα ξένων κρατών μαζί με ένα πολυεργαλείο με το ποίο έκανε τις διαρρήξεις. Στο σπίτι του νεαρού βρέθηκαν ακόμη 13 κινητά, πέντε ρολόγια και δυο φωτογραφικές μηχανές των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο «άνοιγε» μπαλκονόπορτες σε δωμάτια ξενοδοχείων ή πόρτες αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού και της Κρεμαστής. Συνολικά είχε διαρρήξει επτά δωμάτια και τρία αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψε πλούσια λεία, μέρος της οποίας αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες της και τους επιστράφηκε. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *