ροή ειδήσεων

Μας πάνε για επίσημη χρεοκοπία λόγω ανηθικότητος!

Kι όμως, όλα τελειώνουν την επόμενη των γερμανικών εκλογών. Μόνο αιθεροβάμονες πιστεύουν πλέον πως η Ελλάδα... θα ξαναδεί το χρώμα του χρήματος των δανειστών. Όπως όλα δείχνουν η χώρα των διεφθαρμένων πολιτικών, των ολιγαρχών, του κομματικού παρακράτους και των συμμοριών που υποδύονται τα πολιτικά κόμματα σβήνεται από τον παγκόσμιο χάρτη. Εκτός κι αν καταφέρει να επιβιώσει με αυτά που βγάζει-πράγμα αδύνατο.

Ο Πούτιν μας έδωσε ήδη μια γερή κλωτσιά. Η Μέρκελ λέει ότι ο Σρέντερ έκανε σχεδόν έγκλημα που επέτρεψε να μπει η Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ. Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ανοιχτά για διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς και ζητούν από τους δανειστές να σταματήσουν να ξελασπώνουν τους ανήθικους.

Όποιος μετά απ΄ όλα αυτά βάζει το κεφάλι στην άμμο και δεν βλέπει την πραγματικότητα είναι καναλάρχης η πρόεδρος. (Στην Κολομβία των Βαλκανίων μπορεί να μην έχουμε βρακί να φορέσουμε αλλά είμαστε τίγκα στα κανάλια και τους καναλάρχες.)

Ας ετοιμασθοούμε-ο καθένας με τον τρόπο του-γι αυτό που μας περιμένει ως το τέλος του 2013. Ας ετοιμασθούμε να πληρώσουμε ακριβά τις επιλογές του σαπισμένου πολιτικού προσωπικού σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο επίκαιρος Τσοχατζόπουλος, ο οποίος επιχειρεί με πολύωρες ιστορικές πολιτικές αναδρομές να δικαιολογήσει τις μίζες.

Κάθε επόμενη ώρα δεν θα είναι κάτι λιγότερο από ένας άγνωστος πλανήτης.

Από στιγμή σε στιγμή μια προβοκάτσια τύπου Αλέξη Γρηγορόπουλου ή η δολοφονία ενός πολιτικού, θα μπορούσε να επιταχύνει το αιματοκύλισμα στη χώρα και να μην προλάβει η Μέρκελ να φθάσει ως τις κάλπες.

Δεν έχουν δικαίωμα-αυτή τη φορά- οι πολίτες της Ελλάδας να πουν ότι δεν γνώριζαν. Τους θυμίζουμε την δήλωση της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στην συνέντευξή της στο Μega (σχετικό video) «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος..»



kourdistoportocali

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/13 14:06

    Με τον γιο του Ηλία ο Καμμένος στη Βοστώνη
    Ωραία τα μεγάλα λόγια
    Δε λέω ωραία τα μεγάλα λόγια για την Ελλάδα και τους ανεξάρτητους Έλληνες. Αλλά εάν πρόκειται για τα παιδιά μας καλή είναι και η...Αμερική αφού μπορούμε! Διάβασα ότι στη Βοστόνη βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων", Π. Καμμένος για να γράψει τον 19χρονο γιο του στο Πανεπιστήμιο. Να εικάσω ότι σε τόσο νεαρή ηλικία ο μικρός δεν έχει τελειώσει λοιπόν το ελληνικό Πανεπιστήμιο, αλλά πάει κατευθείαν έξω...
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    [[«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος ]]είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος

    Πόση πολιτική αθλιότητα κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!

    Βοηθήστε τον πολιτικά φτωχό ιδεολογίας, να χορτάσει τα παιδάκια του.

    ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι θα μπορούσε να λέει.
    Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις ...πέντε ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Και τι θα κάνουν οι φτωχοί με τα λιγοστά χρήματα που έχουν στο..εξωτερικό;

    Να εικάσω, ότι οι οικονομικές δυσκολίες του Πάνου θα μεγαλώσουν, αφού δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τις δόσεις για την εφορεία;
    Να εικάσω ότι μάλλον θα πουλήσει τον ‘’ Ηλιάτορα’’ όταν μάθουμε αν είναι δικός του;
    Τελικά ο Πάνος είναι πολιτικός ‘’ μία από τα ίδια’’ αφού κάνει ακριβώς ότι κάνουν σχεδόν όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *