ροή ειδήσεων

Διακανονισμό για το ρεύμα ζητάει το ΠΑΣΟΚ !

Ήθελε να ενταχθεί στις ευπαθείς ομάδες, ώστε να εξασφαλίσει περισσότερες δόσεις για την εξόφληση...
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου όπου καθημερινά συρρέουν εκατοντάδες πολίτες προκειμένου να κάνουν διακανονισμό των οφειλών τους. Όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σε ένα από τα πολλά γκισέ που λειτουργούν εμφανίζεται ένας κύριος ο οποίος περιμένει υπομονετικά τη σειρά του για να εξυπηρετηθεί. Όταν φτάνει μπροστά στον υπάλληλο του δείχνει ένα λογαριασμό ύψους 8.000 ευρώ για τα γραφεία του κινήματος στην Ιπποκράτους και ζητάει να γίνει διακανονισμός.
Ο υπάλληλος της ΔΕΗ παίρνει στα χέρια του το μπιλιετάκι και έκπληκτος βλέπει ότι το όνομα του πελάτη στον λογαριασμό ήταν το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται εξηγεί στον κύριο ο οποίος προφανώς ήταν εργαζόμενος στο ΠΑΣΟΚ ότι το μέγιστο που μπορεί να κάνει είναι να τακτοποιήσει την οφειλή σε δέκα δόσεις, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις για πελάτες της ΔΕΗ που δυσκολεύονται να πληρώσουν. Ο υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ ρωτάει αν υπάρχει περίπτωση οι δόσεις να γίνουν περισσότερες. Ο άνθρωπος πίσω από το γκισέ πολύ ευγενικά του εξηγεί πως «αυτό δεν γίνεται γιατί μετά πρέπει να πάμε στην κατηγορία των ευπαθών ομάδων». Οπότε ο υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αστείου και σοβαρού, του λέει : «Μα κι εμείς, ευπαθής ομάδα δεν είμαστε;». Η στήλη δεν πληροφορήθηκε τελικά το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης μεταξύ υπαλλήλου της ΔΕΗ και του Κινήματος αλλά είναι δεδομένο πώς το ΠΑΣΟΚ , όπως και η Νέα Δημοκρατία αλλά και το ΚΚΕ είχαν μέχρι πριν από ένα χρόνο σημαντικά χρέη προς την ΔΕΗ τα οποία προφανώς έβαλαν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και διακανονισμού. Συνολικά μόνο τα τρία αυτά κόμματα χρωστούσαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.
Το χρέος της Νέας Δημοκρατίας έφτανε τότε τα 650.000 ευρώ και γινόταν προσπάθεια διακανονισμού ώστε να τα πληρώνει λίγα λίγα και να εξοφλήσει σταδιακά τα χρήματα προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού.
parapolitika.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *