ροή ειδήσεων

Αγριος καβγάς καταστηματαρχών στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Ενεπλάκησαν περίπου 40 άτομα
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το πιο τουριστικό μέρος της Ρόδου στην μεσαιωνική πόλη δίπλα ακριβώς από το Παλάτι των Ιπποτών....

Επί μία ώρα και ένα τέταρτο καταστηματάρχες μαζί με «κράχτες» καταστηματαρχών χτυπούσαν ο ένας τον άλλον. Πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και τραπεζοκαθίσματα προς μεγάλη έκπληξη των χιλιάδων τουριστών που τους παρακολουθούσαν. Ήταν μάλιστα, τόση η μανία των εμπλεκομένων που σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να κλιμακώσουν τον καβγά σχεδόν σε ολόκληρη την παλιά πόλη του νησιού.

Οι τουρίστες αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, έβγαλαν κάμερες και κινητά τηλέφωνα και άρχισαν να μαγνητοσκοπούν και να φωτογραφίζουν τον ξυλοδαρμό που ήταν όντως πρωτοφανής σε μια περίοδο που η Ρόδος «βουλιάζει» από τουρίστες.

Ο καβγάς άρχισε όταν δύο κράχτες -ο ένας αλβανικής καταγωγής- διαπληκτίστηκε με συναδέρφους του επειδή του πήραν ένα ζευγάρι από Νορβηγούς πελάτες. Στην αρχή διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους οι κράχτες αλλά έπειτα μπήκαν στον καβγά και οι καταστηματάρχες. Συνολικά ενεπλάκησαν 40 άτομα περίπου, ενώ η αστυνομία ήρθε αργότερα.

Στο αστυνομικό τμήμα της ρόδου αυτοί που προκάλεσαν το επεισόδιο δήλωσαν ότι πρόκειται για μικροπαρεξήγηση και δεν θέλησαν να υποβάλουν μηνύσεις.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρχών της Ρόδου προκειμένου για να ληφθούν μέτρα για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων. Να σημειώσουμε ότι πολλοί ήταν οι τουρίστες που ανέβασαν εικόνες και βίντεο από το εν λόγω περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που αποτελεί μεγάλη δυσφήμηση του ελληνικού τουρισμού.
tovima.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/13 20:17

    1. να μπουν καμερες στη σωκρατους και στην πλατεια ορφανιδου( ναι, η πλατεια που το βραδυ γινεται ενα υπαιθριο μπιταδικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/13 20:22

    να μπουνε καμερες σε ολα τα κεντρικα σημεια της παλιας πολης - να αδειασουν οι πλατειες απο τα τραπεζακια των ορθαδικων - να σταματησει η ηχορυπανση τουλαχιστον στις πλατειες - εαν δεν γινουν αυτα να ονομασθη η παλια πολις στο συνολο της και επισημα - νεα ορφανιδου-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/13 20:48

    episis na parakolouthounte oi tilefonikes sindialeksis ton katastimarxon...oi mistikes ipiresies na parakolouthoune aftous kai tis oikogenies tous... episis,
    na pigainoun toulaxiston mia for a tin ebdomada stin asfalia na dinoun anaphora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/13 21:14

    Ρε αγγράμματε αγγλογραφέα εάν κάνατε αυτά που κάνετε στην Π. Πόλη σε οποιαδήποτε προστατευόμενη παλιά πόλη στον πολιτισμένο κόσμο θα είχατε πάει τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή , καννίβαλοι εργοδότες αλβανών!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/8/13 21:18

    Μια είναι η λύση , σφράγισμα του μαγαζιού για ΕΝΑ Μήνα , που μπορεί να κάνει ο Δήμος και χρηματικό πρόστιμο 50000 Ευρώ , να δούμε θα το ξανακάνει ? Η θα το κάνουν μετά τα άλλα μαγαζιά ? Αλλά μια ζωή και κάθε χρόνο ΔΕΝ κάνετε ΤΙΠΟΤΑ. Ο κράχτης κάνει αυτό που του λέει το αφεντικό του και για αυτό πληρώνετε τον ιδιοκτήτη πρέπει να τιμωρήσετε και να κλείσετε το μαγαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/8/13 21:23

    8.48 η παλια πολις ειναι πολιτιστικη περιουσια των ροδιτων ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/13 21:24

    8.48 βλεπω οτι σε ποναει να μπουνε καμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/8/13 21:30

    δημαρχε προστατεψε τη κληρονομια των ροδιτων που σε ψηφισαν- βαλε καμερες στα κεντρικα σημεια ....ολα τα αλλα ειναι για να μην κανεις τελικα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/13 23:28

      υπαρχει δημαρχος????????? χεχεχεχεχε καλοοο

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/8/13 22:19

    διολου απίθανο να μας πεις οτι η Ακρόπολη είναι κληρονομιά αυτών που μένουν στο Θησείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/8/13 23:00

    Γεννηθήκαμε σε ένα τόπο γεμάτο με ιστορικά μνημεία, με αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα αλλά τελικά δεν είμαστε άξιοι ούτε τους σοβάδες τους να συν τηρήσουμε και αντί να τα σεβόμαστε τοποθετούμε στα κεντρικότερα σημεία αυτούς τους υπάλληλους υποδοχής που ενοχλούν τον κάθε διερχόμενο.
    Διαμαρτυρόμαστε για τα κουταβάκια που έχουν οι τσιγγάνοι και δεν γίνεται τίποτα, κουταβάκια υπήρχαν πάλι προχθές που πέρασα από την Ιπποτών, επί σειρά ετών διαμαρτυρόμαστε για τους κράχτες και κάθε χρόνο διαπιστώνω ότι τελικά το βαρέλι της γελοιότητας δεν έχει πάτο.
    Γραφικοί τελάληδες (κοινώς κράχτες) παριστάνουν τους δήθεν αγγλομαθείς και χωρίς να καταλαβαίνουν ότι είναι ενοχλητικοί οδηγούν τον κόσμο στο να πιει μπύρα από μπότα και ποτό από κανάτα με τριάντα οχτώ καλαμάκια του μέτρου.
    Υπάρχουν κι άλλες πόλεις που έχουν χαρακτηριστεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς και παρόλο που βρίσκονται σε φτωχά κράτη, επικρατεί τάξις και ασφάλεια. Το χάλι το δικό μας δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/8/13 23:40

    Γιατί δεν τολμάτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους; Το ΣΟΧΟ και η ΠΛΑΚΑ έχουν καταντήσει την Παλιά Πόλη Μπ@$#@#$#@$ !!! και όλοι τους προστατεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/8/13 00:38

    περιμένετε να κάνει κάτι ο δήμαρχος που χάρις στην αδιαφορία του έπαψε να είναι πολιτισμική κληρονομιά της ουνέσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/13 01:01

    κάποια μέρα με τις μα@@@@ες που γίνονται εδώ θα γυρίσουμε όλοι μαζί στ"αμπέλια και στις ξόβεργες,,,,,τότε όμως θα είναι ΑΡΓΑ........................ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΦΙΛΟΙ ΡΟΔΙΟΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/8/13 09:56

    To δημαρχείο και η αστυνομία είναι μόλις 10 λεπτά δρόμος με τα πόδια. Τι να τις κάνεις τις κάμερες? Κ άλλα πεταμένα δανεικά λεφτά (ξέχνα τα λεφτά των φορολογουμένων)?

    4-5 λαμόγια είναι εκεί μέσα που τα κάνουν όλα. Δεν χρειάζεται ούτε ευρώ για να τους κυνηγήσεις. Απλά βούληση από τους υπεύθυνους και τίποτε άλλο. Βούληση για λουκέτα, μηνύσεις και αφαίρεση αδειών.. όχι τραπεζοκαθίσματα και ταμπέλες ..μόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *