ροή ειδήσεων

Το δίδυμο του σκότους

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Aπό την φωτογραφία απουσιάζει ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος του ΙΚΑ. Τρία στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά-επειδή για άγνωστους λόγους«κρατάνε» τους Σαμαρά και Βενιζέλο....

Σας θυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης των γραφείων της Ιπποκράτους, για τα οποία πλήρωνε 50-60.000 ευρώ ενοίκιο το ΠΑΣΟΚ των λαμογιαρέων με τα δικά σου λεφτά, ήταν φίλος του πρώην ταμία του κόμματος και σημερινού επικεφαλής του ΙΚΑ!

Ο αρχισυνδικαλισταράς Φωτόπουλος προσέφυγε στις πολύτιμες νομικές υπηρεσίες ενός άλλου πρώην κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, του Τσοβόλα (δώστα όλα) για να εξακολουθήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στην επικαιρότητα όμως βρίσκεται ο Αρθούρος Ζερβός της ΔΕΗ ο οποίος κατήργησε τον ηλεκτρισμό στην Σαντορίνη για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα Ματάλων στα ρομαντικά, άπλυτα-ούτε νερό δεν έχουν-ζευγαράκια από ολόκληρο τον κόσμο που έσπευσαν να γνωρίσουν το βαθύ κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Φυσικά δεν περιμένει κανείς από τον βασιλιά Αρθούρο να παραιτηθεί. Στην Κολομβία των Βαλκανίων η λέξη παραίτηση είναι άγνωστη. Βιδωμένοι στις δερμάτινες πολυθρόνες της Πομπηίας οι σκοτεινοί εξουσιαστές της μεταπολίτευσης είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο τους με την ανοχή μιας ελεγχόμενης από το παρακράτος αργόσυρτης Δικαιοσύνης η οποία ετοιμάζεται να απελευθερώσει την συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας κι όλες τις υπόλοιπες.

Καλώς ήλθατε στη χώρα της Όλγας Κεφαλογιάννη.
kourdistoportocali


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *