ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το χρηματοκιβώτιο ήταν βαρύ σε μέταλλο, αλλά πιο "βαρύ" σε χαρτονομίσματα

Καλά «διαβασμένοι» ήταν οι τουλάχιστον δυο διαρρήκτες που έβαλαν στόχο το χρηματοκιβώτιο γνωστής εταιρείας εμπορίας οικοδομικών υλικών και ειδών οικιακού εξοπλισμού στην οδό Ρόδου- Λίνδου.... Ήξεραν καλά τα κατατόπια και εξουδετέρωσαν ακόμη και τον άγριο σκύλο που φύλαγε τις εγκαταστάσεις ψεκάζοντάς τον με υπνωτικό σπρέι!

Οι δράστες απέφυγαν την κύρια είσοδο για να μην ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού και μπήκαν από ένα μικρό παράθυρο χωρίς κάγκελα στον πρώτο όροφο, που δεν ήταν συνδεδεμένο με αυτό. Έκοψαν όλα τα καλώδια του συστήματος που ήταν συνδεδεμένα με το συναγερμό και τις κάμερες, καθώς και τα τηλεφωνικά για να σιγουρευτούν ότι δεν υπήρχε δεύτερο σύστημα ασφαλείας και πήραν μαζί τους τον καταγραφέα του κλειστού κυκλώματος που ήταν κρυμμένος στο πατάρι!
Στη συνέχεια, έσπρωξαν στο ασανσέρ το βάρους 450 κιλών χρηματοκιβώτιο, το μετέφεραν στο υπόγειο και χρησιμοποίησαν δίσκο κοπής μεταλλικών αντικειμένων της… εταιρείας για να το παραβιάσουν! Μέσα, υπήρχαν περίπου 80.000 ευρώ από τις εισπράξεις των τελευταίων τριών ημερών που δεν κατατέθηκαν σε τράπεζα γιατί προορίζονταν για πληρωμές, τα οποία πήραν χωρίς να πειράξουν τις επιταγές που βρήκαν μαζί και έσπευσαν να εξαφανιστούν!


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *