ροή ειδήσεων

Χρεοκοπημένο το ευρώ! Να προετοιμαστούμε ΤΩΡΑ για επιστροφή στη δραχμή

Επειδή ξέρω ότι δεν σας λένε τίποτα τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα, να σας επιστήσω απλώς την προσοχή σε δύο δημοσιεύματα που έχουν μεγάλη σημασία....
α. Saxo Bank: Η πολιτική Μέρκελ «αχίλλειος πτέρνα» της Ευρώπης – Το ευρώ έχει αποτύχει
β. The Huffington Post: Παραμένει ο κίνδυνος κατάρρευσης του ευρώ – η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει!
Στο πρώτο ο Lars Christensen, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Saxo Bank, επισημαίνει ότι: «Κατά την άποψη μου, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, η de facto ηγέτης της Ε.Ε. και η έλλειψη οράματος της για την Ε.Ε. Αν και υπάρχουν περιστασιακά κάποιες μικρές δόσεις αισιοδοξίας, σε μακροπρόθεσμη βάση το ευρώ δεν είναι βιώσιμο και κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν αναλύσει κανείς σε βάθος τα οικονομικά μεγέθη, είναι φανερό ότι το ευρώ καταστρέφει την Ευρωζώνη».
Στο δεύτερο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναζητώντας ένα άκρως ψευδές πολιτικό ιδεώδες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατόρθωσαν να φέρουν στο χείλος της καταστροφής την Ευρωζώνη, χαντακώνοντας τις προοπτικές και τη δυνατότητα ανάπτυξης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως στις χώρες του αδύναμου υπερχρεωμένου Νότου», υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά η «The Huffington Post».
«Πως μπορεί να εξηγηθεί ο φόβος για τη διάσπαση της Ευρωζώνης;» διερωτάται στη συνέχεια η εφημερίδα. «Μετά δυσκολίας γίνεται συζήτηση για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης, αλλά όλοι γνωρίζουν πως βρίσκεται πάντα κοντά μας…» , απαντά.
Τα καμπανάκια, που μας βαράνε, προειδοποιούν για το τέλος που έρχεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το ζήσουμε παρέα με την κυρία Μέρκελ;
Ας αρχίσουμε, λοιπόν, σοβαρά να εξετάζουμε την επιστροφή μας στη δραχμή για να σωθούμε από τον ευρωπαϊκό αρμαγεδδώνα που βρίσκεται προ των πυλών!
Στέφανος Μυτιληναίος
tsantiri.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/13 23:08

    Η Αλήθεια, σαν επιβεβαίωση του αγώνα μας για μια ΝΕΑ Ελλάδα..
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ο Γιώργος Παπανδρέου , λέγαμε και γράφαμε με έμφαση, επιμονή , υπομονή και επίγνωση, είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και της δυνατότητας δημιουργίας μιας νέας Ελλάδας, οικονομικά ανεξάρτητης, εθνικά περήφανης με φωνή και αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να διεκδικήσει τα δίκαιά της.
    Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι προϋπόθεση μιας οικονομικά αυτοδύναμης και ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν θα παίρνει ..άδεια από τους δανειστές της.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
    Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/13 00:21

      Είδες τι παθαίνεις με τα γενόσημα?Και οχι μόνο αυτό αλλά πήρες και τα ληγμένα.Καλά να πάθεις!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/13 23:22

    Φιλε τι πινεις; Δεν ντρεπεσαι λιγακι; Ακου "Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά". Μηπως ζεις στο εξωτερικο και δεν εχεις παρει ειδηση τι γινεται στην Ελλαδα. Τι προκαλεσε ο Παπανδρεου και το συναφη του; Ντροπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/13 23:53

    γιατι ντροπη του;ποια ηταν η τελευταια φορα που διαβασες κατι και γελασες,αυτη;και γω το ιδιο αρα ο ανθρωπος εχει χιουμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/13 00:27

    ΗΜΑΡΤΟΝ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ........Ο 11,08 ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ........ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ .....Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/13 01:17

    θα ηθελα να ημουν ενας βολεμενος απο την οικογενεια Παπανδρεου και εγω...αλλα δυστυχως...ημουν περηφανος ο μ....κας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/13 02:32

    Κουμπάρος του κρεμαστινου ειναι ο καραγκιόζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *