ροή ειδήσεων

Κινηματογράφος: Η κατάρα του Ιούδα στη Σύμη

Ταινία τρόμου αρχίζει να γυρίζεται στο νησί του Αιγαίου τον Οκτώβριο
Μια ενδαφέρουσα είδηση κυκλοφόρησε την Πέμπτη 29 Αυγούστου από την βρετανική κινηματογραφική εταιρία... 1066 Productions, η βάση της οποίας είναι στο Σάρει: ένα από τα προσεχή σχέδιά της τιτλοφορείται «Η κατάρα του Ιούδα» (The Judas curse) και ένα μεγάλο μέρος του πρόκειται να γυριστεί στην Συμη.

Η 1066 Productions αναφέρει ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν στο νησί τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την παραγωγή το νησί κρίθηκε ιδανικό για την ανατριχιαστική (spooky) ατμόσφαιρα που επιδιώκουν για την ιστορία της ταινίας που θα είναι τρόμου με σαφείς επιρροές από κλασικές ταινίες της δεκαετίας του 1960 και του 1970 («Το μωρό της Ροζμαρί», «Ο εξορκιστής», «Η προφητεία» κ.α.). Η ιστορία θα αναφέρεται σε ένα χωριό που άρχισε να παρακμάζει την περίοδο του Β’ Παγκοσμιου Πολεμου,

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ναβίν Ντεβ, ο οποίος έχει εντρυφύσει στον κινηματογραφικό τρόμο «γοτθικού στιλ» με ταινίες οπως οι «Red Hood» (2008) και «Τhe Tree Man» (2009). Η τελευταία ταινία του, «Red Kingdom Rising» (2013) πρόκειται να διανεμηθεί στην Αμερική σύντομα.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα παίξουν στην ταινία θα βρούμε τα ονόματα των Κέρτις Στέισι, Ρίτσαρντ Σαιμς, Ρεμπέκα Γκραντ και Γούκι Μέιερ -ηθοποιοί κυρίως της τηλεόρασης.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες που παρουσίασαν την Σύμη σε όλο το μεγαλείο της είναι το «Νησί του Πασχάλη» (1989) με τον Μπεν Κίνγκσλεϊ και την Ελεν Μίρεν.
tovima


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *