ροή ειδήσεων

Τρίτη κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Ρόδο!

Οργανωμένη σπείρα
Αυτή τη φορά έμειναν με την… όρεξη, γιατί ήταν άδειο 
Όλα δείχνουν ότι στη Ρόδο δρα οργανωμένη σπείρα που εντοπίζει επιχειρήσεις οι οποίες.... διαθέτουν χρηματοκιβώτια και τα «σηκώνει»! Η τρίτη κλοπή μέσα σε λίγες ημέρες, καταγράφηκε στην ίδια περιοχή. Ωστόσο, οι δράστες έμειναν με την… όρεξη!

Και αυτή τη φορά, οι άγνωστοι κακοποιοί χτύπησαν μια επιχείρηση που στεγάζεται επί της οδού Ρόδου – Λίνδου, όπου πρόσφατα είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο μιας εταιρείας υλικών δόμησης, εργαλείων και οικιακού εξοπλισμού με 160.000 ευρώ, ενώ λίγες ημέρες αργότερα «σήκωσαν» δύο χρηματοκιβώτια από τα γραφεία του ΙΚΑ μέσα στα οποία υπήρχαν 6.000 ευρώ, ένα πιστόλι και δύο κουτιά με σφαίρες!

Αυτή τη φορά, στόχος των δραστών ήταν ένα πολυκατάστημα που παραμένει κλειστό εδώ και ενάμιση χρόνο. Το διέρρηξαν και «σήκωσαν» από το γραφείο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φόρτωσαν σε όχημα και εξαφανίστηκαν. Όμως, ο κόπος τους πήγε… χαράμι, καθώς όταν το άνοιξαν θα το βρήκαν άδειο! Η Ασφάλεια Ρόδου ερευνά και αυτή την κλοπή στην οποία, όπως και τις προηγούμενες, οι δράστες δεν άφησαν ίχνη.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *