ροή ειδήσεων

Εξερράγη το iPad που είχε κάνει δώρο στην κόρη του!

Σοβαρά εγκαύματα αλλά και ισχυρό σοκ υπέστη ένας 34χρονος άνδρας από το Warrington της Βρετανίας όταν...
ο γνήσιος φορτιστής ενός iPad εξερράγη στα χέρια του την ώρα που πήγαινε να τον αποσυνδέσει από το ρεύμα.


Έξαλλος ο 38χρονος Tim Gillooleyαλλά και ευτυχής ταυτόχρονα, καθώς το iPad το είχε αγοράσει ως δώρο για την οκτάχρονη κόρη του, και «εννιά φορές στις δέκα την κίνηση αυτή την κάνει εκείνη», όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ο φορτιστής πετάχτηκε στο διπλανό δωμάτιο της μητέρας του, η δε μικρή Χλόη τρόμαξε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα και άρχισε να φωνάζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο Tim Gillooley, το συγκεκριμένο κομμάτι iPad το οποίο μάλιστα είχε αγοραστή από επίσημο δίκτυο της Apple, από την πρώτη κι όλας στιγμή παρουσίασε προβλήματα φόρτισης.

Παρατηρώντας την δυσλειτουργία αυτή, ο πατέρας της μικρής απευθύνθηκε στο επίσημο service αναφέροντας το θέμα, ωστόσο έλαβε την επίσημη διαβεβαίωση των υπευθύνων τεχνικών πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, του έδωσαν μάλιστα για καλύτερα, ένα άλλο φορτιστή νεότερου μοντέλου iPad, ωστόσο η φόρτισή του εξακολουθούσε να είναι προβληματική, μέχρι που κατέληξε στην έκρηξη και στον τραυματισμό του κατόχου.

«Ήμασταν fan της Apple, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψω ξανά στο παιδί μου να βρεθεί δίπλα σε μια ωρολογιακή βόμβα συμπλήρωσε εξοργισμένος ο τραυματισμένος πατέρας που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ένα τόσο ακριβό αλλά και επώνυμο προϊόν που έκανε δώρο στην κόρη του, θα μπορούσε και να την σκοτώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται ένα μήνα μετά το τραγικό περιστατικό της Κινέζας αεροσυνοδού Ma Ailun, η οποία σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε σε κινητό iPhone 5 καθώς αυτό φόρτιζε.



Μετά από το συμβάν η Apple ζήτησε από τον Tim Gillooley τα υπολείμματα του καρβουνιασμένου φορτιστή προκειμένου να τον εξετάσει, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στον Τύπο για το γεγονός που θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη μια ζωή και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον τελευταίο θάνατο
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *