ροή ειδήσεων

Ένα βήμα πριν το λουκέτο το MEGA; Αποχωρεί και ο Μπόμπολας!

Μετά την παραίτηση από το ΔΣ της εταιρείας της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με τις φήμες περί οριστικής αποχώρησής της από τη μετοχική σύνθεση να οργιάζουν, έρχεται η πληροφορία αποχώρησης και του Μπόμπολα από το κανάλι!...
Κι όμως ένα βήμα από την έξοδο από το μετοχικό σχήμα του Mega βρίσκεται και η οικογένεια Μπόμπολα. Αυτή τη φορά δεν είναι η κυβέρνηση Καραμανλή και η απειλή του βασικού μετόχου που προσδιορίζει τις κινήσεις (ποιος δεν θυμάται την αποτυχημένη απόπειρα εξαγοράς του ΠΗΓΑΣΟΥ από την Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο;) αλλά η σκληρή πραγματικότητα της Τρόικας και των δανειστών οι οποίοι απέκτησαν τον ασφυκτικό έλεγχο στα δάνεια των τραπεζών προς τους εγχώριους μηντιάρχες.

Ένας ακόμη λόγος που βαραίνει υπέρ της απόφασης της εξόδου της οικογένειας Μπόμπολα από το Mega αλλά και τα ελληνικά media στο σύνολό τους, είναι η άποψη του Γιώργου Μπόμπολα που θέλει τα παιδιά-τον Λεωνίδα, τη Μαρία και τον Φώτη- να υπερασπισθούν τον κατασκευαστικό όμιλο και τις εκτός Ελλάδας δουλειές παρά να καταναλώνονται στην τριβή με τα ΜΜΕ.

H oικογένεια διαπιστώνει πως τα περιθώρια να πάρουν μεγάλα έργα στην Ελλάδα-άσε που το ελληνικό δημόσιο τους χρωστάει αρκετά-στενεύουν όσο η Τρόικα μπαίνει πιο βαθιά στον έλεγχο της χώρας.

Σύμφωνα με το kourdistoportkali.gr, η συνάντηση του κορυφαίου στελέχους της ΕΚΤ Άσμουσεν, με τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες δείχνει ότι οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να γνωρίσουν σε βάθος το πως λειτουργεί τόσο ο κρατικός μηχανσιμός όσο και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα-και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες-είναι σχετικά πρόσφατη: Aκόμη ζουν Έλληνες και Γερμανοί που πολέμησαν στον Β’ Παγκόσμιο.

Οι Γερμανοί δεν είναι δύσκολο να μας μάθουν σαν κάλπικες δεκάρες. Άλλωστε δεν έλειψαν ποτέ από την Ελλάδα με επιχειρήσεις όπως η Siemens.

Πολύ σύντομα ο ασφυκτικός έλεγχος των δανειστών που αισθάνεται ο απλός Έλληνας πολίτης δεν θα αφήσει ανέπαφες και τις ισχυρές οικογένειες των Ελλήνων ολιγαρχών, όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί ο Σόιμπλε.

Όπως όλα δείχνουν ο Σταύρος Ψυχάρης θα αποχαιρετήσει έναν ακόμη συνεταίρο του στο Μεγάλο Κανάλι.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/8/13 13:14

    Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
    Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
    Η λέξη μιλά απο μόνη της.
    Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

    ΟΜΑΔΑ E.N.D==ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/13 14:52

    To MEGA αν και το αγάπησα, μιας και ήτανε το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου εάν κλείσει. Κατάφερε να γκρεμίσει, μέσα σε 2-3 χρόνια ότι έχτιζε επί 20 χρόνια, λόγω πολιτικών συμφερόντων. Αν και δεν χαίρομαι όταν βλέπω επιχειρήσεις να κλείνουν στην προκειμένη περίπτωση το πολύ πολύ να βάλω τον σκύλο μου να κλαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/13 15:45

    Ε...ρε γλέντια!!!
    Να δω τον Πρεντεντέρη,Τσίμα,και Όλγα να κάνουν αντιπολίτευση και να κατηγορούν τα μνημόνια και τους Γερμανούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/13 17:24

      Πολύ φοβάμαι ότι τα παραπάνω άτομα τα οποία αναφέρεις θα πάρουν μετάθεση για την ΝΕΡΙΤ ή ΔΣ ή όπως σκατά θέλουν να την λένε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/13 17:17

    τσοντοκαναλο του φασιστικου και μνημονιακου τοξου...στον αγυριστο να παει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/13 17:41

    Στα αναθεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/13 23:15

    και τα δανεια τουσ θα τα πλυρωσουμε παλι εμεισ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *