ροή ειδήσεων

120 ευρώ για να γεμίσει η σχολική τσάντα

Μύθος αποδεικνύεται η περίφημη δωρεάν παιδεία στη χώρα μας με τους πολύπαθους γονείς να αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να προμηθευτούν ό,τι χρειάζονται τα βλαστάρια τους για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινά σε λίγες ημέρες....

Η δαπάνη για τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό των μαθητών (σάκα, κασετίνα, τετράδια, μπλοκ, γραφική ύλη και υλικά για χειροτεχνίες) είναι τσουχτερή, καθώς επιβαρύνει τον οικογενειακό κορβανά με 120 έως 150 ευρώ για κάθε παιδί και μάλιστα σε μία εποχή που οι μισθοί διαρκώς μειώνονται, ενώ πολλοί γονείς μένουν χωρίς δουλειά, λόγω της έκρηξης της ανεργίας.

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση:




Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/9/13 08:57

    Ελευθερος τυπος.Κλασσικα το σκοινι-τριχια.Μην αναδημοσιευεται ΜΑΛΑΚΙΕΣ εφημεριδων των Αθηνων.Ειπε ενας δημοσιογραφισκος που το παιδι του το στελνει σε ιδιωτικο σχολειο να γραψει 120 ευρω για σχολικα.Ελεος πια.Αυτες οι εποχες εχουν πεθανει πλεον.Ποιος τους πιστευει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/9/13 10:25

    Η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα. Νοιάστηκαν για τα 120 Ευρώ για τα τετράδια και τις τσάντες αλλά μόκο για τα φροντιστήρια! Πού είναι οι λαλίστατοι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών και τι έχουν να πουν για την παραπαιδία? Αλλά ξέχασα, ΟΛΟΙ και όταν λέω ΟΛΟΙ βολεύονται με το μαυρο χρήμα. Δεν τους είδα να κάνουν και καμιά πενθήμερη απεργία για τα φροντηστήρια!!! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου πέφτει και σε πλακώνει λέει μια λαϊκή παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/13 12:36

    φίλε Ανώνυμε 8/9/13 10.25 , είμαι δάσκαλος εδώ και 17 χρόνια.Εχω οικογένεια με 2 παιδιά και φέτος θα δουλέψω στην Κάλυμνο(είμαι από Αθήνα). Ο μισθός μου είναι 930ε το μήνα κ απ αυτά πρέπει να πληρώσω το ενοίκιο , να στείλω στην οικογένειά μου , τα ταξιδιωτικά μου κ απλά να συντηρηθώ. Δεν κάνω φροντιστηρια αλλά δεν κατηγορώ κ τους συναδελφους που κάνουν,το ιδιο το συστημα μας αναγκάζει. κ οσο για την απεργία που αναρωτιέσαι...για κάνε εναν υπολογισμό...κάθε μέρα απεργιας μας ,μας κόβουν 50ε. τι λες αντεχει η τζέπη μου? τι θα πω στα παιδια μου, δεν σας στελνω λεφτα αυτό το μήνα γιατι εκανα απεργία?μην τα βαζετε λοιπον με τους εκπαιδευτικους γιατι αγαπάμε αυτο που κανουμε κ κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/13 15:33

    Ωραια παιδεια & παραπαιδεια εχουμε.Ρωτα ενα παιδι της 1ης Λυκειου τι γιορταζουμε την 25η Μαρτιου.Θα σου πει το πρωταθλημα του Παναθηναϊκου στο Μπασκετ.Αυτοι ειμαστε και πιστεψτε το.Ο πολιτισμος μας χανετε.Ζητω η δυτικοποιηση της Ελληνικης κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/9/13 18:41

    ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 80.00 ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΖΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!! ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *